Nikdy nepochopím týchto “smejkov.”
To si naozaj tak rehotal? Približne 20 minút v kuse si sa musel strašne smiať. Až si sa za brucho chytal. Fakt to tak bolo?
Cubarsi vystoupi ať vystavi hrace do offsidu , Araujo běží s útočníkem, výsledek, rychly brejk,v prvních 10 minutách 3x,.... DeJong se někdy stáhne mezi stopery a zase je posldnia offside není.... nase linie obrany reaguje na útočníky, stačí aby se záložník soupeře robehnul 3_4 metry pod linií a je nechytatelny, ,zase 3x během 10 minut....., to už není na slzy.... jen se bavit, sorry .... věřím, že až se dají do kupy všichni zdravotně a Flick přestane točit obranu tak se sehrají a bude líp
jj myslim, ze toto nas dost casto zarezava v poslednych zapasoch - defenzivna robota nasich zaloznikov od pressingu cez postavenie po rychly navrat dozadu.
a z opakovaneho zaberu pri prvom gole Celty to bola zjavne chyba Frenkieho, ktory bol najblizsie pri hracovi, s ktorym si ich strelec golu narazil loptu. Tento hrac je klucovy a musi byt pokryty. Obranna linia spravne vystupila, ale Frenkie nemal tohto hraca pokryteho, bol pri nom najblizsie. Opat zaloznik v zlom postaveni, neviem co s tym obrana moze v tom momente urobit.
Práve pozerám opakované zábery... Škoda tej tutovky, ktorú Rashford zahodil pred prvým gólom Celty, ale to, čo ma najviac prekvapilo, bola lenivosť našich hráčov v pokutovom území Celty sa vrátiť a zastaviť ten protiútok hneď na začiatku. Spálili sme tutovky, tak poďme nad tým rozmýšľať, načo sa prebrať a dat sústrediť, že. Neuveriteľné.
Nechápem Flicka, pravidelne dostávame góly po identických chybách obrany a on tvrdohlavo stále žiada vysokú líniu , aj keď momentálni hráči v obrane na takú hru nemajú!
penalta po nastrelenej ruke, center do stiahnutej obrany, opat center do stiahnutej obrany, a roh. vcera sme ani jeden gol nedali zo situacie vyplyvajucej z vysokeho napadania, aj ked uznavam ze mali sme po tom nejake sance.
moj point je ale o tom, ze my vieme dat gol aj bez toho a ta hra je sice niekedy uzitocna, ale casto je riziko vyssie ako vyhody z nej plynuce. mali by sme hrat aj alternativy a nie cely zapas na polovici nech sa deje cokolvek
vcera som cital statistiku, ze Haaland bol chyteny v ofsajde 18 krat za celu jeho premier league karieru. takze ked chytime city a budeme skusat vysoku liniu tak kolko golov nam da on sam?
Leonidas jj, vcera sme nasli riesenia s akymi mame obvykle problemy proti takym superom, ale tento styl hry s pressingom a vysokou obranou nam funguje aj proti timom s hlbokym blokom akym hrala vcera Celta. Keby sme premenili tie vylozene sance vytvorene iba aktivnym pressingom (Rashford, Fermin, Yamal...) zapas mohol byt rozhodnuty v 1.polcase.
A potom prídu dementi a začnú tvrdiť, že nás rozhodcovia zvýhodňujú! Najbližšie bude musieť Christensen prísť o zub, aby z toho bola červená. A za takú blbosť udeliť druhú žltú, tak to už je naozaj extrém.
Tak Ericovi v minulom zapase zlomili nos, navyse krvacal priamo na ihrisku (trochu mi to pripomenulo faul Marcela laktom do Messiho tvare v ElClasicu...). Rozhodcu to vobec nevzrusovalo:)
Dnes FdJ, Olmo, Fermin takze proti Bilbau predpokladam Casado, Olmo, Fermin. Alebo Eric defenzivny zaloznik, ked sa Kounde uzdravi. Mame este mnozstvo variant:D
Takze DM-ko Eric alebo Christensen:D ziadna panika, aspon si Frenkie oddychne pred zapasom s Chelsea. A Casado to mozno stihne uvidi sa co ma za zranenie:)
To si naozaj tak rehotal? Približne 20 minút v kuse si sa musel strašne smiať. Až si sa za brucho chytal. Fakt to tak bolo?
moj point je ale o tom, ze my vieme dat gol aj bez toho a ta hra je sice niekedy uzitocna, ale casto je riziko vyssie ako vyhody z nej plynuce. mali by sme hrat aj alternativy a nie cely zapas na polovici nech sa deje cokolvek
vcera som cital statistiku, ze Haaland bol chyteny v ofsajde 18 krat za celu jeho premier league karieru. takze ked chytime city a budeme skusat vysoku liniu tak kolko golov nam da on sam?