Bez váhania zabaliť s mašľou. Musíme sa naučiť už konečne predávať v správny čas. Ferran nie je žiadny game changer, úplný priemer. Takých hráčov je na trhu dosť.
priemer je asi silne slovo, ale inac suhlasim. na barcelonu nema ani na kridle kde nevynika 1 na 1 a nieje kreativny, ani na hrote kde nepremiena dostatok sanci. na druhej strane ako hrac na lavicku je velmi uzitocny. lebo vzdy maka a nie je vela hracov, ktori budu stale makat a uspokoja sa s rolou nahradnika. zalezi na vedeni ako zhodnotia, ci im tie peniaze stoja za jeho odchod.
a najdolezitejsi je aj tak postoj Torresa, ktory by podla mna nechcel odist
Možno miernulinky nad priemer :). Ale určite nie game changer, iba lavickar, na prvú voľbu či už to na krídlo alebo na hrot v Barcelone nikdy nebude mať. Držať na lavičke hráča ktorý vie len makať a sem tam streli gól ktorého sa dá parádne speňažiť je hlúposť podľa mňa. Na makanie sú aj lacnejšie alternatívy, alebo dá sa vsadit na kanterano.
V barce je stále iba lavickar, v spurs by mohol byt základ a ťahúň, plus parádny plat.. až tak by som ten jeho odchod nezahadzoval.
Ak by nam odisli naraz Ferran aj Lewandowski, museli by prísť dvaja hráči - top hrot + mladšia náhrada + aj Rashford na trvaly prestup. Príde mi to celkom scifi. Ferran zostane na 90% si myslim.
a najdolezitejsi je aj tak postoj Torresa, ktory by podla mna nechcel odist
V barce je stále iba lavickar, v spurs by mohol byt základ a ťahúň, plus parádny plat.. až tak by som ten jeho odchod nezahadzoval.
Aj ked je pravda ze za poslednych 10 rokov tottenham v europe 1
Barcelona 0