Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-10-27 07:11:46
Szczęsny dokázal, že je naše brankářská jednička
AndreasGerardi Premium
2025-10-27 07:12:22
A ja by som naopak povedal , že včera ofsajd línia fungovala asi najlepšie od začiatku sezóny . A ani o tej dominancii Madridu sa nemôžme veľmi baviť . Hrali sme zle , hlavne prvý polčas bol katastrofa. Prvých 30 minút nás prehrávali vo všetkom . Ale to bolo zo strany Madridu asi vsetko . 30 minút . Potom aj oni odišli úplne fyzicky a druhý polčas neboli schopný ani prejsť za polovicu. A to , podotýkam , sme hrali zle !! A ak si porovnáme zostavy a investície , stále mi to vychádza tak , že mať kompletný káder , opäť by sme im dali bura. Každú sezónu investície cez 200 mega a na ihrisku žiaden rozdiel. My nevieme ani zaplatiť hráča na lavičku a s deťmi dokážeme držať krok.
2025-10-27 08:14:36
Vcera sa potvrdilo,ze Torres nema na svetovu uroven na pozicii 9iny. Bol nieze neviditelny,ale bol aj cisty koncovy hrac - vsetko u neho skoncilo. Neviem ako moc je alebo nie je zraneny Yamal,ale mali by ho uz usmernit. Spravanie pred zapasom,pristup a bojovnost proste otras. Bolo mu treba tu malu hviezdu,co je o 7 rokov starsia...odvtedy ide dolu vodou.
2025-10-27 09:07:50
Konečne sme mali viacej presných prihrávok ako so slabšími súpermi. Ale to je tak asi všetko.
2025-10-27 09:34:00
Podľa mňa by sa mal Flick už vykašľať na to vysoké postavenie obrany. Súperi sa už naučili ako na to majú hrať a pri súčasnej hre našej obrany je to už pre nás viac slabina ako silná stránka. Tým ale netvrdím, že to bol včera dôvod prehry.
2025-10-27 18:28:13
Presne chcelo by to prekvapit a kombinovat to raz ju zahrat a inokedy nie resp. chvilu ju nehrat, trochu byt menej citatelny