Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Szczęsny dokázal, že je naše brankářská jednička
A ja by som naopak povedal , že včera ofsajd línia fungovala asi najlepšie od začiatku sezóny . A ani o tej dominancii Madridu sa nemôžme veľmi baviť . Hrali sme zle , hlavne prvý polčas bol katastrofa. Prvých 30 minút nás prehrávali vo všetkom . Ale to bolo zo strany Madridu asi vsetko . 30 minút . Potom aj oni odišli úplne fyzicky a druhý polčas neboli schopný ani prejsť za polovicu. A to , podotýkam , sme hrali zle !! A ak si porovnáme zostavy a investície , stále mi to vychádza tak , že mať kompletný káder , opäť by sme im dali bura. Každú sezónu investície cez 200 mega a na ihrisku žiaden rozdiel. My nevieme ani zaplatiť hráča na lavičku a s deťmi dokážeme držať krok.
Vcera sa potvrdilo,ze Torres nema na svetovu uroven na pozicii 9iny. Bol nieze neviditelny,ale bol aj cisty koncovy hrac - vsetko u neho skoncilo. Neviem ako moc je alebo nie je zraneny Yamal,ale mali by ho uz usmernit. Spravanie pred zapasom,pristup a bojovnost proste otras. Bolo mu treba tu malu hviezdu,co je o 7 rokov starsia...odvtedy ide dolu vodou.
Konečne sme mali viacej presných prihrávok ako so slabšími súpermi. Ale to je tak asi všetko.
Podľa mňa by sa mal Flick už vykašľať na to vysoké postavenie obrany. Súperi sa už naučili ako na to majú hrať a pri súčasnej hre našej obrany je to už pre nás viac slabina ako silná stránka. Tým ale netvrdím, že to bol včera dôvod prehry.
Presne chcelo by to prekvapit a kombinovat to raz ju zahrat a inokedy nie resp. chvilu ju nehrat, trochu byt menej citatelny