ako môže niekto povedať takúto hlúposť: "Chcem poďakovať Villarreal CF a FC Barcelone za ich odhodlanie a štedrosť pri účasti na projekte, ktorého jediným cieľom bol rozvoj našej ligy. Nemysleli na seba, mysleli na všetkých". ach jaj, Tebas...
cele to vyjadrenie je nonsens
hovori tam o provincnej perspektive ... ale ked je nieco narodna liga, tak sa to ma hrat v tej krajine.
ked chce medzinarodnu sutaz, tak sa ma hrat v europe, ako LM, a ked chce celosvetovu, tak ma MS klubov
neviem ako by sa mu pacilo, keby real odohral 5 vonkajsich zapasov na neutralnej pode.
alebo "no vždy s rešpektom k jeho koreňom a so zárukou stability." no vidime tu stabilitu, vsetky timy okrem dvoch nesuhlasili s tym posahanym napadom, nesuhlasili hraci, nesuhlasili fanusikovia. hanba Barcelony, ze Laporta bol cely cas za tuto hovadinu
Díkybohu za Real Madrid v tomhle. Furt nadáváme na Tebase a každý vidí, že je to nekompetentní idiot, který vede La Ligu do prdele, ale ten náš debil Laporta mu pořád podlézá a leze do prdele (pravděpodobně, abychom se vešli do těch jeho nesmyslných pravidel a třeba po nás tak nešlapal, ale je to nedůstojné!! Rozhodně na klub velikosti Barcy). V tomhle boji bychom se měli spojit s Realem a usilovat o konec tohohle hňupa, co si myslí, že on sám je celá liga. Bohužel akorát plníme roli užitečného idiota. Snad to Real vybojuje i za nás a konečně se toho jelita Tebase v čele La Ligy zbavíme.
Je dosť logické, že Laporta bol za odohranie toho zápasu v Miami. Zarobili by viac peňazí a hrali by sme v podstate v domácich podmienkach, takže jemu niečo vyčítať je hlúposť. Rovnako ako je hlúpe vôbec s takým nápadom prísť. Takže tu netreba kydať na Laportu, ktorý hľadí v prvom rade na záujmy svojho mužstva, ale na Tebasa ktorý tú sprostosť vymyslel. Ten by mal dohliadať na to, aby mali všetky mužstvá rovnaké podmienky, čo by v prípade"zobratia" Villarealu domáci a Barcelone vonkajší zápas nebol ten prípad...
Samozřejmě, že hlavní viník je Tebas. Ale je rozhodně třeba kydat i na Laportu. Ten ho v těch jeho blbostech podporuje a pak má ještě arogantní vyjádření do médií. Pokud je Tebas a nějaká nesmyslná pravidla La Ligy náš hlavní problém/omezení hospodaření, tak máme stát a bojovat proti tomu a ne dělat ze sebe užitečné idioty kvůli pár milionům. Fakt by nás příjem z tohohle zápasu nějak spasil? Pokud je Laporta tak schopný, jak furt tvrdí, tak to musí sehnat v pohodě jinde a jinak, aniž bychom u toho museli ohýbat hřbet.
Komentoval jsem tady dříve, ale máš pravdu, že tady nejsem moc aktivní.
Každopádně pokud máš představu, že komentáře (potažmo fandění) mohou být pouze nekritická adorace, tak na mě laskavě v budoucnu už nereaguj. Já učiním totéž.
ide o peniaze!Ak tý čo dakuju Realu aCarvajalovi že im ide o princíp, ale tak my ide do smiechu . Real nejde o dobro Barci ale seba! Aj nám išlo o peniaze takže mlet o zásadách je tiež na smiech!
Ja dakujem vsetkym hracom a klubom, ktori nahlas povedia, ze Tebas vymysla kokotiny:D nie len v tomto pripade, ale kazdom pripade. Jediny dovod, preco ostava Tebas nadalej prezidentom je, ze sa este neozvalo dost klucovych ludi dostatocne hlasno.
Samozrejme, ze im ide o ich dobro. neviem odkial si prisiel na to, ze by im malo ist o dobro Barcy. ale tu nejde len o Real a Carvajala. 99% ludi si myslelo, ze je to kompletne idiotsky napad, a mozme byt len radi, ze sa to zrusilo
hovori tam o provincnej perspektive ... ale ked je nieco narodna liga, tak sa to ma hrat v tej krajine.
ked chce medzinarodnu sutaz, tak sa ma hrat v europe, ako LM, a ked chce celosvetovu, tak ma MS klubov
neviem ako by sa mu pacilo, keby real odohral 5 vonkajsich zapasov na neutralnej pode.
alebo "no vždy s rešpektom k jeho koreňom a so zárukou stability." no vidime tu stabilitu, vsetky timy okrem dvoch nesuhlasili s tym posahanym napadom, nesuhlasili hraci, nesuhlasili fanusikovia. hanba Barcelony, ze Laporta bol cely cas za tuto hovadinu
Každopádně pokud máš představu, že komentáře (potažmo fandění) mohou být pouze nekritická adorace, tak na mě laskavě v budoucnu už nereaguj. Já učiním totéž.