Myslím, že Garcia by vybehol a zneškodnil by to. Vojtech to odhadol,že to nestihne a zasa by vyrobil červenú. On vie ,že už nie je najrýchlejší. Ale máš pravdu, keď som videl ten center,tiež som čakal ze náš brankár tam bude.
Mně to přišlo,že všichni hráči zpomalovali hru.Jakmile dostali míč stali na místě ,udělali jeden dva doteky a poslali ho do strany nebo dozadu.Vše absolutně bez pohybu.Kromě Yamala nikdo neumí udělat kličku a neobejde svého protihráče.Jaký kontrast v porovnání se soupeřem. Opět staticka hra do plných ...
Ja by som sa vyjadril k včerajšiemu zápasu trocha obširnejšie. Z tak deravou obranou, akú máme momentálne nemôžeme konkurovať mužstvám v LM, ktoré majú drvivé protiútoky a rýchle krídla. Naša obrana mi pripadá, akoby hrala zo zatiahnutou ručnou brzdou a naviac nemajú prehľad o postavení jeden druhého. V strede poľa bez Pedriho sme stratení. FDJ nemá s kým spolupracovať a aj keď získame loptu, je to všetko pomalé...krokom! Kounde už dosť dlho hrá na pravej obrane veľmi slabo, s množstvom chýb. Včera síce nastrelil žrď, ale to bol snáď jeho jediný svetlý okamih v zápase. V útoku Rashford bol neviditeľný a jeho pokusy o strely boli neefektívne. Ferran detto (okrem gólu). Jediný, ktorý robil rozruch v útoku bol Yamal, ale nemôžeme čakať, že on sám nám bude vyhrávať zápasy. Je strašne citeľná neúčasť Raphinhu a Pedriho. Som veľmi zvedavý, kedy príde zápas, v ktorom neinkasujeme gól. V ďalšom zápase LM nás poriadne vyžmíka Chelsea a problémy budeme mať už aj v ďalších zápasoch LL s Celtou Vigo na ktorú nevieme zahrať a následne Athletic Club, ktorý má rýchlych útočníkov. Ak sa rapídne nezlepšíme, tak v tejto sezóne nemôžeme očakávať nejaké výrazné úspechy. Bodaj by som nemal pravdu !!!
Mne sa to zdalo tak,ze za stavu 2.1 akoby sme sa snzili ten stav udrzat, pomala ,pochodova hra nepresnost prihravok a prihravky dozadu,nechut hrat,start na loptu pomalsi a to nielen v tomto zapase a ked utocime,tak sa snazi kazdy ukazat aky je strelec a to vcetne Lamina,ana mal aj svetle stranky,ale tie obstrely mimo branku a straty lopty z ktorych isli nebezpecne utoky supera,ja by som ho az tak neobhajoval a Olmo, to je zly sen, ten u nas nema co robit.Ale pokia budu neustale reci musime sa zlepsit, budu to stele len reci bez uzitku,takxch reci tu bolo dost aj nedavno.
Nie je hanba priznat,ze nemate predplatene Voyo a davate znamky z vesteckej gule... Lebo inak sa to nada vyjadrit,
Zacnime Yamalom. Za vcera min 9. A skoncime napr Torresom,kotremu by som dal tak 4 max.
vysoka obranna linia nefunguje,lebo tam hra Garcia. Moze hrat vyssie ,ale nie na stoperovi. Inigo veat sa prosim a s Cubarsim pracuj este rok minimalne vo dvojici.
Fermin je hrac na 20-30min max,potom uz stvara blbosti a chce vsetko vziat na seba ,ale tam este nedozrel.
Zacnime Yamalom. Za vcera min 9. A skoncime napr Torresom,kotremu by som dal tak 4 max.
vysoka obranna linia nefunguje,lebo tam hra Garcia. Moze hrat vyssie ,ale nie na stoperovi. Inigo veat sa prosim a s Cubarsim pracuj este rok minimalne vo dvojici.
Fermin je hrac na 20-30min max,potom uz stvara blbosti a chce vsetko vziat na seba ,ale tam este nedozrel.