Klub sa ho môže snažiť chrániť jak chce záleží hlavne čo ma doma… čo čítam tak jeho tata je niečo podobne ako ten Neymarov… absolútne sa mi mi nepáči až hnusí jeho správanie. Chôdza prejav ego mu priveľa stúplo do hlavy. Nemám nič proti zdravej drzosti namyslenosti ale s loptou na kopačkách a práve tam bol slušne povedané posrany niečo spraviť aj ked nemal prakticky žiadnu podporu ale keď mám takéto reči pred zápasom tam robím všetko preto aby som ich potvrdil takto zo seba spraví šaša. Ja naozaj dúfam ze sa to zmení i keď zostávam v tomto mierne pesimista
Súhlas, keď chce všetkých provokovať, nech provokuje svojim výkonom, nech je z toho zábava, ale takto je to len trápne gesto nafúkanca, vrátane toho sebakorunovania.
Na druhej strane mu ľudsky nezávidím, s tou povahou mať toľko pozornosti - to jebne každému. Messi je autista, takže mal šťastie v nešťastí...
Yamal má zmluvu, peniaze, pozornosť médií, sponzorov. Akosi sa dostal u neho futbal na druhú koľaj, alebo neviem. Tie reči pred zápasom a potom sa šuchtá a hrá ako priposratý... niečo mi tam nesedí. Od toho zranenia je ako vymenený... len veľká huba mu ostala...
Škoda, hralo sa bez Yamala, bez Raphinu, útok bol bezzubý.. Chlapci musia trochu spadnúť na zem a pozbierať sa...
Zakázat mu ty noční streamy pod pokutou a ostatní blbosti. Je královsky placenej na to, aby se 100% soustředil na Barcu. A v zápasech ať začne daleko více makat. Jestli potřebuje, tak ať si pustí videa Messiho v 18 letech, aby viděl jak má lítat po hřišti.
Otázka: Odkiaľ má ten úbohý pisálek informácie o tom, čo tu tvrdí? Hovoril s trénerom? Hovoril s prezidentom? Hovoril s hráčmi? Nie, nehovoril s nikým, iba fabuluje, vymýšľa, tára.A je dosť takých, čo to zoberú, ako fakt. Však Ihsahn ? Ono nie nadarmo tréneri radia chlapcom, aby nečítali noviny. Ktosi slávny ráz povedal takýto výrok: Nič nespojí ľudí rýchlejšie, ako spoločná hlúposť.
Tak že to Yamal dělá večerní streamy, nebo chodí do Kings league je taky výmysl? Tenhle čas má trávit regenerací a myslím, že právě za to má takový plat. Ať se podívá jak na sobě makali Leo a CR v jeho věku.
Emilko je taky zvlastny. Nedavno si ma tu extremne tebe vlastnym vulganym spisobom napadol za obdobnu prezentaciu aka je v tomto clanku. Ides sa rovnako vulgarnym sposobom vysporiadat aj s autorom clanku a vsetkymi ostatnymi ktori maju iny nazor ako ty Emilko ? Utiras si drzku uz aj o Ibsaha. Ale k veci. Ze sa Yamal zmenil je fakt a jeho zmena ide ruku v ruke s dvomi faktami. Jeho frajerkou a podpisom zmluvy na neuveritelne miliony
rocne. Ak maju taketo faktory vplyv na jeho rovnovahu, co sa potom udeje, ked mu da frajerka kopacky ? Mozno sa rozpadne uplne. No da sa toto vylucit ?
Tiež sa bojím, že jeho kariéra v 25 rokov skončí podobne ako kopec iných talentovaných hráčov. V tomto bol Messi len jeden, taky trošku samotár, čo neriešil nič iné len futbal.
Aspoň vieme podľa komentárov , kto môže za ich "pos..tý" život.Je to určite Yamal ! Dokedy nezačne vyčnievať niekto nový a budú závidieť , niekomu novému.😀😀😀
Já mám prostě pocit že od té oslavy média dělají z Yamala "zlého může". Nechci obhajovat jeho chování částečně si za to může sám, ale od té jeho oslavy se všichni chytí jeho každého vyjádření nebo příspěvku na IG.
Dajte mu už konečne pokoj. Áno, spravil chybu, veď kto ju v živote nespravil, ale už sa to zbytočne až príliš rozmazáva, snáď mu to kompetentní vysvetlili. Čím viac sa to bude všade 'riešiť', tým horšie.
kov3: A to se to má jako řešit furt dokola rok v kuse? K čemu je to dobré. Myslím si že Yamal už dostal dostatečně najevo že udělal chybu. Pokud ty ve svém životě takto řešíš někoho chybu tak potěš pánbůh.
Na druhej strane mu ľudsky nezávidím, s tou povahou mať toľko pozornosti - to jebne každému. Messi je autista, takže mal šťastie v nešťastí...
Yamal má zmluvu, peniaze, pozornosť médií, sponzorov. Akosi sa dostal u neho futbal na druhú koľaj, alebo neviem. Tie reči pred zápasom a potom sa šuchtá a hrá ako priposratý... niečo mi tam nesedí. Od toho zranenia je ako vymenený... len veľká huba mu ostala...
Škoda, hralo sa bez Yamala, bez Raphinu, útok bol bezzubý.. Chlapci musia trochu spadnúť na zem a pozbierať sa...
rocne. Ak maju taketo faktory vplyv na jeho rovnovahu, co sa potom udeje, ked mu da frajerka kopacky ? Mozno sa rozpadne uplne. No da sa toto vylucit ?
Snad si ho vezmou mezi sebe makači jako Lewa s Raphinhou, kteří jsou v tomto ohledu taky někde jinde.
Za toto si muze Yamal sam.. Chování na úrovni rozmazleneho hajzla..