Faktom je, že Yamal sa do Realu nehodí. Nie pre vlastnosti, ktoré tu spomenul Zamorano, ale nie je pre nich dostatočný idiot... Keby som si ja mal vybrať jedného z Realu do Barcy, neviem či by som našiel. Možno Valverde...
rasto nasiel by si kopu hracov, ale ako povedal ich byvaly hrac ISCO: toto maju oni povinnnne!!! toto sa vola rivalita, ale podla mna je to uz chorobna revalita....
Pepe,Ramos,Casemiro aké zákerné fauly robili proti hráčom Barcy...Rudiger keď vybuchol na lavičke a hodil sáčok ľadu po rozhodcovi... Vinicius a Ronaldo koľkokrát filmovali faul a furt vyplakávajú
Aj ten Kroos sa vyfarbil ako špina, pamätajte na to ako zranil Pedriho na dlhú dobu...Ancelotti tiež je brutálny charakter pri povolávací hráčov do repre keď sa hrá v Bolivii alebo v Ekvadore, gambateho nechá oddychovať a Ratingu ťahá cez oceán... V Madride, to je čistý charakter!
Vinicius, Rudiger, Bellingham a další (vč. dlouhého seznamu z minulosti)... 😄
Ronaldo (ač jsem mu nikdy nepřišel na chuť) si ale zaslouží nebýt 100% pokorný :)
Ten Lamine to má fakt těžký, je to hysterie kolem něho. Pokud se ušklíbne a v tom stejném dni vysloví Real, nikoho nezajímá žádnej kontext a rovnou je to největší arogant a drzoun na světě. Atd. První a základní rada, jak se chránit - ničeho mimo hřiště si nevšímat, nic neříkat a jen hrát fotbal.
Real nikdy nebol, nie je a nikdy nebude esenciou pokory a úcty. Prečo ho v žiadnom meste sveta nemajú radi keď tam príde? Asi pre tu ich "esenciu pokory a úcty" ktorej hlavnými predstaviteľmim boli Ramos, Pepe, Casemiro...a sú opičiak Vincko, Mbappé, Rudiger, Carvajal a hlavne Peréz.
Ja by som povedal, že skôr opačne. Pedri je typická Barcelona, a Lamine by sa do Realu celkom hodil. Rozhodne majú väčšiu históriu nedostatku pokory a úcty ako Barca - CR, Ramos, Pepe, Vini atď.
Tvl ten borec je snad na drogách….esence realu..??wtf..??Cristiano,Ramos,Pepe,Vinicius..to opravdová esence a jako třešnička Mourinho..to je skutečný Real..ano do tohoto by rozhodně Lamine nezapadal!!!
Tak on si dovolí tvrdit,že Lamine nesmie povedať,že Real kradne...
Každý vie v Barcelone o tom už 70 rokov ako Real ukradol Barce Di Stefana......toho,ktorému aj sochu tam postavili...
Ronaldo (ač jsem mu nikdy nepřišel na chuť) si ale zaslouží nebýt 100% pokorný :)
Ten Lamine to má fakt těžký, je to hysterie kolem něho. Pokud se ušklíbne a v tom stejném dni vysloví Real, nikoho nezajímá žádnej kontext a rovnou je to největší arogant a drzoun na světě. Atd. První a základní rada, jak se chránit - ničeho mimo hřiště si nevšímat, nic neříkat a jen hrát fotbal.
Každý vie v Barcelone o tom už 70 rokov ako Real ukradol Barce Di Stefana......toho,ktorému aj sochu tam postavili...