Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-11-06 07:52:56
Stále opakujúce slová po nevydarených zápasoch a to, rozoberieme si to a pohovoríme s hráčmi. Výsledok? V nasledujúcom zápase opakujúce sa problémy. To musí byť aj pre hráčov depresívne.........
2025-11-06 09:05:35
Existuje aj niečo medzi hlbokým blokom a vysokou obrannou líniou. "Naša DNA" nás vystavuje problémom, ak sa nám v nejakom období nedarí.
Je pravda, že sme mohli streliť o pár gólov viac, ale tiež sme ich mohli zopár navyše aj dostať.
AndreasGerardi Premium
2025-11-06 09:12:38
Tu si niektorí stále neuvedomujú , čo vlastne Hansi naznačil . Ja to vnímam takto. Hansi nemá veľa možností. V lete sa zmieril s tým , že kvalita mužstva ostáva zachovaná . Ostatne , základnú zostavu v plnej kondícii máme dá sa povedať na Top úrovni . On si to uvedomoval už minulú sezónu , že káder je nevyvážený a súpiska viac menej len doplnená menami , nie kvalitou. A nastáva otázka ktorú si určite položil aj on. Stiahnuť sa a čakať , čo ale pri nekvalite stoperov a slabej formy Koundeho by automaticky neznamenalo lepšiu defenzívu no ovplyvnilo by to útočnú fázu lebo by sme boli ďaleko od brány. Alebo , síce dostať viac gólov ale súpera prestrieľať . Čo sa vlastne aj včera stalo. Ja si tiež vyberám druhu možnosť . Tu nieje o čom . Nečakaný problém ale je , že skoro celá základná zostava vypadla spoločne na dlhé obdobie , odišiel kľúčový stopér na poslednú chvíľu s čím ako sám priznal, nerátal a nerátal ani s tak početnou marodkou. A to ma proste vplyv na vyváženosť a kvalitu hry. Jedine pozitívum je, že sa chytil Rash a Lamine sa pomaly vracia na svoju úroveň pred zranením . A tak sa to snaží využiť vysokým postavením , aby aj tie lopty mali často v poslednej tretine ihriska. Casado je napríklad fajn ak ma okolo seba mozog , ale ako jednotlivec stojí za hovno. Frenkie ma zase silne stránky v podobe zisku lopty a jej distribúciu , ale nieje to mozog a nevie diktovať tempo hry. A keď si tieto dva faktory dáme dokopy , máme problém držať tempo.
Pepeke Premium
2025-11-06 09:28:59
Mne v tejto sezone chyba vybusnost. V kazdom zapase su nasi hraci pomali, vsade su neskoro. Je pravda, ze proti Barce sa vsetci chcu vytiahnut a mozno hraju lepsie ako v inych zapasoch, ale nasi by mali v kazdom zapase hrat na maximum (aj vzhladom na prachy co za to beru). Vcera miestami vsetci stali. Nebolo komu prihrat. Sprinterske suboje asi vsetky prehrali aj dopredu aj dozadu...
2025-11-06 09:37:36
Pokud takhle chce Flick hrát tak je ale za mě klíčové naučit se měnit způsob obrany během zápasu, hrát takto 90 min je sebevražda. Troufám si tvrdit že nás to stálo i semifinále s Interem.
2025-11-06 11:42:44
Flick je taký protipól Diega Simeona.
Simeone hrá tvrdohlavo nízko.
Flick hrá tvrdohlavo vysoko.

Problém je že sa veľmi nevedia prispôsobiť. Budú pretvárať svojich hráčov na to čo nie sú.
Vlani to Flickovi vyšlo, ale každý sa na nich dobre pripravil.
Áno vlani vedeli spraviť metrový ofsajd, dnes sa však zmenili dve veci. Súperi sa na to pripravili, Barca nemá tých istých hráčov v tej istej forme - a to mala problémy aj vlani, inak by vyhrala Ligu Majstrov.

Neviem, ak všetko zapadne, tak to bude fungovať, ale ak nie tak sa to rozsype. Toto nie je taktika na celú sezónu.
Vlani sme ťažili proti silným tímom najmä z rýchlych protiútokov, ktoré boli dokonale prevedené - väčšinou v tom mal prsty Raphina. Dnes Yamal ani nevládze a ani nemá komu nahrať. Rashford je síce rýchly, ale nie kombinačne rýchly. Lewa je duch, Ferran nie je konzistentný, nevie využiť nábeh vždy - tak ako ho aj včera nezvládol.

Mal Bayern takúto ortodoxnú vysokú líniu keď vyhral všetko s Flickom? Vraj nie, ale neviem nepozeral som ich... Každopádne mal tam dosť dobrú energickú a rýchlu bandu hráčov a Lewandovskeho vo forme.

Flick je dobrý tréner, má svoju filozofiu, ale musia byť za tým výsledky. Chalani evidentne nevedia, nevhládzu hrať to čo od nich chce. Teraz je otázka či to vôbec budú vedieť a zvládať, či je to reálne, alebo je to len "dočasne úspešný taktický manéver", ktorý už treba zahodiť a ísť na to inak.
Nemusia hrať nízky blok, veď máme hráčov na to aby dominovali, aby dali ten gól, dva pre víťazstvo.

Flick tu trepe, že vyhrať 1:0 nie je naša DNA. Lenže ak máme nejakú DNA, tak by tam mal byť nadôlešitejší faktor víťazstvo, nie počet gólov. Ten môže byť len bonus. Lebo dať tri góly je úpne nahovno, keď dostaneš tri, alebo dostaneš gól v závere ktorý ťa zabije - ako s Interom vlani.

stulda Premium
2025-11-06 11:49:35
Ani si nedokážu představit co by tu bylo za komentáře kdybychom začali (dle některých, nespokojených) hrát v hlubokém bloku ala mordor.
Takový systém bychom stejně hrát nemohli kvůli důvodům zmíněných kolegami nademnou.
Na to by se opravdu rád někdo díval?
Chyba není v systému hry ale v tom, že nám zkrátka chybí důležití hráči, velká marodka, a slabá lavička.
Přijde mi, že jsou hráči unavení a nemůžou se dostat na vyšší úroveň. Nezapomínejte, že za posledních pár let jsme nemohli podepsat žádné hráče, které by si Hansi vyžádal. Už to samo o sobě je obrovský hendicap.
Obrana víceméně hoří, ale je to tím, že nemáme prostředky a FFP přivézt top obránce.