Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-11-06 11:10:49
ja si naokpak myslim ze druhemu golu mohol Wojto skorym vybehnutim zabranit.
2025-11-06 11:23:13
Mně to přišlo,že všichni hráči zpomalovali hru.Jakmile dostali míč stali na místě ,udělali jeden dva doteky a poslali ho do strany nebo dozadu.Vše absolutně bez pohybu.Kromě Yamala nikdo neumí udělat kličku a neobejde svého protihráče.Jaký kontrast v porovnání se soupeřem. Opět staticka hra do plných ...
2025-11-06 11:27:34
Araucho …. fuuuuu 🤦🏻‍♂️
2025-11-06 11:52:45
Ja by som sa vyjadril k včerajšiemu zápasu trocha obširnejšie. Z tak deravou obranou, akú máme momentálne nemôžeme konkurovať mužstvám v LM, ktoré majú drvivé protiútoky a rýchle krídla. Naša obrana mi pripadá, akoby hrala zo zatiahnutou ručnou brzdou a naviac nemajú prehľad o postavení jeden druhého. V strede poľa bez Pedriho sme stratení. FDJ nemá s kým spolupracovať a aj keď získame loptu, je to všetko pomalé...krokom! Kounde už dosť dlho hrá na pravej obrane veľmi slabo, s množstvom chýb. Včera síce nastrelil žrď, ale to bol snáď jeho jediný svetlý okamih v zápase. V útoku Rashford bol neviditeľný a jeho pokusy o strely boli neefektívne. Ferran detto (okrem gólu). Jediný, ktorý robil rozruch v útoku bol Yamal, ale nemôžeme čakať, že on sám nám bude vyhrávať zápasy. Je strašne citeľná neúčasť Raphinhu a Pedriho. Som veľmi zvedavý, kedy príde zápas, v ktorom neinkasujeme gól. V ďalšom zápase LM nás poriadne vyžmíka Chelsea a problémy budeme mať už aj v ďalších zápasoch LL s Celtou Vigo na ktorú nevieme zahrať a následne Athletic Club, ktorý má rýchlych útočníkov. Ak sa rapídne nezlepšíme, tak v tejto sezóne nemôžeme očakávať nejaké výrazné úspechy. Bodaj by som nemal pravdu !!!
2025-11-06 13:04:32
Olmo lepší ako Marcus??
snapshot Premium
2025-11-06 14:13:31
Ferran 6.7 a Fermin tiez? Ako vazne?
Rasto Premium
2025-11-06 14:21:07
Mimochodom, Fermín asistoval aj pri góle Yamala...
2025-11-06 15:38:50
Nie je hanba priznat,ze nemate predplatene Voyo a davate znamky z vesteckej gule... Lebo inak sa to nada vyjadrit,
Zacnime Yamalom. Za vcera min 9. A skoncime napr Torresom,kotremu by som dal tak 4 max.
vysoka obranna linia nefunguje,lebo tam hra Garcia. Moze hrat vyssie ,ale nie na stoperovi. Inigo veat sa prosim a s Cubarsim pracuj este rok minimalne vo dvojici.
Fermin je hrac na 20-30min max,potom uz stvara blbosti a chce vsetko vziat na seba ,ale tam este nedozrel.