Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-10-27 15:02:49
Žiaľ,má pravdu
2025-10-27 15:17:33
Trufam si povedat, ze vcera nas stred pola dominoval a s ohladom na to, ze tam real tiez nema ziadne hužvičky tak ma ten rozdiel dost prekvapil, vacsinu zapasu behali ich hraci za loptou a chvilami bolo vidiet ich frustraciu. To co nas zarezalo bol utok, ktory to nevedel vyuzit a kde bol zase obrovsky rozdiel v kvalite na ich strane. Mbappe dostane loptu po 15min, vypali bez pripravy a gol...Keby real vyuzil polovicu z tych sanci co mal tak dohraju zapas v klude, lebo my sme sa nevedeli dostat pred ich branu. Ked budeme mat spat utok vo forme (tyka sa hlavne Raphu a Yamala) tak real urcite vyhravat nebude, ale to ako nam chybaju alternativy ked je zraneny zaklad je doocibijuce a budeme potrebovat velku davku stastia, aby sme vyhrali trofeje ako LM.
snapshot Premium
2025-10-27 15:53:19
Tak jasne ze to bola hra chlapov s chlapcami.
Ved si pozri hracov, Yamal 18, Cubarsi 18, Fermin 22, Balde 22, Pedri 22. Jedine Pedriho sme kupili.

Nuz a potom sa pozries na hracov, ktori prisli za stamiliony Huijejn 20 - 70 mega, Carreras 22 - 50 mega atd a vsetko v najlepsom veku a uz v kvalite.
2025-10-27 16:10:55
Vyjadril sa aj pred rokom ked sme na Bernabeu vyhrali 4:0 s tou našou juniorkou?
2025-10-27 17:07:25
Mňa práveže včerajší zápas naplnil optimizmom.
Ak dokážeme uhrať takýto výsledok s takou maródkou a takou zlou formou ako máme proti nabudenému Realu doma, tak sme na tom dosť dobre.
2025-10-28 00:06:30
Hovorí sa o marodke Barci ale najväčšie mena tam vidím hrat. Pedri,Yamal,De jong ,Araujo ,Kounde Fermin,Feran atd všetko hráči základu . Realu hral na pozícii RB stredný záložník ,Huijsen po zranení ,Camavingha čo hráva velice malo a jediný gol dala Barca po chybe Gulera keď sa hral s loptou blizko brany . Osobne má hra prekvapila myslel som že Barca bude mat prevahu ale nevytvorili nič a mohla dostať o dosť viac .Milimetrove offside,nepremenená 11ka. Nechcem nič zle predpovedať ale pamätám si obdobie Flicka inde tiez mal sezónu super a potom sa to trosku zhoršilo (či super prečíta tu hru) alebo dôvod neviem.A na marodku sa nedá vyhovoriť Realu chýbal Carvajal(po zranení pár minút) ,Trent,Rudiger