Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Rasto Premium
2025-10-23 20:53:38
Ja som sa ho zastával, je veľmi mladý, nech si užíva, pokiaľ sa to neodráža na výkonoch. Ale posledné zápasy, aj keď po zranení, bol neviditeľný. A jeho správanie sa mi nepáči, akoby stratil pokoru, po podpise novej zmluvy sa tvári ako nedotknuteľný, a tá oslava gólov škoda reči. Mal by sa chlapec vrátiť na zem, lebo tvrdo dopadne.
2025-10-23 21:04:41
hrat za velkoklub a mat obrovsku zodpovednost v tomto veku , taky Leo je absolutny priklad a vzor pre tychto mladikov je ale jasne ze nie kazdy sa toho drzi dufam ze chlapec dostane rozum a bude sa sustredit na futbal
2025-10-23 21:16:02
Je to vidět. V letošní sezóně je zatím hodně za tou minulou, ale machruje jak kdyby měl už 2 GB. Hlavně samé blbosti na instagramu a na hřišti pohyb jak Messi v 35......
Normálně ho má Flick spražit jak malého kluka, protože tohle si může dovolovat až bude dlouhodobě předvádět daleko lepší výkony.
2025-10-23 21:52:22
Yamal to ma so svojou povahou veľmi náročné. Mať prirodzené sebavedomie a ešte k tomu ťa začnú všetci velebiť a nebodaj sa klub začne báť aby ho neprebral niekto ako PSG. Bude to psychicky náročné.
2025-10-23 22:22:17
Nemá žádný lidský vzor, jeho otec je otřesný příklad. Jednoduché to nebude.
2025-10-23 22:26:07
Ak to bude takto pokračovať, najlepšie pre nás, pre FCB, je predať ho.
Ťažko sa mi to hovorí! ale...
Ak niekto po konci sezóny dá 200-300 mega, a ak on bude takto hrať a takto sa chovať... Zbalit ho aj s mašľou!

Sledujem FCB už vyše 20r a taký tu už boli čo sa cítili viac ako klub...
Barca je vždy viac ako jednotlivec a za tie prachy zoženieme 5 hráčov co pre nás budú ,, žrať" trávnik... (vid Rash, Rapha, atď...)
Neverím, že ak sa rýchlo nevráti na správny smer s pokorou a disciplínou, že nedopadne ako napr. Ney...

Smutné, ale snáď ešte neni neskoro
2025-10-23 22:54:21
Tak v jeho veku hrať v takom klube na takej úrovni a byť tak dôležitým hráčom je určite pre hráča v takom veku dosť náročné na psychiku. Ale taký klub ako Barca by mal vedieť ako nasmerovať hráča správnym smerom.
2025-10-24 06:11:52
Videl som v ňom druhého Messiho,žial bude to skôr Neymar,ale neviem či aj to vôbec stihne ....
2025-10-24 06:55:55
Správanie hodné dedinského hlupáčika, ktorý má na tribúne svoju rovnako tupú frajerku a myslia si, že sú stredobodom vesmíru. Ale taká je doba. Byť Flickom posadím ho na lavičku a dám miesto neho od začiatku na krídlo Roonyho. Ak chce byť Yamal novým Messim tak by ho mal niekto veľmi rýchlo upratať lebo dopadne ako Neymar.
2025-10-24 06:58:15
Aj minule sa tu na neho nadavalo a boli to fake news...
2025-10-24 07:48:20
Začína byť z neho rozmaznaný "fracek". Potreboval by pár dobre umiestnených otcovských faciek, ale to nehrozí. Škoda jeho talentu, ale jeho kariéru nevidím ružovo.