Bruggy boli okradnuté o víťazstvo !!! Tri vety ďalej , kontakt tam bol Ale?! …… kokos , ak tam je kontakt a ešte na brankára , tak ako mohli byt okradnuté ???? Bývali futbalisti , ktorí hrali pred 40 rokmi by si mali odpustiť svoje dojmy a nevyjadrovať sa .
Kebyže sa vyjadrí v prospech Barcelony, tak ho tu ospevuješ ako veľkú legendu, ktorá vidno, že sa do toho vyzná. Ešte by si pridal, aká bol pred tými 40 rokmi veľká hviezda a teraz je to veľký odborník.. :)
Skrátka barcelonskí fanúšikovia plaču ako vždy. Od nich vo svete futbalu plaču viac len tí madridskí.. :)
To je absolútne jedno ako by sa vyjadril. Neserie ma , že ma názor . Ale to , že ho verejne vyjadruje s tým , ako by rozhodca ovplyvnil zápas v prospech Barcelony úmyselne . Pritom aj z xy pohľadov tam ten kontakt s brankárom je. Že to bolo šťastie , či nakoniec šikovnosť Wojta, keď už to pokašľal , nieje podstatné. Zaujímavé je , že sa takto nevyjadruje ak hra iné mužstvo . V poslednom zápase AC Miláno dostalo väčšiu pomoc od rozhodcu. Tam bol ale slepý ? Keď mal Tchouameni pred večerom jasnú ruku , tam tiež nič nevidel ? Prečo nemal potrebu sa vyjadriť k tomuto ? Poslednú dobu mám totiž pocit , že každý si robí promo skrz Barcelonu a obtiera si hubu. Či už cez financie , vzťah Flicka s hráčmi alebo práve rozhodnutiami v prospech. Uznaj sám , ako je možné , že ma Real 11 penalt od začiatku sezóny a Barca len 2 ? Je jedno , či správne alebo nesprávne písknuté, ale ma ich 11. Pritom najviac času v súperovej 16 zo všetkých mužstiev v lige ma Barcelona. Real je na 9 mieste. Tak ak Barca trávi toľko času v 16 súperi ju vedia odzbrojiť len čisto , no pri Reale je každý vstup do 16 automaticky zastavený nedovolene ? To je len jeden z mnohých príkladov ktoré by mohli komentovať a nikoho to netrápi . Ale keď ide o Barcu , všetci presne všetko vedia
Každý má právo na svůj názor. No, za k té situaci vůbec nemělo dojít a to jde jednoznačně za Tekem, ale kontakt po tom skluzu je evidentní. Rozhodčí si ten verdikt v pohodě obhájí. Ovšem ten ementál vzadu už mě začíná doslava budit ze sna. Včera jsem trpěl jak by řekl Xavi..😁🙈
Teo07: ak si porovnám subjektívne objektivitu na tejto stránke a kolegovcov v bielom , tak tu mi to príde Xkrat objektívnejšie a kritickejšie . Občas aj viac , ako by sa patrilo. Takže nie , nemám pocit , žeby sa tu vyplakávalo ak by to bolo opačne .
Každý názor je přece subjektivní, ne? I kdybych řekl, že to nebyl faul a nebýt VARu, ale jen reálného pohledu, úplně v pohodě bych to skousnul. Ale zase by to byl jen můj subjektivní pohled na věc.
Kdyby to bylo naopak ta situace a uznali nám gol,tak nápisu jasny faul,rozhodne je víc než evidentní ze kontakt tam byl takze díky rozhodčí .nechápu jak někdo muže napsat po tomhle ze někdo byl okraden o vítězství ,kdyby se toho brankáře ani nedotkl skluzem vzal mu čisté míč a pak skóroval tak chapu tuhle větu ze byl někdo okraden o vítězství ….
Či už má Marko pravdu alebo nie je nepodstatné.Podstatná je naša neskutočná obrana s fantastickým poliakom v bráne. Nemáme v La Masii nejakého brankárskeho dorastenca.
Skrátka barcelonskí fanúšikovia plaču ako vždy. Od nich vo svete futbalu plaču viac len tí madridskí.. :)