Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-11-28 18:25:52
Poviem pravdu, ja vôbec neviem čo je Kings League...🤔
2025-11-28 20:53:01
Načo ten moralizmus? Piqué tvrdil, že spasí futbal? Úlohou podnikateľa je zarobiť peniaze, reagovať na trendy, na to, čo ľudia chcú a darí sa mu to. Pokiaľ by prevádzkoval charitu, dobrovoľníctvo alebo združenie pre mladých a platila by ho FIFA / vláda, vtedy by malo zmysel sa baviť, či futbalu a mladým skutočne pomáha.
2025-11-29 12:59:16
Za mna velmi hodnotny a dobre napisany clanok,asi jeden z top,co som tu kedy cital. Gratulujem autorovi a som rad,ze este su ludia,co sa vyhybaju novinarskej "zumpe" a daju sa do uvahy a su schopni aj dodat k tomu celemu svoj pohlad.
2025-11-29 18:26:40
Záverečná otvorená otázka je falošná dilema. Môžeme chcieť aj oba športy. Môžeme chodiť na operu a v aute počúvať Dua Lipu, či nie? Navyše Gerard neprichádza meniť futbal, ponúka skrátka niečo iné. Kritizovať ho za to je ako kritizovať toho, kto vynašiel burgre. Akože chceme jesť burgre alebo vyváženú zdravú stravu?
2025-11-29 20:53:02
Najlepšie sa zarába na hlúposti ľudí. A je smutné ak to niekto využíva. Som zvedavý čo bude za 5-10 rokov! Som staršia škola, neodmietam progres ale mnohé veci už sú úplne cez hranu. Nezvyknem sa mýliť, dúfam že dožijem a uvidíme. Osobne ľutujem našu mladú generáciu ale držím im palce.