Souhlasím. Raphinhu bysme hodně těžko nahrazovali, dělá rozdíl. 100 mio za něj není nabídka,která by něco řešila...kdyby dali 160, asi by na to vedení kyvlo z Fin důvodů...ale ani tak není jasný,jak bysme ho nahradili
Momentálne skôr nie, lebo presne Raphinha nám tam chýba teraz aj z hľadiska presingu. Tento typ vyzretejších hráčov k Yamalovi bude treba ako soľ. 29-30 rokov je vek kedy je dobre zvážiť ešte veľký predaj a dvojnásobne u Brazílčanov, lenže momentálne by nám odchod Raphinhu viac ublížil ako pomohol. Rashford plnohodnotne Raphinhu nenahradí a aj tak z tých 100m by sme museli zháňať náhradu. Predaj Ferrana (65m) je lepšia voľba, ak chceme financie.
ak by sa predal rapha za 100 tak potrebujes adekvatnu nahradu. zaujimalo by ma kto? Nico je uz mimo. Leao?? ci nejake zaplaty typu rashford?? nevpada raphou predaj do uvahy
Nepopularny nazor ale ak chceme zarobit na nom tak v lete bude idealna moznost. Taku sezonu co mal minule uz nezopakuje ani nahodou. Ak by sa za to kupil napriklad Yildiz tak by to stalo za to. Nejake pravonohe driblujuce LW potrebujeme.
Aj Raphina dokazal nieco len jednu sezonu ak sa chceme takto bavit. Dovtedy bol zrely na predaj a ani v Anglicku nebol ziadna top hviezda. Tak ci tak pojdeme po Kaneovi alebo Guirassym co su hraci po 30tke respektive tesne pred 30 takze dve mlade kridla niesu ziadny problem. Takisto v zalohe je tam de Jong v najlepsom veku. Kludne sa moze zadarmo podpisat este Bernardo Silva co ma skusenosti az az. Ani Ferran/Rashford v utoku niesu ziadne ucha. Olmo takisto. Takze sylarko prosimta netriedkaj tu extremne scenare o Dortmunde. A ked budu vsetky nase deti hrat tak vyzrelo ako Pedri pre mna za mna nech su vsetci tak mladi.
Viete co nas a Real odlisuje ? Oni nemaju problem predat aj hviezdu aby zarobili a aj vdaka tomu su teraz na tom ekonomicky lepsie ako my. My sa nevieme s nikym rozlucit vcas a kazdy to ukoncuje kariery alebo rozvazuje zmluvy a odchadza zadarmo. Raphina bude mat takto buducu sezonu tesne pred 30. Sme ekonomicky stale v prdeli a on uz lepsi nebude a rovno poviem ze bude aj horsi ako minulu sezonu...o to by som sa kludne stavil.
raphina bol na odpis len vdaka xaviho systemu, ktory mu nesadol a aj tak statistiky mal. rapha bol v anglicku jeden z naj kridiel. preco ho potom asi chcela chelsea ci arsenal? raphina ma momentalne najlepsie obdobie. nevravim, ze bude mat rovnako dobru sezonu jak minulu, ale to nebude mat z nasho kadra lepsiu asi nikto, okrem mozno yamala. stavit sa kludne mozme. real predaval hracov pred zenitom. a ten raphina urcite pred sebou este min 3 roky nema. on nieje klasicky brazilcan co vyhori po 30tke. pametam si neviem ci si to bol ty alebo tunno, kto chcel radsej antonyho miesto raphinu? vdaka bohu, ze prisiel rapha...
Ja som chcel Di Mariu zadarmo namiesto Raphinu. A ani nahodou Raphina nebol jeden z najlepsich kridel v Anglicku o tomto ani nejdem diskutovat,hviezdy z Anglicka neodchadzaju za ani nie 60M asi a bodka. Nikdy to ziadne elitne kridlo nebolo ani zdaleka okrem minulej sezony kedy konecne mal efektivitu lebo pod Xavim zahadzoval kopec sanci. Uz to bude len horsie a za tie t
3 roky na nom nezarobime ani polovicu a som zvedavy ako potom budeme zhanat kridlo do zakladu.
Keby prisiel Di Maria minuly rok, tak ti vravim, ze domaci treble nemame.
ked si taky jasnovidec tak mi povedz cisla do zajtrajsej loterie. sezonu mat ako minulu asi mat nebude aj vdaka zraneniam, ktore sa mu minulu sezonu vyhybali. celkovo kazdy hrac siel minuly rok nadramec svojich moznosti. ano bol jeden z naj kridiel v anglicku na to ze hral v priemernom/podpriemernom leedse. on nebol nikdy golove kridlo, ale jeho workrate ma cenu zlata. staci sa pozriet kde sme bez neho tuto sezonu. absolutne nam nefunguje pressing. myslis, ze taky yildiz ti tam bude 90minut behat hore dole??? lebo ked chces zvazit kridla do zakladu, ktorym yildiz nemusi byt, tak musis zvazit aky system hrame a koho mame na lavicke...yildiz moze byt dobry v juve u nas moze vyhoriet. ci ty sa kukas len na cisla???? ked bude rapha konzistentny, tak kludne moze sa priblizit cislam z minulej sezony, ak ich aspon z 2/3 splni, co ale bude zavisiet aj ako bude fungovat cely tym. kludne sa mozme stavit a na konci roka si povieme
Di Maria by bol prve roky platnejsi ako Raphina takze by sme mali viac trofeji za Xaviho mozno.
Na to aby som vedel ze ten vybuch produktivity co mal Raphina uz nezopakuje nemusim byt ziadny jasnovidec. Uz teraz pred zranenim zaostaval za uvodom z minulej sezony.
Mne v pripade Yildiza hovoris o cislach a popritom obhajujes Raphinu ? Ved to na hlavu toto uz. Odmysli si tu produktivitu a Yildiz je ofenzivne daleko daleko schopnejsi hrac,asi ho nemas napozeraneho inak by si pochopil v com by bol pre nas taky typ kridla prospesny.
Kludne sa stavme ze aky bude mat pocet kanadskych bodov vzhladom na minuty v porovnani s minulou sezonou.
A aby sme sa chapali, ja by som bol za to aby sme mali na dve pozicie trojicu Yamal Raphina a Yidliz(Leao?) + do poctu Torres/Rashford ale to by sme na tom finacne nemohli byt tak katastrofalne a 100 za Raphinu je za mna ponuka ktoru by som zvazoval. A ked sa tak bojis o pressing,ak nezacne cely tim fungovat spravne tak ani keby mame dvoch Raohinov tak nas to nezachrani. Nestaci len chciet ale treba to aj vediet. Lopez tam beha ako utrhnuty z retaze a casto nekryje liniu nahravky ktoru by mal kryt a vsetci su z neho este v uzase ze aky je agresivny. Anthony Gordon je napriklad kridlo co splna Raphinov workrate ale okrem toho je mladsi,je to pravak,...
vraj odmysli si produktivitu ... a co chces od utocnika? mozes mat Martinneliho, kotry je rychly, dobra technika a vsetko ale ked da za sezonu 5 golov a 66 asistencii tak je na nic
ano Raphinha sem neprichadzal ako hviezda, ale ako kvalitny a perspektivny hrac a lepsie sme kupit nemohli.
hviezdou sa stal minulu sezonu, ked mal statistiky za ktore by sa nemusel hanbit elitny hokejista.
nechapem, ze nevidis
* ten Raphinhov obrovsky prinos a chces predavat jedneho z najlepsich hracov za 100 mega, 28 rocneho co ma pred sebou este minimalne 4 skvele roky kariery (u Raphinhu, ktory drie asi aj viac)
kupime za tie peniaze niekoho ineho napr. Yildiza za 70, ostane nam 30 milionov na jeho prestupovy bonus a plat a mozno sa aj chyti
sylarko tiez si pamatam, ze tu boli hlasy pre Antonyho. ako vravis chvala bohu, to by bola zas katastrofa. Raphinha bol skvely prestup
suarez: ten titul sme so xavim ziskali aj s raphinou. druhu sezonu nas zabili zranenia obrany, tam by nam ani Di Maria nepomohol...
tuto sezonu bude mat bodovo horsiu aj preto lebo ako tym nefungujeme tak dobre jak minulu. ale aj keby dal len polovicu bodov co minuly rok stale bude topka...
kukni sa kde sme bez neho a Garcii boli posledne zapasy. on je pre flickov system klucovy.(samozrejme nie len on, ale chapes)
u yildiza nevies ako by pod flickom fungoval. cize zaplatis skoro to iste co dostaneme za raphinu(dobre usetris 20-30m) a budes dufat, ze sa chyti, alebo cakat sezonu, dve jak u raphiny.
leonidas: 👍
Buducu sezonu bude mat v decembri uz 30 rokov. Ved ja nevravim ze bude slaby ale takto sa neda fungovat ze nikoho nespenazime. Niesme City alebo PSG, dokonca aj oni vedia podniknut nepopularne kroky u fanusikoch a predat aj kvalitneho hraca ak je ten spravny moment. U Raphinu to moze byt leto 2026 alebo najneskor 2027, potom uz cena pojde vyrazne nadol a to aj za predpokadu ze si udrzi statistiky z minulej sezony. Trh neoklames.
A k tomu odmysleniu si statistik. No predstav si ze niekedy to nieje len o statistikach. Preto CR7 nikdy nebude na Messiho urovni aj ked ma podobne cisla. Mna zaujma napriklad aj to ako hrac dokaze odomykat obranu súpera v sirke driblingom, ako je tvorivy,ci dokaze byt vyrazny aj proti uzavretym obranam co Raphina aj v minulej sezone ukazoval ze nedokaze,on hviezdil do otvorenych obran proti silnym superom kde mal priestor a toto neberiem ako zlu vlastnost ale je to ina vlastnost a preto pisem ze idealne mat aj Raphinu aj nejakeho kreativneho driblera pravaka a vyberat zostavu podla supera ale neverim tomu ze nam to financna situacia dovoli
A nezda sa mi ze by bol Antony v Betise nejaka katastrofa.
Sylarko Druhu sezonu ak myslis 23/24 tak nas dost zabila priserna efektivita nasich utocnikov a hlavne Lewu a Raphinu. Kopec zapasov sme vklude mohli uhrat keby sance co sme si vytvarali hlavne ti dvaja nezahadzovali. Lewa bol v tych casoch niekedy podla statistik najhorsi utocnik la ligy co sa tyka zahodenych tutoviek. Neviem ci aj cela Barca nevladla takej statistikr v top5 ligach ale to by som si musel overit nech neklamem. Takuto krizu sme mali aj minulu sezonu na jesen a nakoniec vsetci zabudli.
odpoviem len to co som uz pisal, lebo sa aj tak opakujeme. podla mna je Raphinha jeden z top pravych kridel na svete a ak ho aj predas za 100, tak za jeho nahradu das minimalne 100 a ani nevies ci sa mu bude darit.
ps. ano v betise sa mi Antony paci, ale pride mi, ze nezvladol tlak velkoklubu a v barce by to nemal o nic lahsie ako v united
Suarez: ak si udrzi vykonost tak ho v klude aj v 28 roku predas za pekny peniaz do arabie napr. a si to vezmi aj z druhej strany, kto ti bude kupovat podla teba brazilca po 30tke za velky peniaz? a keby sa dakto nasiel, tak je to len dokaz, ze by sme ho predavat nemali...a ano mat driblera a aj raphinu by bol ideal s tym suhlasim
a ano v tej sezone sme nedavali sance, ale horela nam aj obrana, ktora nam rok predtym vyhrala titul. cize mat obranu z roku predtym, tak aj napriek zahodenym sancam, ten titul vyhrame
Ved za mesiac ma 29 😀Jak ze si to mam vezmut z druhej strany,sak tu druhu stranu ti tu ja popisujem ze ak chceme zarobit riadny balik tak predat teraz najneskor 2027.
K tej obrane,nepatam si ze by tam boli nejake marodky. Praveze pribudol Cubarsi a Inigo este.
Raphina je v najelspom veku. Toto nieje FM kde hras hracov do 24 rokov a 29 rocny su dochodcovia. Zarobis na nom aj neskor, lebo on nieje typicky brazilcan. Vtedy sa zranil araujo, ktory bol top 5 obranca na svete. Stegenovi odisla forma. Inigo bol vtedy este len nahradnik
Ved ja nikde netvrdim ze 29 je dochodca. Hovorim ze kazdym rokom jeho cena klesa co je objektivny fakt.
No neviem, pozerám na transfermarkte a Araujo sa v tej sezone zranil na 8 zapasov,z toho 1 alebo 2 boli za Uruguaj. To skor Inigo sa niekedy na prelome rokov dostaval do formy kde bol nejaky cas nas najlepsi hrac ale potom sa zranil tusim v pohari. Vacsi problem som vnimal tu katastrofalnu efektivitu utocnikov, kde sme zapasy mohli vklude dohravat s visc golovymi nadskokmi a namiesto toho sme sa zapas co zapas trapili az do konca s jednogolovym nadskokom.
ale nemas za nho adekvatnu nahradu. dobre kupis yildiza, ale kde mas napisane ze sa chyti? alebo ako dlho mu to bude trvat...a kolko za nho zaplatis? cize kvoli 20-30mega usetrenym sa budes zbavovat najlepsieho hraca?
Najlepsi hrac je Pedri a za nim Yamal. Nikde to nemam napisane ale vidim ako hra v Juventuse. Istota nieje ale takisto nieje istota ze sa Raphina nevrati do tej neformy zo sezony 2023/24.
Tak zrovna ja som nedávno pozeral predaje Realu a nedá sa povedať že by nejak extra zarábali na predaji hráčov, detto hviezd. Za posledné roky im slušne zarobil len CR a Casemiro. Za Casemira už mali náhradu a CR chcel odísť sám, navyše to je rovnaké jak keby my predáme Messiho posledný rok, tiež by sme z toho vytrieskali minimálne 100m. Aj keď je situácia aká je, k nám chodia hráči ako do finálnej destinácie, splniť úlohy a vyhrať trofeje, nekupujeme hráčov aby sme z nich zarobili. Rapha bol v PL tiež veľmi kvalitný, problém bolo že hral v Leeds ale už vtedy ho chcel LP, Bayern, Arsenal, Chelsea. To že ho Xavi nevedel využiť a dával mu úlohy ktoré absolútne nesedeli jeho profilu je 100% pravda, nebol jediný hráč u nás ktorý bol tak zabitý. S tým Yildizom máš momentálne podobnú mániu ako si mal s Leaom :D teraz s odstupom času sa ukázalo ako správne rozhodnutie nekupovať Leaa.
Yamal bez raphinu nieje tak dobry rovnako ako raphina bez yamala cize by som ich dal na rovnaku uroven, raphinu momentalne kusok vyssie, lebo ten aj daco pre tym odmaka aj ked sa mu nedari. s Pedrim este mozem suhlasit. ale raphina bol realne v top 3 za minulu sezonu a hned sa ho zbavovat, "sak uz taku sezonu nemusi zopakovat", je uplna blbost a ziadny klub by toto nespravil. Preco potom Lpool nepredal salaha? sak tuto sezonu je total mimo formy a mohli na nom zarobit? Viem je to kusok prehnane porovnanie, ale ide mi len o fin. stranku, ktoru zmienujes
Suarez stale opakuje, ze Raphinha nezopakuje statistiky z 23/24, ale to od neho ani nikto necaka. ked bude makat a tie statistiky budu aj 60%ne oproti tej sezone, tak stale to bude super.
spomeniem co tu spomenute myslim nebolo, ze je to hrac do velkych zapasov. ked pride velky zapas, tak Raphinha vacsinou doruci top vykon + goly a asistencie
Zo sezony 2024/25 ked uz. Ked teda pises ze aj bez tych statistik by to bolo super tak ja súhlasím. Lenze mat na kridle makaca za 100M je dost velky luxus. To ze Rashford s Yamalom su lenivi teraz neznamena ze Raphina je jediny svojho druhu na svete. Spomenul som napríklad Gordona z Newcastlu napriklad. Ale to je jedno ja ho nevyhanam zatial len vravim ze suma 100+ uz je na zvazenie aspon.
Ano vo velkych zapasoch kde sa super nebal hrat otvorenu partiu s nami tak Raphina bol paradny a cenim ho v tom. Lenze naopak proti ustrachanym superom co zaliezli pred vlastnu branu bol Raphina v drvivej vacsine zapasov neviditelny. To tu musi uznat kazdy inak sa nemame o com bavit. Preto nutne potrebujeme aj nejakeho pravonoheho driblera. V tomto ja cenim Yamala viac. Ten nema problem ci do otvorenej alebo do uzavretej obrany.
Jasné, Rapha neni nejaký driblér, to vieme obaja. Ja by som tiež prijal nejakú alternatívu čo by mohla hrať na oboch krídlach, je profilovo iný a točil by sa s Raphom a Yamalom. Tiež si myslím že Rapha už nedá číslami sezónu ako minulý rok ale furt ho vidím ako dôležitého hráča základu čo bude dávať g/a a nepredával by som ho z dôvodu že jeho profil hráča, ktorý navyše sedí trénerovi len tak ľahko nenájdeme a meniť ho za mladého hráča čo sa nemusí chytiť je risk. Navyše nám treba riešiť hrot, stopéra a úprimne ja by som Rasha do rotácie za tých 25-30m kúpil ak bude takto pokračovať. V situácií ktorú aktuálne máme je to asi najlogickejšie riešenie. Nechať si hráčov čo sú nám platní a doplniť pozície čo horia / odídu okamžitou kvalitou aj za cenu straty € a vekovej hranice. Z tých hodnotnejších hráčov by som pustil jedine Arauja s vidinou stopéra ako Bastoni ( Inter už nesledujem ale chválu na neho počujem z každej strany ) a možno aj Olma ak nechytí formu.
neznehodnocoval by som Raphinhu na slovne spojenie makac za 100 milionov, okrem tej skvele obrannej cinnosti Raphinha je rychly, skvely zakoncovatel, nahravac, ma cuch na goly, skvele centre atd. az na ten dribling, ktory ale nieje zas nejak extra slaby idealne kridlo
takisto povedat, ze proti slabym superom bol neviditelny sa mi zdaju fakt silne slova uz len vzhladom na ten obrovsky pocet golov a asistencii minulu sezonu, predsa ich nedal len proti realu, atleticu a interu
nevidim dovod preco menit co funguje za Gordona za ktoreho by sme zaplatili bezmala tych 100 milionov a to este nevieme ako bude hrat.
suhlasim s Jackpopz, ktory to zhrnul vyborne
Raphinha je u mna jednoznacne zasluzene clenom zakladnej zostavy
Rashford ako produktivne kridlo pripadne rychlostny hrot je vpohode ak si udrzi formu. Stale mi tam ale chyba nejaky cisty dribler lebo Yamal toto nemoze robit sam.
S Bastonim suhlasim, toho by som tu strasne rad videl (mozno nejaka vzájomna vymena s Araujom?) ale aj ten Schloterbeck by ma potesil.
To ze bol najproduktivnejsi v LM tiez znaci o niecom lebo tam vacsina timov hra daleko odvaznejsie proti nam ako 70% la ligy. A zrovna Inter proti nam hral defenzivnejsie a Raphina vobec neziaril za to Yamal mal životný dvojzapas
Sancho, Mudryk, Antony a menoslov by mohol pokracovat su hraci ktori stali este viac ako 100 mega a zhoreli. myslim, ze Raphinha bol fakt skvely nakup.
podava ohromne vykony.
ak ho predame o 4 roky ked bude mat 32 prosim, ale nie skveleho hraca v najlepsich rokoch
To sú čo za hlúposti? Čo by tym Barca vyriešila? Aká hĺbka kádra? Veď by nám odišiel najlepší hráč! Na jeho post treba niekoho kúpiť, čiže peniaze by sa minuli a koho? Za 100mega predať takého hráča? A za 80 kúpime niekoho, kto o rok bude pre klub len záťaž? Je v naj rokoch. Maka ako nikto. Keď je teraz zraneny, tak vidieť najviac ako chýba. On a Pedri sú dvaja podľa mna najlepší hráči. A ich dvoch by som určite nepredal. Balde Raphinha keď hrajú, tak to ke podstata teamu a nebezpečie. Aj keď nechápem prečo Yamal a Kounde si tlačení hlavme mediálne viac. Však sa to aj na zlatej lopte ukázalo…
Raphinhova hra nie je tak krasna na pohlad ako u niektorych inych hracov, preto si myslim, ze nie je tak oblubeny, jeho work rate mozu ocenit len fanusici barcelony, alebo ludia, co v kuse pozeraju nase zapasy. ja mu nemozem zabudnut tie momenty, ked sme branili rychly protiutok a Raphinha predbehol aj nasich obrancov a zachranoval body na nasej brankovej ciare. a nebolo ich malo. skvela obranna hra a makanie na kridle je u neho samozrejmostou.
presne tak. ja ho mam radsej i jak yamala. momentalne moj oblubenec. sice nema take highlity jak yamal, ale o to viac si ho cenim. hned za nim mi prirastol k srdci garcia.
Ak bude konzistentný, tak jeho predajom sa nedokáže nič vyriešiť, iba skomplikovať.
Nahovno sú ti dvaja dobrý futbalisti pre hĺbku kádra, keď ani jeden z nich nedosiahne úroveň Raphinu a ten je vo Flickovom koncepte základný kameň.
Klub ktorý predáva najlepších hráčov kvôli ekonomike, nemá šancu športovo uspieť.
Rapha svojim spôsobom hry,nasadením je nenahraditeľný
Vidíme teraz aki sme bez neho....
Fati ho nenahradí😱
Viete co nas a Real odlisuje ? Oni nemaju problem predat aj hviezdu aby zarobili a aj vdaka tomu su teraz na tom ekonomicky lepsie ako my. My sa nevieme s nikym rozlucit vcas a kazdy to ukoncuje kariery alebo rozvazuje zmluvy a odchadza zadarmo. Raphina bude mat takto buducu sezonu tesne pred 30. Sme ekonomicky stale v prdeli a on uz lepsi nebude a rovno poviem ze bude aj horsi ako minulu sezonu...o to by som sa kludne stavil.
3 roky na nom nezarobime ani polovicu a som zvedavy ako potom budeme zhanat kridlo do zakladu.
ked si taky jasnovidec tak mi povedz cisla do zajtrajsej loterie. sezonu mat ako minulu asi mat nebude aj vdaka zraneniam, ktore sa mu minulu sezonu vyhybali. celkovo kazdy hrac siel minuly rok nadramec svojich moznosti. ano bol jeden z naj kridiel v anglicku na to ze hral v priemernom/podpriemernom leedse. on nebol nikdy golove kridlo, ale jeho workrate ma cenu zlata. staci sa pozriet kde sme bez neho tuto sezonu. absolutne nam nefunguje pressing. myslis, ze taky yildiz ti tam bude 90minut behat hore dole??? lebo ked chces zvazit kridla do zakladu, ktorym yildiz nemusi byt, tak musis zvazit aky system hrame a koho mame na lavicke...yildiz moze byt dobry v juve u nas moze vyhoriet. ci ty sa kukas len na cisla???? ked bude rapha konzistentny, tak kludne moze sa priblizit cislam z minulej sezony, ak ich aspon z 2/3 splni, co ale bude zavisiet aj ako bude fungovat cely tym. kludne sa mozme stavit a na konci roka si povieme
Na to aby som vedel ze ten vybuch produktivity co mal Raphina uz nezopakuje nemusim byt ziadny jasnovidec. Uz teraz pred zranenim zaostaval za uvodom z minulej sezony.
Mne v pripade Yildiza hovoris o cislach a popritom obhajujes Raphinu ? Ved to na hlavu toto uz. Odmysli si tu produktivitu a Yildiz je ofenzivne daleko daleko schopnejsi hrac,asi ho nemas napozeraneho inak by si pochopil v com by bol pre nas taky typ kridla prospesny.
Kludne sa stavme ze aky bude mat pocet kanadskych bodov vzhladom na minuty v porovnani s minulou sezonou.
ano Raphinha sem neprichadzal ako hviezda, ale ako kvalitny a perspektivny hrac a lepsie sme kupit nemohli.
hviezdou sa stal minulu sezonu, ked mal statistiky za ktore by sa nemusel hanbit elitny hokejista.
nechapem, ze nevidis
kupime za tie peniaze niekoho ineho napr. Yildiza za 70, ostane nam 30 milionov na jeho prestupovy bonus a plat a mozno sa aj chyti
sylarko tiez si pamatam, ze tu boli hlasy pre Antonyho. ako vravis chvala bohu, to by bola zas katastrofa. Raphinha bol skvely prestup
tuto sezonu bude mat bodovo horsiu aj preto lebo ako tym nefungujeme tak dobre jak minulu. ale aj keby dal len polovicu bodov co minuly rok stale bude topka...
kukni sa kde sme bez neho a Garcii boli posledne zapasy. on je pre flickov system klucovy.(samozrejme nie len on, ale chapes)
u yildiza nevies ako by pod flickom fungoval. cize zaplatis skoro to iste co dostaneme za raphinu(dobre usetris 20-30m) a budes dufat, ze sa chyti, alebo cakat sezonu, dve jak u raphiny.
leonidas: 👍
A k tomu odmysleniu si statistik. No predstav si ze niekedy to nieje len o statistikach. Preto CR7 nikdy nebude na Messiho urovni aj ked ma podobne cisla. Mna zaujma napriklad aj to ako hrac dokaze odomykat obranu súpera v sirke driblingom, ako je tvorivy,ci dokaze byt vyrazny aj proti uzavretym obranam co Raphina aj v minulej sezone ukazoval ze nedokaze,on hviezdil do otvorenych obran proti silnym superom kde mal priestor a toto neberiem ako zlu vlastnost ale je to ina vlastnost a preto pisem ze idealne mat aj Raphinu aj nejakeho kreativneho driblera pravaka a vyberat zostavu podla supera ale neverim tomu ze nam to financna situacia dovoli
A nezda sa mi ze by bol Antony v Betise nejaka katastrofa.
Sylarko Druhu sezonu ak myslis 23/24 tak nas dost zabila priserna efektivita nasich utocnikov a hlavne Lewu a Raphinu. Kopec zapasov sme vklude mohli uhrat keby sance co sme si vytvarali hlavne ti dvaja nezahadzovali. Lewa bol v tych casoch niekedy podla statistik najhorsi utocnik la ligy co sa tyka zahodenych tutoviek. Neviem ci aj cela Barca nevladla takej statistikr v top5 ligach ale to by som si musel overit nech neklamem. Takuto krizu sme mali aj minulu sezonu na jesen a nakoniec vsetci zabudli.
ps. ano v betise sa mi Antony paci, ale pride mi, ze nezvladol tlak velkoklubu a v barce by to nemal o nic lahsie ako v united
a ano v tej sezone sme nedavali sance, ale horela nam aj obrana, ktora nam rok predtym vyhrala titul. cize mat obranu z roku predtym, tak aj napriek zahodenym sancam, ten titul vyhrame
K tej obrane,nepatam si ze by tam boli nejake marodky. Praveze pribudol Cubarsi a Inigo este.
No neviem, pozerám na transfermarkte a Araujo sa v tej sezone zranil na 8 zapasov,z toho 1 alebo 2 boli za Uruguaj. To skor Inigo sa niekedy na prelome rokov dostaval do formy kde bol nejaky cas nas najlepsi hrac ale potom sa zranil tusim v pohari. Vacsi problem som vnimal tu katastrofalnu efektivitu utocnikov, kde sme zapasy mohli vklude dohravat s visc golovymi nadskokmi a namiesto toho sme sa zapas co zapas trapili az do konca s jednogolovym nadskokom.
spomeniem co tu spomenute myslim nebolo, ze je to hrac do velkych zapasov. ked pride velky zapas, tak Raphinha vacsinou doruci top vykon + goly a asistencie
Ano vo velkych zapasoch kde sa super nebal hrat otvorenu partiu s nami tak Raphina bol paradny a cenim ho v tom. Lenze naopak proti ustrachanym superom co zaliezli pred vlastnu branu bol Raphina v drvivej vacsine zapasov neviditelny. To tu musi uznat kazdy inak sa nemame o com bavit. Preto nutne potrebujeme aj nejakeho pravonoheho driblera. V tomto ja cenim Yamala viac. Ten nema problem ci do otvorenej alebo do uzavretej obrany.
takisto povedat, ze proti slabym superom bol neviditelny sa mi zdaju fakt silne slova uz len vzhladom na ten obrovsky pocet golov a asistencii minulu sezonu, predsa ich nedal len proti realu, atleticu a interu
nevidim dovod preco menit co funguje za Gordona za ktoreho by sme zaplatili bezmala tych 100 milionov a to este nevieme ako bude hrat.
suhlasim s Jackpopz, ktory to zhrnul vyborne
Raphinha je u mna jednoznacne zasluzene clenom zakladnej zostavy
S Bastonim suhlasim, toho by som tu strasne rad videl (mozno nejaka vzájomna vymena s Araujom?) ale aj ten Schloterbeck by ma potesil.
podava ohromne vykony.
ak ho predame o 4 roky ked bude mat 32 prosim, ale nie skveleho hraca v najlepsich rokoch
Zišiel by sa búrlivák v tíme. S Rafom sú https://www.tiktok.com/...