Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
snapshot Premium
2025-11-03 08:20:32
Vojto sicpodla mna zasluzi vyssiu znamku a aj Casado. FdJ nahradzal Pedriho ako to len isloklidne 7.9 mohol mat. A top hodnotenie Fermina je spravne.
paprik Premium
2025-11-03 10:29:31
Úplný súhlas Vojtech nás fakt podržal a Casado je ako kliešť, nie vždy odoberie loptu,ale nedá súperom vydýchnuť dostáva ich permanentne pod tlak,takých hráčov som ako futbalista neznášal. Teraz som za neho vďačný plus jeho dlhé lopty majú oči. K Rashfordovi ,ten chalan má potenciál svetového útočníka, ale niekedy robí rozhodnutia,ako z dedinskej ligy. Alebo spracuje super ťažkú loptu a následne si ju hodí, ako keby hral prvý raz futbal. Čísla má výborné a aj nasadenie fakt zlepšil. Myslím, že to bol dobrý deal.
Rasto Premium
2025-11-03 12:32:41
Araújo dobre držal ofsajdovú líniu... Až tak, že bol z toho gól v našej sieti. Tam to nevyhodnotil dobre. Keby vyštartoval za loptou a hráčom namiesto dvíhania ruky, tak by ho dobehol. Ale zlepšil sa, to je fakt. S Realom mal určite hrať.
paprik Premium
2025-11-03 12:52:52
Presne to je to ,čo by mal Hansie s ním riešiť. V čase keď sa každý gól posudzuje varom,sa mi zdá úplne zbytočné míňať energiu a koncentráciu na mávanie na rozhodcu. Fakt si myslí ,že sa rozhodne podľa jeho mavania??? Škoda oberá ho to o pár milisekúnd pri braneni. Inak súhlas, že sa zlepšil.
2025-11-03 18:13:25
Prosím vás... Koundé viac ako Tek? Ani náhodou. A Casadó odohral pomerne dobrý zápas, kým Koundé bol predsa len slabší. A Arauja radšej nebudem komentovať.