Araujo išiel výkonnosťou dole už druhý rok po sebe a navyše Flickov systém mu stále a stále nevyhovuje. Akože nevidím inej cesty ako letný predaj. Potrebujeme peniaze aj lepšieho stopéra a možno aj dvoch aj za Christensena.
Guehi, Konate, Upamecano s končiacimi zmluvami by mali byť horúca téma pre nás od nového roka.
Vo zvyšku sezóny by mal robiť iba náhradníka z lavičky a v najbližšom prestupovom období ho predať. Mám taký dojem, že v poslednom prestupáku, keď za neho ponúkali 80 M sme to mali prijať.
Za mňa je to primárne chyba vedenia, on sa do nášho systému proste nehodí a je to vidno už dlho. Toto sa dávno malo riešiť.
Ale zas dostať žltú za protesty, to ja osobne považujem za úplne neprijateľné pre kapitána.
Akože tú žltú za protesty mu ešte dokážem prepáčiť. Emócie, stáva sa. Nemalo by sa, ale stáva sa. Ale aby so žltou kartou išiel hentak, nie že hlúpo, ale doslova sprosto do súboja, tak to je na zamyslenie.
Guehi, Konate, Upamecano s končiacimi zmluvami by mali byť horúca téma pre nás od nového roka.
Ale zas dostať žltú za protesty, to ja osobne považujem za úplne neprijateľné pre kapitána.