absolutne nepotrebujem aby no camp menil vzhlad. podla mna je to nadherny stadion.
tradicny vzhlad ako koloseum. ovela lepsi ako ako niektore moderne stadiony napr. ten v madride, ktory vyzera ako odpadkovy kos. a to vobec nevravim len preto, ze som fanusik Barcy
Obdivuhodné načasování rekonstrukce v Madridu. Ale ve výsledku raději meškat a přeplatit, než hrát domácí zápasy v horkovzdušné fritéze 😑 Máme doma černou od Hisense a je to takový model smutečního Bernabeu 🙌
Takto zatiaľ sa vizuálne z pohľadu z ihriska ešte tak veľmi veľa nezmenilo, lebo defacto chýba celá tretia tribúna a strecha a hlavne ta strecha všetko vizuálne zmení a zvonku chýbajú tie terasy. Neviem aký význam ma hodnotiť nedokončené umelecké dielo? Jedine čo si z interiéru štadióna mohli všimnúť sú nové šatne tak maximálne. Stavím sa, že všade tam kde idú diváci sa páni hráči nezašli pozrieť čo je nové.
Je pravda, že by sa to celé predražilo ešte viac a vysoko pravdepodobne by to ovplyvnilo aj druhú tribúnu a v takom bode skôr ako na rekonštrukciou už skôr uvažuješ o novom štadióne. Rovnako niektoré časti Camp Nou sú chránenou pamiatkou, takže zmeny na 1. a 2. tribúne by bolo zložitejšie realizovať aj z tohto hľadiska.
Pod tou 2.tribunou su uplne vzadu obrazovky, ktore ukazuju vysledok, lebo je vidiet len koniec ihriska a nic viac. Divak si odtial ani neuvedomuje na akom velkom stadione je..Tie miesta vzadu su fakt zle.
To je tak, je ťažké nájsť optimálny výhľad pre všetkých 105 000 divákov. Proste by sa tie miesta mali predávať za menej a hotovo. Niekto bude rád aj za také miesto, keď bude štadión vypredaný.
Podľa mňa aj miesta okolo VIP boxov sú hrôzostrašné. Neverím, že zo sedadiel hneď vedľa VIP boxov asi tak 5-6 radov (myslím tým krajné sedadlá 2 až tretie ...možno aj ďalej) je vôbec vidieť bránku na opačnej strane ihriska než je toto sedadlo...a to isté z opačnej strany VIP boxov.
Inak okrem vyhladu su aj sedadla extremne natesno. Ja som teraz sedel vedla takeho objemnejsieho Srba a suchali sme sa ramenami. Keby sedia dvaja pevnejsi vedla seba tak musia sediet bokom. Pride mi to dost nekomfort vzhladom na cenu vstupeniek. Neviem ci je to aj na inych stadionoch tak na tesno, ale ked som bol napr. vo Frankfurte alebo v Mnichove mi to take tesne neprislo..
Je pravda, ze cl som bol v Alianz arene tak to uz je cca 10 rokov tak asi som aj bol 😄. Ale vo Frankfurte na Euro min rok a vobec som nemal pocit, ze to bolo take stiesnene ako na CN.
tradicny vzhlad ako koloseum. ovela lepsi ako ako niektore moderne stadiony napr. ten v madride, ktory vyzera ako odpadkovy kos. a to vobec nevravim len preto, ze som fanusik Barcy