viacero hrdinov tam je. keby Ferran trafil z patky branu, tak by to bol uplne iny zapas. Kounde keby sa pozrel pod nohy, tak ked si ich tam odrubem tak si nimi nekopnem loptu do brany
Ale za mna sa pdopisal pod prvy polcas najma Torres . Mal dat tutovku a to co predviedol,bol otras. A Araojo,to je somar,ale zltu ako kapitanovi dat,to si neda za klobuk ani rozhodca.
to zalezi, co mu povedal. popravde si myslim, ze sa stazoval opravnene na tu situaciu, ale musi si davat pozor a nedostat idiotsku kartu ako stoper v prvom polcase, lebo sa moze stat, ze dostane dalsi idiotsky napad ist all in zakrok a dostane druhu a zareze cely tim.
Roni,hraval si futbal? Su pisane a nepisane pravidla. Kazdy rozhodca vie,ze prvych par sekund pracuje adrenalin,ak nieco vyleti z ust a nie je to vyslovene hruba urazka,mal by rozhodca par sekund pockat a upozornit ho.Ak pokracuje,dam kartu.
Ale tu ide o ine.Araujo je kapitan a ako jediny ma pravo komunikovat s rozhodcom aj o inych hracoch.A to sa stalo.Dat kapitanovi zltu ,za prvu pripomienku,je za ciarou.
To,ze potom ten somar mal hrat tak,ze "uz mam zltu",je druha vec. Neurobil to prvy krat,ze nas potopil v LM.
Takze za mna rozhodca 30- A raujo 70 %.
Flick ? Ved reálne tam postavil to najlepšie co máme k dispozícii. To ze je 80% mužstva bez formy alebo polozraneni tak navaril z toho co ma. Ale dnes sme boli maximálne trápni jak sa len dalo. Bez ducha hneď sme sa zosypali po prvom góle… niektorí hráči hlavou boli vsade len nie na ihrisku…
Flick? Dnes nas zarezal Araujo, v druhom rade Ferran. Uz som to tu opakovane pisal, ze bohuzial v takych zapasoch musis ist na ihrisko s mentalitou, ze kazdy moment je klucovy. Ale my do zapasov LM naskakujeme s mentalitou spanielskej ligy.
Jasne ferran na kridle to je to najlepsie co tam mame, rashford v LM nas najlepsi strelec a peoti chelsea sa mu vzdy darilo, kto robil zostavu snad flick nie?dal tam torresa namiesto rashforda, dalsi vec christensen sedel uz si uvedomte konecne ze araujo tam nema co robit kazdy je lepsi aj christensen..araujo je katastrofalny a totalna parodia na kapitana
LaBrie prsne tak....prehrali sme s majstrami sveta. Nase prestupove leto nas oslabilo. Zbavili sme sa dirigenta obrany a priviedli sme Rashforda ktory vie hrat len ked sa muzstvu dari a aj to len obcas. Jednoznacne oslabenie kadra tal sa neda vyhravat. Uz mi to pripomina united ze vyhrali ste skoro vsetko talze nepotrebujete psoily 🤣🤣
Ale ozaj, nikto nas nevie porazit tak ako sa vieme porazit my sami. Araujo je taky Sergio Ramos z wishu, ktory si na redku vyberie vzdy ten najmenej vhodny moment. LM je o detailoch a mozeme sa bavit o Ferranovej zahodenej tutovke a Araujovi, ale zbytocne. Chelsea je fyzicky velmi silny tim a uz to pocitilo aj PSG, v 1. polcase na nas brutalne vybehli, ale verim, ze keby sme hrali v 11 tak to v 2. polcase vyuzijeme, lebo tak ako behala Chelsea sa neda behat cely zapas. Dnes sme snad nevyhrali 1 osobny suboj. Do 1. golu inak bolo vidiet, ze sme pekne prisposobili taktiku superovi a mne osobne sa to pacilo, bohuzial netrvalo to dlho. Balde takisto mohol toho 40kiloveho Estevaa odstavit telom nechal mu prilis vela priestoru. Frenkie strateny, Fermin strateny, Lamine na ciare nam nijak nepomoze, ked nedostane loptu. Ako vzdy si to musime pekne skomplikovat, takze teraz pojde v LM do tuheho.
Je nutnost teď zbývající 3 zápasy vyhrát a mohli by jsme tu top 8 dát, vzhledem k tomu že dnes nečekaně ztratili týmy co jsou před námi, ale bude to nahnuté.
pravdo: presne. wojto by ani nevybehol a bol by to gol..garcia nemohol ani za jeden gol. jedine ma napada akurat ta strela po tom offsajde, tam to mal chytit
asi hej, ale kritika je viac ako na mieste. toto bol fakt az trapny zapas z nasej strany. od Ferranovej tutovky, cez totalnu stratu kontroly nad zapasom, hlupy vlastny gol, cervenu Arauja po totalne beznadejny druhy polcas
Chelsea hrala agresivne a tvrdo čo nam nesedi. Niektore fauli volali po žltej. Určite sme si to prehrali sami. Vlani PSG ledva postupila do vyraďovačky a vyhrali LM. Treba nam stopera a hroťaka v zimnom prestupovom termine. hlavne nech sa už konečne uzdravia a daju do kopi. Raphinha, Raschford po chorobe, Pedri a bude to dobre. Pome Barca❤️
Môžu ist aj z posledného miesta, ale ak potom vyhrajú ligu, nebude mi to vôbec vadiť.. 😀
Ale ak teraz vážne, v tejto sezone je to katastrofa, hotové prekliatie, proste nič nefunguje..
Nam nielenze chyba stoper, ale aj zaloznik typu pedriho, ktory by mal aspon 50% jeho kvalit, ze ked je pedri zraneny, tak ho aspon z casti zastupi. Lebo takto ked nam nefunguje zaloha, je automaticky vypojeny utok a strasne prepadavame....De jong vsetko dozadu. Tam chybal hrac co by tu loptu vedel v strede podrzat i pod tlakom a daco vymysliet.
To, že sme sa nedostávali ani cez našu polovicu nie je chyba len FDJ. Veď nik zo zálohy i z útoku sa mu neukázal tak aby bol voľný! A to bola chyba, pre ktorú sme nedokázali loptu udržať a zakladať protiakcie!
Hele odpusťme si tu všichni ten Araujo sentiment "já jsem to říkal", všem je tu jasné, že Araujo je dlouhodbě mimo.. co teď s ním? Pamatuju si časy dva roky zpět, kdy jsme se s kamarádem radovali, že tohle je náš nový Puyol, nový brousek v obraně, nový srdcař kapitán... teď mám pocit, že i kdyby hlava chtěla, tak tělo nesluží a v sestavě je více škody než úžitku.. Jasně, prodat, ale koho za něj teď v půlce roku? Chce to nového, klidně pomalého, ale takticky protřelého vůdce obrany, jako byl Inigo. Co teď s tím?
uplne suhlasim. chcel som napisat nieco podobne ... ze co sa stalo s tym stoperom, ktory bol postrachom aj tych najsilnejsich utokov, co niekolkokrat vymazal z mapy prime Viniciusa, a hociktory utocnik mal problem cez neho prejst.
myslim, ze tie jeho caste zranenia ho dost pribrzdili, ale KO pre neho bolo, ked dostal cervenu s PSG a obdrzal otvorenu kritiku od Gundogana, ktoru absoulutne neprijal dobre, a pripada mi, ze odvtedy sa z toho nespamatal.
Ale tu ide o ine.Araujo je kapitan a ako jediny ma pravo komunikovat s rozhodcom aj o inych hracoch.A to sa stalo.Dat kapitanovi zltu ,za prvu pripomienku,je za ciarou.
To,ze potom ten somar mal hrat tak,ze "uz mam zltu",je druha vec. Neurobil to prvy krat,ze nas potopil v LM.
Takze za mna rozhodca 30- A raujo 70 %.
Ale ak teraz vážne, v tejto sezone je to katastrofa, hotové prekliatie, proste nič nefunguje..
myslim, ze tie jeho caste zranenia ho dost pribrzdili, ale KO pre neho bolo, ked dostal cervenu s PSG a obdrzal otvorenu kritiku od Gundogana, ktoru absoulutne neprijal dobre, a pripada mi, ze odvtedy sa z toho nespamatal.