Ten zapas som videl, ako culeho ma dost tesi, ze Elche hralo skutocne krajsi futbal:D V reale fakt nieco nefunguje, to nebol pripad, kedy si hraci osvojuju novy herny system, posobili dost odovzdane a za nepriazniveho stavu iba vyklusavali, chybal tam utok aj zaloha, najviac hrozili z Trentovych centrov a rohovych kopov. Realita je, bohuzial, stale taka, ze kym su prvi v tabulke tak sa o velkej krize stale neda hovorit. Ak to tak bude pokracovat dalej stavim sa, ze o rok bude na lavke znovu Zidane:D
pripadalo mi, ze hraci Realu si uz dopredu mysleli, ze vyhrali ten zapas, ale Elche hralo vyborne.
Vinicius nastupil cerstvy niekedy okolo 70 minuty ale ziadny pressing, alebo navrat po strate lopty ho ani nenapadol a este ani nehral dobre. jedine co urobil v prospech realu bolo, ze trafil Penu kolenom do nosa, ze ho na sekundu az omracil a real s toho strelil gol, co neviem v ktorom vesmire toto nieje faul. Verim to, ze keby takto hral nejaky barcelonsky hrac pod Flickom, tak si moze rovno balit kufre.
pripada mi, ze ten problem je, ze vela hracov realu ma hviezdne maniere, a nechce sa im behat, a potom im chyba intenzita a aj kontrola zapasu. minulu sezonu pod Ancelottim to bolo dost vidiet. tuto sezonu som nevidel vela zapasov realu, a myslel som si, ze to Alonso napravil, ale podla tohto zapasu asi nie uplne, co su pre nas dobre spravy.
ps. nema Zidane uz angazman vo Fra. repre po MS?
jj o repre a Zidanovi sa hovori, ale je to uz potvrdene? Hraci realu boli za Ancelottiho velmi nepredvidatelni, vsadzali na individuality, Carlo viedol skvele kabinu a mali skusenych hracov ako Kroos a Modric, ktori to dirigovali, no stale vlastne neviem, akym systemom hrali:D Xabi je presny opak, prisna organizacia hry, postavenie, drzanie lopty, pressing na barcelonsky styl, sice sa to este len ucia, ale su strasne predvidatelni a krcoviti ked nemaju kreativny stred pola a vidiet, ze hrat timovo v takom systeme im robi problem. Inak neviem co sa tam deje, ale mat 3 lavych kridelnikov a zacat nakoniec vlavo s Franom Garciom je uplny mindfuck :D Mbappe v strede, Rodrygo vpravo a Vini na lavicke. Neviem ci Xabi nieco skusa, alebo si tam hraci fakt kladu podmienky. V kazdom pripade je zaujimave to zvonku sledovat, hlavne dufam, ze nieco postracaju lebo nas cakaju tazke zapasy do konca roka:)
neviem, ci oficialne, ale ja ho tam uz vidim.
oni kreativneho zaloznika maju bellinghama, ale tomu sa nechce branit a vracat, co je velky problem pre nich, a mas pravdu, Tchouchameni, ani Camavinga zatial nenahradili Modrica a Kroosa, a myslim, ze Real tam bude musiet niekoho kupit, lebo Guller je sice podobne ako Bellingham dobry do ofenzivy, ale v obrane to uz nieje take dobre.
to, ze nenastupil Vini hovori za vela, a jeho vcerajsi vykon takisto.
za nas dufam, ze sa nam podari povyhravat vsetky zapasy v LM, lebo ak nepostupime z prvej osmicky a real ano, cakaju nas o dva zapasy viac, co nas v zapasmi nabitej jari moze stat extremne vela sil, tak ako to stalo real v minulej sezone
v LM nas cakaju velmi dobre fyzicky pripravene a behave timy (Chelsea, Frankfurt, Slavia) a s takymi mame casto problem. Ak nestratime body v Chelsea tak prva 8icka by mohla byt.
Vinicius nastupil cerstvy niekedy okolo 70 minuty ale ziadny pressing, alebo navrat po strate lopty ho ani nenapadol a este ani nehral dobre. jedine co urobil v prospech realu bolo, ze trafil Penu kolenom do nosa, ze ho na sekundu az omracil a real s toho strelil gol, co neviem v ktorom vesmire toto nieje faul. Verim to, ze keby takto hral nejaky barcelonsky hrac pod Flickom, tak si moze rovno balit kufre.
pripada mi, ze ten problem je, ze vela hracov realu ma hviezdne maniere, a nechce sa im behat, a potom im chyba intenzita a aj kontrola zapasu. minulu sezonu pod Ancelottim to bolo dost vidiet. tuto sezonu som nevidel vela zapasov realu, a myslel som si, ze to Alonso napravil, ale podla tohto zapasu asi nie uplne, co su pre nas dobre spravy.
ps. nema Zidane uz angazman vo Fra. repre po MS?
oni kreativneho zaloznika maju bellinghama, ale tomu sa nechce branit a vracat, co je velky problem pre nich, a mas pravdu, Tchouchameni, ani Camavinga zatial nenahradili Modrica a Kroosa, a myslim, ze Real tam bude musiet niekoho kupit, lebo Guller je sice podobne ako Bellingham dobry do ofenzivy, ale v obrane to uz nieje take dobre.
to, ze nenastupil Vini hovori za vela, a jeho vcerajsi vykon takisto.
za nas dufam, ze sa nam podari povyhravat vsetky zapasy v LM, lebo ak nepostupime z prvej osmicky a real ano, cakaju nas o dva zapasy viac, co nas v zapasmi nabitej jari moze stat extremne vela sil, tak ako to stalo real v minulej sezone