Ked Rabiot pred semifinale ME so Spanielskom povedal na Lamineho adresu, co povedal, tiez bol po zapase za hlupaka, ale o to nejde. Minuly rok sme sa dostali daleko iba preto, ze sme sklopili usi, makali, nekomentovali ostatnych ani rozhodcov na ihrisku a sustredili sa na seba. Nepochybujem, ze nasa vykonnost bude len stupat a v 2. polovici sezony ukazeme formu, ale nastupovat na taky trend zabomysich reakcii v mediach pred zapasmi a po zapasoch je velmi lahke a ma velky potencial to uskodit, ked sa to vymkne spod kontroly. Strasne mi v takych zapasoch pocas sezony chyba bojovny spirit Gaviho a Iniga, ktory dokazu strhnut cely tim, nie recami pred zapasom, ale pritomnostou na ihrisku. Yamal si to urcite uvedomuje a okolie sa onho dobre postara. A keby to nahodou pokracovalo, tak ho prirodzene spomedzi seba vylucia lebo to bude skodit nie len jemu ale celemu timu.
na adresu realu by som len dodal, ze oni casto nevedia nie len prehravat, ale ani vyhravat:) ale ako pise Michaela nizsie, Carvajalova a Viniho reakcia bola uplne ocakavana. A vdaka Laminovi mali mensiu psychologicku vyhodu uz pred zapasom.
Yamal by mal menej rozprávať a viac konať, no ja som mal dojem, že si s Carvajalom majú pomerne blízko. Podľa toho čo som videl počas zápasov španielskej reprezentácie. Čiže Carvajal nemusel klesnúť na úroveň Viníciusa. Mal to riešiť s Yamalom v súkromi.
To máš odkiaľ, že žuruje? Z ruskej FSB , od Blahu, Kotlára, Harabína, od kámoša spiťáka , absolventa osobitnej školy alebo tvoja babka ti to povedala, či si nahúlený?
ani by som hracov realu nevinil. keby to bolo naopak aj v nasom time by sa nasiel niekto, kto by to vratil.
tieto predzapasove silne reci sa malokedy vyplacaju a duplom nie v barcelone navyse Yamal nemal formu posledne zapasy, tak mal byt ticho a pripravovat sa na zapas.
ako uz Cule napisal akurat tym este viac nabudil supera.
stale viac mi pripada, ze Yamal si mysli, ze uz je Messi, ale ten okolo seba nerobil taky rozruch ani ked vyhral tretiu zlatu loptu v 25 rokoch.
este nic velke nevyhral a mal by si davat pozor aby si nepresral karieru
Že sa mu vysmievali....?,to je irónia,pretože jeho výkon bol do plaču!,ešte aj ten Guller,či ako sa to volá,čo spôsobil,že sme dali gól-bol lepší celý zápas.
Autor článku neviděl zápas? U Yamala byly pořád dva až tři, tak co měl dělat? Kde byl Ferran, De jong? Kdyby Ferran a Fermín proměnili, tak nebylo co řešit. Ale kdyby, kdyby..taky jsme mohli dostat manitu.
To že byly u Yamala dva až tři ho přece neomlouvá. Nebo snad minulou sezónu ho týmy tak nebránili? Na každou hvězdu se obrana zaměřuje ať už to byl Messi, Neymar a kdokoliv další. Takže to že je hlídaný za mě neomlouvá jeho výkon, buď si s tou obranou přece poradí a nebo ne, a co tam bylo včera od něj navíc? Vůbec nic.
tieto predzapasove silne reci sa malokedy vyplacaju a duplom nie v barcelone navyse Yamal nemal formu posledne zapasy, tak mal byt ticho a pripravovat sa na zapas.
ako uz Cule napisal akurat tym este viac nabudil supera.
stale viac mi pripada, ze Yamal si mysli, ze uz je Messi, ale ten okolo seba nerobil taky rozruch ani ked vyhral tretiu zlatu loptu v 25 rokoch.
este nic velke nevyhral a mal by si davat pozor aby si nepresral karieru