Možno má záujem v tom, aby kritizoval, ale to neznamená, že to nie je pravda. Laporta zavádzal a klamal, a preto by sa nikdy ani nepokúsil Leov odchod vysvetliť. Neexistuje, že až v posledných sekundách po Leovom zbytočnom príchode lietadlom zistil, že ho nedokážeme zaregistrovať. Preber sa.
To s Leom to bolo uz milion krat vysvetlene, len niektori to stale omielaju dookola ako keby nevedeli co sa stalo....este raz pre vsetkych sklerotikov - keby Leo predlzil pred koncom zmluvy, mohol zostat s mensim platom...ale ked mal podpisat novu zmluvu po VYPRSANI predchadzajucej, tam mu uz podla pravidiel LaLigy nemohli dat plat mensi...cize uz bolo neskoro plakat nad rozliatym mliekom....a keby bol prezident aj Font alebo ktokolvek iny, tak by pri vtedajsich obrovskych financnych problemoch nemohol dal Leovi plat v novej zmluve mensi...a na velky plat jednoducho nebolo....
Aby mu ju predĺžili, musel by sa Leo s klubom dohodnúť ešte pred jej skončením....čo jeho právnici spali? Aké sú pravidlá pri novej zmluve museli vedieť...a ak nie, mali sa s klubom o tom baviť zakial bol čas....
Pre mňa je to nepochopiteľné....aj obyčajný človek keď má zmluvu na dobu určitú, ked mu končí musí rozmýšľať o predľzení pokiaľ chce zostať....a Leo to prešvihol....
Naopak, Barcelona a team pravnikov mali vediet davno ze podmienky predlzenia a noveho kontraktu davaju klubu uplne ine manevrovacie priestory. Ale ako banda nekompetentnych ludi na to prisli 24 hodin pred podpisom zmluvy. A upozornujem: je to klub kto dava ponuku hracovi a ten ju podpise alebo odmietne. A v tomto zlyhala Barcelona
Jasné, že v niečom klamal. Lenže realita je taká, že na takejto pozícii je nemožné hovoriť iba pravdu. Veľa vecí musí zostať utajených aspoň nejaký čas, inak sa žiadna veľká organizácia nedá riadiť. Úplná transparentnosť je ilúzia.
Rasťo, nikto nehovorí o úplnej transparentnosti. Ale pre Laportu je zavádzanie tak prirodzené ako dýchanie. Poviem Ti ešte jednu vec: keby mu bolo išlo o to, aby Lea ponížil, nebol by to inak spravil. Už dávno musel vedieť, že registrácia je nemožná, ale aj tak Leovi nič nepovedal a nechal ho priletieť s pocitom istoty pokračovania v Barçe. Toto by som možno ani najväčším nepriateľom nespravil, nieto ešte najväčšiemu futbalistovi klubu a svetu. Laportové konanie a zavádzanie sa nedá obhájiť.
Nechcel som ho iba obhajovať, súhlasím, že Leov prípad je jeho veľký fail bez ohľadu na to, čo vedel alebo nevedel vopred. V tom má proste smolu, ako prezident si to odserie aj keď možno je za to zodpovedný niekto iný.
Kto by za to mohol byť zodpovedný? Ja, keby som vedel, že niekto sa chystá za mnou podpisovať veľmi dôležitú zmluvu a že z toho nakoniec nič nebude, nikdy by som nedovolil, aby zbytočne meral cestu ku mne a sa cítil byť oklamaný a ponížený. Laporta ale mlčal. A tu nešlo iba o "niekoho". Tu išlo o kráľa futbalu a o klenot nášho klubu. Ja by som sa toto hanbil urobiť cudziemu!
A teraz mi vysvetli, na co Leo cakal a nechal zmluvu vyprsat....nova uz bola o inom....urcite ma pravnikov, ktori sa mu satraju o podobne veci....a co robili???????? ked nevedel ze nova zmluva uz bude ina????????
Představa, že za to může Leo a ne Laporta je úsměvná. I kdyby za to mohli oba, tak je tu jeden důležitý rozdíl. Jeden tu zůstal a hraje si na spasitele kterým není a dřív nebo později se to ukáže a druhý odešel z klubu a nemá žádnou zodpovědnost za to co se tu momentálně děje.
Utumno: na konci je samozrejme zodpovedný Laporta.
Len tu ide o to, čo presne sa dialo, od čoho to záviselo, kto komu čo reálne povedal a kedy sa kto čo dozvedel. A to nevieme.
Možno vieš, že v tak zložitom prostredí, ako sú firmy s miliardovými tržbami, sa veci často dejú inak, ako sa zvonku zdá. Aspoň ja osobne som sa s takými prípadmi stretol a teda viem, že top manažér je občas postavený pred dilemy, ktoré nemajú dobré riešenia.
Ale jasné že my fanúšikovia to vidíme dosť inak a Leov odchod bol šok. 😉
Rasťo, samozrejme že detaily nepoznáme, ale v rámci zdravého rozumu vieme povedať, že by sa Leo nikdy nebol trepal do Barcelony keby mu neboli ešte vtedy ručili za podpísanie zmluv. Takže on oklamaný bol. Takisto ako aj my. A to je jediné čo mňa zaujíma, bez ohľadu na to, či som bol smutný alebo šokovaný.
Chlapci,neviete,konšpirujete,obviňujete,Leo má agenta,svojho otca a on počas Leovho Am.Cupe rokoval v júni o zmluve a mal neúmerné požiadavky,napr.aj lietadlo....,,keby sa chceli vtedy dohodnúť,bol by zostal za ntžššiu mzdu,keby ju chcel,a keby chcel zostať...,či Leo o tom vedel,čo robí jeho otec,to nevieme,ale jednoznačne bol za to zodpovedný len a len Leov otec.
Prečítajte si knihu BARCA od nerzávislého novinára/nie je Španiel/
Cize clen predstavenstva, pocas prezidenta Bartomeua, ktory poozil klub na kolena svojim nezodpovednym riadenim, ide nieco hovorit na adresu Laportu, ktory prebral klub v katastrofalnom stave?
Sa citim ako pri debate o financiach za vlad matovica a Fica
Kriza by bola. Ta sa opakuje cyklicky. Ale samosrejme, ze nie v takom meradle. Zaroven Bartomeu nechal stadion doslova vyhnit. On minal vsetko na platy.
Tak ci tak by to raz niekoho dobehlo
Naopak, Barcelona a team pravnikov mali vediet davno ze podmienky predlzenia a noveho kontraktu davaju klubu uplne ine manevrovacie priestory. Ale ako banda nekompetentnych ludi na to prisli 24 hodin pred podpisom zmluvy. A upozornujem: je to klub kto dava ponuku hracovi a ten ju podpise alebo odmietne. A v tomto zlyhala Barcelona
Len tu ide o to, čo presne sa dialo, od čoho to záviselo, kto komu čo reálne povedal a kedy sa kto čo dozvedel. A to nevieme.
Možno vieš, že v tak zložitom prostredí, ako sú firmy s miliardovými tržbami, sa veci často dejú inak, ako sa zvonku zdá. Aspoň ja osobne som sa s takými prípadmi stretol a teda viem, že top manažér je občas postavený pred dilemy, ktoré nemajú dobré riešenia.
Ale jasné že my fanúšikovia to vidíme dosť inak a Leov odchod bol šok. 😉
Prečítajte si knihu BARCA od nerzávislého novinára/nie je Španiel/
Sa citim ako pri debate o financiach za vlad matovica a Fica
Tak ci tak by to raz niekoho dobehlo