Boze jedno prehrane clasico a trochu horsie obdobie nas nemoze tak polozit hadam sme necakali ze uz bude vzdy dobre hlavu hore ..... tak ako pise za 2 mediace moze byt vsetko inak
Takéto články treba brať jedným uchom dnu, druhým von. Ja sa len smejem, čo sa stále niečo rieši. Forma, Yamal, zranenia, repre, Hansi, atď. Pre mňa nič, čo by stálo za väčšiu pozornosť. Nehovorím, že som spokojný, ale treba to brať aj trošku s nadhľadom, takéto veci sú súčasťou futbalu.
Nemyslím , že ten novinár narážal na výmenu trénera skrz impulz vedenia kvôli výsledkom . Skôr mám pocit , že sa tu bavíme o frustrácii samotného Hansiho. Ešte v apríli Laporta hlásal , ako cez leto môže posilňovať Barca pozíciu na prestupovom trhu. A nakoniec došiel len Rash na hosťovanie s nepovinnou opciou. Ďalej tá trapošina idem, nejdem na turné . Možno ma fakt Hansi pocit , že mu hodili poleno pod nohy a nevie ako ďalej. Priznajme si , ten materiál na striedanie je brutálne slabý . Ak si to porovnáme s Madridom , tak až smiešny . A ak sa ti stane to , čo teraz , že ti vypadne celá základná zostava a vedenie ešte aj cez média začne vyhlasovať ako ideme pre všetky tituly , tak to musí byt riadna sprcha na psychiku. Veď mi máme káder reálne na 4-6 miesto v lige. Ak by neboli zranenia budiš, ten titul by sa dal vyhrať . Ale inak sme totálne v pixi. A to už niekoľko rokov.
Pri vsetkej ucte, riadit Barcelonu alebo akykolvek velkoklub je festival problemov. Chapem, ak niekto odide vycerpany, ale po roku a pol? To mozeme menit trenera kazdy rok, lebo ine to nebude:) prehra EC + Yamal a zase sa vsetko nafukuje, dufam, ze zareagujeme ako minuly rok v novembri. Flicka si treba uzivat kym tu je.
4-6 sieste miesto? minuly rok sme vyhrali ligu, pohar, superpohar a semifinale LM.
nasi mladici su o rok starsi + Rashford, takze kader mame uz na obranu silnejsi ako minuly rok.
ten odchod Iniga boli este ovela viac, ako sme si mysleli, ze bude.
k Flickovi: v barcelone, je vzdy obrovsky tlak na trenera. dufam, ze mu to hraci ulahcia a vedenie ho podrzi. obavam sa aby sa z Yamal nestal Garnacho, alebo podobny typ hraca
Já to nechápu. To si všichni mysleli že se bude všechno vyhrávat a všechno bude růžové? Tak to úplně nefunguje. Podívejme se na Liverpool... posili za miliony a jaksi to zatím nefunguje 🙂 Přijde mi že najednou to vypadá tak že Yamal už nikdy v životě nebude mít formu, Raphinha se nikdy neuzdraví, a Barca už nikdy v životě nic nevyhraje... za mě až nesmyslně přehnaná negativita po ne ideálním začátku sezóny (vyloženě hrozný začátek to také není).
Ako trener tak hraci na mna posobia, ze su vyhoreti. To nie je otazka jedneho zapasu zial. Ako by ich minula sezona uplne fyzicky a mentalne zdecomovala
Takže pokud se někomu určité období nedaří znamená to že je vyhořelí? Zajímavé uvažování, tak vyměníme celý tým za Barcu B ti možná vyhořelí nebudou...
suhlasim trochu to drhne, ale ani minula sezona nebol bez problemov. dolezita bude druha polovica, a stale musime mat na pamati nasu financnu situaciu, ktora nam nevovlila posilnovat. ine kluby rozhadzovali stovky milionov
musim opat spomenut situaciu na nasom stadione, kde je mrtvo ako v hrobe. hracom sa musi hrat ovela tazsie ked ich fanusikovia nepohanaju dopredu v opacnom pripade ich to stoji ovela viac sil vyhravat domace zapasy. uz len za toto by som Laportu vykopol z jeho postu. stale hovori ako miluje klub, ale uz len v tomto pripade jasne vidiet, ze zneuziva svoju funkciu na uprednostnovanie svojich zaujmov
Suhlasim so vsetkymi vyssie. Robime z komara somara.
Ja si myslim, ze chyba nie je vo Flickovi. Xavi mal tiez slabsiu sezonu potom, ako sme vyhrali titul. Nemozeme teraz vyhravat 3 roky po sebe. Je to o hracoch. Flick za nich neda lepsiu prihravku, nezakonci v spravnej chvili.
Hlavne klud, nechat ich pracovat. Odisli hraci, bez velkych nakupov ideme dalej. Pozrite si taky LVP. Minuli stamiliony a zatail nic
nasi mladici su o rok starsi + Rashford, takze kader mame uz na obranu silnejsi ako minuly rok.
ten odchod Iniga boli este ovela viac, ako sme si mysleli, ze bude.
k Flickovi: v barcelone, je vzdy obrovsky tlak na trenera. dufam, ze mu to hraci ulahcia a vedenie ho podrzi. obavam sa aby sa z Yamal nestal Garnacho, alebo podobny typ hraca
musim opat spomenut situaciu na nasom stadione, kde je mrtvo ako v hrobe. hracom sa musi hrat ovela tazsie ked ich fanusikovia nepohanaju dopredu v opacnom pripade ich to stoji ovela viac sil vyhravat domace zapasy. uz len za toto by som Laportu vykopol z jeho postu. stale hovori ako miluje klub, ale uz len v tomto pripade jasne vidiet, ze zneuziva svoju funkciu na uprednostnovanie svojich zaujmov
Ja si myslim, ze chyba nie je vo Flickovi. Xavi mal tiez slabsiu sezonu potom, ako sme vyhrali titul. Nemozeme teraz vyhravat 3 roky po sebe. Je to o hracoch. Flick za nich neda lepsiu prihravku, nezakonci v spravnej chvili.
Hlavne klud, nechat ich pracovat. Odisli hraci, bez velkych nakupov ideme dalej. Pozrite si taky LVP. Minuli stamiliony a zatail nic