Proti muzstvam ako Real potrebujeme vysku, siku a rychlost. Skratka obrancov ako Araujo. Eric a Cubarsi su super hraci, ale nevytrapia Viniho ani Mbapeho ako Ronald.
Je to strašne pomalé a slabé zo strany Barcelony.Ako keby nevládali behať.Obrana horí yamala a ferana nevidno v zápase.Jedine záloha spĺňa požiadavky pre takýto zápas.
biely hnoj vyletel na barcu ako potkany na luniku9 je to tazke ustrazit ale vydel som tam zablesky kde by barca mohla nieco z toho vytazit len to chce v predu aj strelca
mega talent yamal ani jediny raz neskusil klucku hned da loptu z nohy prec taky leo by si z nich robil kuzelky
ustrazit tlak prvych 10min 2ho polcasu
v tomto stave remizu beriem ako mega uspech
Nič prekvapivé, veď všetci vieme, že naša obrana nemá formu, ten druhý gól bol toho peknou ukážkou. Ale vpredu to treba zrýchliť, hlavne Lamine by sa mohol zobudiť.
No , vidíš, ty to vidíš takto, já teda zase úplně naopak. Není těm rozhodčím co závidět. Za mě dnes rozhodčí zatím v pořádku. A to i při tom vědomí, co vše už jsme v minulosti od nich viděli.
jj podla mna to tiez penalta bola, ale Ericovi by som to za vinu nedaval lebo neviem ako inak ma branit bola to odrazena lopta a bolo vidiet, ze do suboja isiel s rukou pri tele, proste smola.
Naše obrana utkání co utkání hoří a stejne tam nedá christensena který jako jediný ještě nezklamal . U sama jsem čekal horší utkání ,poštval si proti sobě jarní svým úplně zbytečným prohlášením ,ten kluk potřebuje trosku spadnout na hubu ,on si mysli ze je víc než všichni ostatní
Carvajal nemohol mat loptu, tak ho zramoval velkou ritou :/ tak sme si na penalty kvit. Nerad to priznavam, no nes boli lepsi. Ale ked uz, tak radsej nech su jalovi na jesen ako na jar...
Uz som sa zlakol, ze to bude bez cervenej a bez potyck 😂 ale bez srandy, Real dnes jasne lepsi, po prvom polcase som sa bal, ze to bude debakel. No pri troche stastia sme to kludne mohli uhrat na remizu
Na to aky slaby druhy polcas real odohral som veril, ze tam nieco dame. Bohuzial utok sa neda hrat iba s Rashfordom, Ferranom po zraneni a Lamineom s PMS. Zacina sa odznova, dufam, ze nabuduce budeme hovorit viac na ihrisku a menej pred zapasom.
Marodka je jedna věc, ale je potřeba říct že i hráči co nastoupili musí předvést víc. Naše forma není jen otázkou marodky i když to samozřejmě roli hraje.
S Raphinhom by to bolo ine kafe, ale ako som uz pisal vyssie najvacsi rozdiel je Yamal bez formy a Yamal s formou. Real je teraz psychologicky na koni a o pol roka budu hrat este lepsie a organizovanejsie. My sa musime zlepsovat a ak Yamal zacne byt rozdielovy nemam pochybnosti, ze od nas zazije debakel aj real Xabiho Alonsa. Ale menej reci pred zapasom a viac skutkov na ihrisku.
Yamal je hanba barcelony dokazal to za rekorfne rychly cas ten ma charakter jak vinicius hnus a podte do mna kludne…18 rocne decko velke recicky a potom neukaze ani hovno a zase 4 dni bude nesktivny na insta a tichucko suchat nohami, primitiv
Nemyslím, že je potrebné tak ďaleko zachádzať a mu tu nadávať. Teraz sa postupne ukáže, kto naozaj je a aký má charakter. Dnes úplne neviditeľný. Snáď to bude len dočasný stav.
Často se zapomíná že je mu teprve 18. A říkat že je hanba Barcelony po pár slabších zápasech a nějakých pubertálních manýrech mi přijde přehnané. Až čas ukáže jakou si vybral cestu.
Pýcha predchádza pád...minulú sezónu Yamal hovoril na ihrisku, dnes mimo neho...veľa som si prial, aby šiel cestou Messiho, on si však vybral Neymara a tá nová zmluva ho vystrelila do oblakov, uškodila mu.
Každopádne Madrid dnes veľmi dobrý výkon a môžme byť radi, že to skončilo len 2:1...
Tento zápas je dobrým poučením nielen pre Lamina a Laportu, ale aj pre ďalších ľudí (aj na tomto fóre 😉). Treba si brať príklad nielen od Iniestu, ale aj od Xabiho Alonsa, ktorí jasne zdôraznili, že predzápasové reči sú bezvýznamné a počíta sa len to, čo sa na ihrisku udeje. Som síce trochu sklamaný, ale je úplne jasné, že sme zaslúžene prehrali.
No nic je potřeba se po této prohře nakopnout jak minulý rok po slabém období, jede se dál. Po zápase spíš cítím zklamání než nasranost, dnes je potřeba uznat že Real vyhrál zaslouženě. Sezóna je dlouhá a věřím že jakmile budou všichni fit a Yamal se vysbírá budeme zpět.
mega talent yamal ani jediny raz neskusil klucku hned da loptu z nohy prec taky leo by si z nich robil kuzelky
ustrazit tlak prvych 10min 2ho polcasu
v tomto stave remizu beriem ako mega uspech
A nie málo...
Každopádne Madrid dnes veľmi dobrý výkon a môžme byť radi, že to skončilo len 2:1...