Ak by to bolo co i len na 1% mozne prispel by som kludne aj zo svojho:) nasim hracom by len treningy s nim na 1 rok dali viac ako trofej LM. Nehovoriac o ekonomickej stranke, ktora je rozobrana v clanku.
mal by stale co ponuknut aj na ihrisku. jeho nahravka, center, strela, priamy kop alebo zakoncenie je stale na top urovni. ked by on nastupil z lavicky za nerozhodneho vysledku, tak by vedel rozhodovat zapasy a konecne by to v barcelone nestalo len na nom.
spolupraca s Pedrim, Raphinhom, Yamalom, Lewandowskim, alebo Kaneom tak to by mohla byt ofenzivna smrst
je to asi uz len sen, ale krasny
Jediná cesta je hosťovanie do MS podľa mňa. Ono by to mohol byť win win, Leovi by tiež pred MS mohlo prospieť hrať zápasy na najvyššej úrovni pravidelne. Predsa len skočiť z MLS na MS je trocha priepasť.
možnosť, že by prišiel pred MS by bola pre Barcelonu skvelá. Otázne je, miesto koho by hral? Kto by miesto neho sedel na lavičke náhradníkov? Buď by to musel byť Lewa alebo Yamal, prípadne niejto zo zálohy. Otázne je či by si herne mohla dovoliť Barcelona mať troch hráčov, ktorý nebehaju na 120% (jedným takým už je Lewandovsky, ktorý logicky ako hrotový utočník toľko nebráni). To isté Yamal, v obrane nehrá toľko ako Rafina, a teraz ako je zranení to krásne vidno v efektivite presingu a obrannej činnosti. V 8 hráčoch ide skvelo presovat a skvelo brániť v 7 by to už nešlo.
Zbytočné úvahy. Messi podpísal s Interom zmluvu do roku 2028 a pokiaľ bude Laporta naďalej prezidentom tak v takom prípade aj keby Messi bol voľný nepríde.
Prodat Olma a na pozici podhrotu mít Messiho a Fermína. Stejně Messi už pár let nepůsobí na křídle a pohybuje se na hřišti prakticky na pozici SOZ a to by mohl zvládnout i ve svém věku na nejvyšší úrovni. Stejně jeho hra nebyla nikdy extra o běhaní a fyzičnosti a na tom podhrotu by ji ani tak nepotřeboval jako na křídle. Reálně si myslím, že by mohl pořád hrát na top úrovni. Olmo je stejně buď zraněný anebo nemá extra přínos, Messi by mohl být jen lepší.
presne som to aj pisal hore. ale v jednom sa mylis, messi ked bol mlady, tak aj pressoval, makal a behal. este ked nemal 10tku na chrbte. az pod guardiolom sa zacal stahovat viac do stredu
V nedeľu o polnoci hrá finančná páka už semifinále MLS proti Ňujorksity. V tejto sezóne má na konte prebytočných 35 gólov. Každý zápas keď hral tak tých 90 min. stálo zato.
Viete som 50tnik a sledujem barcu od detstva a viem kto bol Kubala,Daucik,romario,ronaldhino ale nikto ako Messi...talent od boha srdce pre Barcelonu...a aj keď má vek bral by som ho a ak je len 50 percent pravda...obetoval by som sezónu a potom by som kúpil Juliana alebo erlinga a všetci by sme to pochopili.... toť môj názor
Nesmysl a navíc na jeho hlavním postu hraje Yamal, kterej asi nebude na lávce. Dnešní fotbal se navíc posunul a Leo by měl už problém s tempem hry v Evropě. V Argentinské reprezentaci, kde na něj zbytek repre má to ještě jde, ale i náš by to asi nefungovalo.
on je teraz viac podhrot ako kridlo s Yamalom by ta spolupraca mohla byt vrazedna pre superov a podla mna aj Yamal by sa viac snazil do zadu, ak by vedla seba mal Messiho
Skoda, ze sme nezachytili tu kontinuitu a Yamal nema moznost ucit sa od Messiho. Messi mal Ronaldinha, Neymar mal Messiho, Yamal ma koho? 23 rocneho Pedriho?
Ja si myslim, ze Messi by dozrel na svoju úroveň aj bez Ronaldinha, vždy mal správnu osobnosť. Ale súhlasím, Yamal by určite potreboval usmerniť a Messi by bol pre neho úplne najlepší príklad. Momentálne by mohol vnímať ako vzor maximálne Raphinhu, ale skôr kvôli jeho odhodlaniu. Ale je to ťažké, keď z hľadiska futbalového umu Yamal neprináša menej ako Rapha.. Skôr naopak. To je potom asi ťažšie, aby k nemu vzhliadal.
spolupraca s Pedrim, Raphinhom, Yamalom, Lewandowskim, alebo Kaneom tak to by mohla byt ofenzivna smrst
je to asi uz len sen, ale krasny