Ja som sa ho zastával, je veľmi mladý, nech si užíva, pokiaľ sa to neodráža na výkonoch. Ale posledné zápasy, aj keď po zranení, bol neviditeľný. A jeho správanie sa mi nepáči, akoby stratil pokoru, po podpise novej zmluvy sa tvári ako nedotknuteľný, a tá oslava gólov škoda reči. Mal by sa chlapec vrátiť na zem, lebo tvrdo dopadne.
Ja si ani tak nemyslím že zmenu v neho správaní vytvoril podpis novej zmluvy ako to že Raphina sa zranil, minulú sezónu Raphina mal bol najlepší futbalista + perfektný úvod do sezóny lewu cize ten hipe sa rozložil a Yamal mal čo robiť aby nebol v závese, cize sa podstatne viac snažil a dnes Rapha zranení lewa už za zenitom a ferana s rashom nemyslím že vníma ako veľku konkurenciu, ukradol si tým pozornosť pre seba a vykašľal sa na výkon…. Do toho jeho mentálne nastavenie neymara
vidim, ze v nasich krajinach by to ti najlepsi a najtalentovanejsi mali velmi tazke. este stastie, ze zije v Spanielsku a hejt schytava iba od madridistov a ich novinarov.
hrat za velkoklub a mat obrovsku zodpovednost v tomto veku , taky Leo je absolutny priklad a vzor pre tychto mladikov je ale jasne ze nie kazdy sa toho drzi dufam ze chlapec dostane rozum a bude sa sustredit na futbal
jednoznacne. najvacsie hviezdy za posledne desatrocia na ofenzivnych postoch boli Messi, Ronaldo, Ronaldinho a Neymar. vsetci vieme aky medzi nimi bol rozdiel a ako to ovplyvnilo ich kariery
Je to vidět. V letošní sezóně je zatím hodně za tou minulou, ale machruje jak kdyby měl už 2 GB. Hlavně samé blbosti na instagramu a na hřišti pohyb jak Messi v 35......
Normálně ho má Flick spražit jak malého kluka, protože tohle si může dovolovat až bude dlouhodobě předvádět daleko lepší výkony.
Yamal to ma so svojou povahou veľmi náročné. Mať prirodzené sebavedomie a ešte k tomu ťa začnú všetci velebiť a nebodaj sa klub začne báť aby ho neprebral niekto ako PSG. Bude to psychicky náročné.
Ak to bude takto pokračovať, najlepšie pre nás, pre FCB, je predať ho.
Ťažko sa mi to hovorí! ale...
Ak niekto po konci sezóny dá 200-300 mega, a ak on bude takto hrať a takto sa chovať... Zbalit ho aj s mašľou!
Sledujem FCB už vyše 20r a taký tu už boli čo sa cítili viac ako klub...
Barca je vždy viac ako jednotlivec a za tie prachy zoženieme 5 hráčov co pre nás budú ,, žrať" trávnik... (vid Rash, Rapha, atď...)
Neverím, že ak sa rýchlo nevráti na správny smer s pokorou a disciplínou, že nedopadne ako napr. Ney...
Tak v jeho veku hrať v takom klube na takej úrovni a byť tak dôležitým hráčom je určite pre hráča v takom veku dosť náročné na psychiku. Ale taký klub ako Barca by mal vedieť ako nasmerovať hráča správnym smerom.
Správanie hodné dedinského hlupáčika, ktorý má na tribúne svoju rovnako tupú frajerku a myslia si, že sú stredobodom vesmíru. Ale taká je doba. Byť Flickom posadím ho na lavičku a dám miesto neho od začiatku na krídlo Roonyho. Ak chce byť Yamal novým Messim tak by ho mal niekto veľmi rýchlo upratať lebo dopadne ako Neymar.
Ja naňho nenadávam ani netvrdím, že to, čo je v článku, musí byť pravda a dúfam, že tie jeho posledné výkony sú len bežné výkyvy formy. Ale v jeho správaní vidím zmenu. Možno je to len zdanie, ale dúfam, nezíde zo správnej cesty, bola by to škoda. Každopádne mu držím palce.
v pohode, ja nikomu neberiem nazor, len hovorim, ze tu bolo x y clankov o nom, z ktorych sa 90 % preukazalo ako polopravda alebo fake news...vsetci co sme rpi zmysloch, tak vidime, ze zacina trosku pracovat ego, zial je mlady, ziadany, sikovny, inak to nebude...skronme povahy dnes nehraju prim, nie je to leo, federer, novak, je to mlady chalan, ktoremu lezi svet pri nohach a vsetci ho ospevuju, snad sam pochopi, ze ak si uleti, tak o to vsetko pride skor nez si to zacne vobec uvedomovat...
Začína byť z neho rozmaznaný "fracek". Potreboval by pár dobre umiestnených otcovských faciek, ale to nehrozí. Škoda jeho talentu, ale jeho kariéru nevidím ružovo.
Normálně ho má Flick spražit jak malého kluka, protože tohle si může dovolovat až bude dlouhodobě předvádět daleko lepší výkony.
Ťažko sa mi to hovorí! ale...
Ak niekto po konci sezóny dá 200-300 mega, a ak on bude takto hrať a takto sa chovať... Zbalit ho aj s mašľou!
Sledujem FCB už vyše 20r a taký tu už boli čo sa cítili viac ako klub...
Barca je vždy viac ako jednotlivec a za tie prachy zoženieme 5 hráčov co pre nás budú ,, žrať" trávnik... (vid Rash, Rapha, atď...)
Neverím, že ak sa rýchlo nevráti na správny smer s pokorou a disciplínou, že nedopadne ako napr. Ney...
Smutné, ale snáď ešte neni neskoro