Dávame si pauzy po chybách a kritike? Tak to by mala polka tímu permanentné voľno. Potrebujeme kapitána, čo zvláda tlak a ktorého niečo takéto nerozhodí.
keby sa k tomu po katastrofe s PSG Araujo postavil ako chlap, nasypal si popol na hlavu, prijal zodpovednost, tak tuto krizu uz mohol mat za sebou.
miesto toho bol ofucany na Gundogana, ktory povedal len cistu pravdu, kritiku neprijal a hovoril, ze by sa nemal kritizovat konkretny hrac, je to o time a pod. vyhovorky.
vysledkom bolo, ze Araujo bol odvtedy len tienom hraca, ktorym bol predtym.
verim tomu, ze teraz hodne trpi, co mu neprajem, ale asi to bolo nevyhnutne, aby si uvedomil, ako zle hra.
snad mu to pomoze, hoci ja som za jeho predaj aj ked tie sumy ktore nam ponukali predtym uz za neho neziskame, ale nasadit ho do velkeho zapasu by bol uz gamble a pripadna dalsia katastrofa by uz isla aj na triko trenera.
som zvedavy ako sa s tymto Ronald popasuje
miesto toho bol ofucany na Gundogana, ktory povedal len cistu pravdu, kritiku neprijal a hovoril, ze by sa nemal kritizovat konkretny hrac, je to o time a pod. vyhovorky.
vysledkom bolo, ze Araujo bol odvtedy len tienom hraca, ktorym bol predtym.
verim tomu, ze teraz hodne trpi, co mu neprajem, ale asi to bolo nevyhnutne, aby si uvedomil, ako zle hra.
snad mu to pomoze, hoci ja som za jeho predaj aj ked tie sumy ktore nam ponukali predtym uz za neho neziskame, ale nasadit ho do velkeho zapasu by bol uz gamble a pripadna dalsia katastrofa by uz isla aj na triko trenera.
som zvedavy ako sa s tymto Ronald popasuje