Rashford za 30mil. je dobry deal, ale uplne suhlasim s clankom, ze do nasho systemu s intenzivnym pressingom sa nehodi. Ak napada tak ako proti Alavesu v minulom zapase vyraba nam nepriamo vela hrozieb vzadu a zatienuje to jeho skvele statistiky G+A. Bud pressuju vsetci alebo nikto. Som zvedavy, co Deco v lete vymysli.
Souhlasím. No furt si říkám, že pressing je něco co, by se mohlo vybrousit/naučit jen chtít/změnit mentální nastavení, no jestli to nezvládne u nás a jakože mu to zatím moc nejde, tak to v sobě nenajde asi nikdy a skončí někde v Turecku, či podobných krajinách. Eventuálně by stálo za to ho možná víc tlačit na hrot, tam přece jen nelitas nahoru dolů, ale i tam je v dnešním fotbale potřeba pohyb s pressingem. Tezky rozhodování..
Jj na hrote by mohol byt uzitocnejsi, moze to zavazit, ked budu ostatni strikeri na trhu v lete pre nas prilis drahi. Pressing uz asi moc nezlepsi, ale mat na hrote Ferrana s Rashfordom je celkom slusne kombo + v nudzi su obaja vsestranni pohybovat sa kdekolvek v utoku.
Hej suhlasim, navyse kym bude Lewa zdravy tak si tuto poziciu Rashford asi znovu nevyskusa:) Problem je, ze si nemozeme dovolit top strikera (alebo Kane za cca 60 a potom uz nikto?). Ferran ani Rashford na tejto pozicii nie su top, ale v nasej financnej situacii by to nebola ani zla volba.
Cule podla mna volba bude Vlahoivic, ktory bude zadarmo. K tomu Ferran. Lebo ekonomika nas nepusti.
Vystuzime zadne rady stoperom a mozno poriesime toho Grimalda
Vždy keď hral presing nefungoval, za mňa akákoľvek úvaha ho kúpiť je ako si streliť do kolena. Ale viem si to predstaviť pri predstave že ho kúpime len aby silne ho ešte v rovnaké obdobie predali len aby sme na ňom zarobili
Ked nepressuje ani teraz ked sa ma predat, tak keby ho kupime bude mat nejaky pressing na haku...je to slabsi Rapha bez pressingu...chce to nejakeho dobreho mladeho driblera ako plan B...co vie aj 1vs1.. v tomto je Rashford priemer..
Za mňa tiež nekupovať, ako píšu kolegovia vyššie, ak teraz nepresuje a nebeha, tak po kupe už vonkoncom nebude. Ak nechce presovat, tak musí za sezónu dávať +30 gólov a to mu nehrozí.
Ušetriť tých 30m plus doložiť ešte niečo a uz sa dá nájsť celkom slušného hráča.
Par krat sa tam ukazal ale nic moc to nebolo veru. U nas striker musi aj vediet rozdavat lopty a to mu moc nejde
Vystuzime zadne rady stoperom a mozno poriesime toho Grimalda
Ušetriť tých 30m plus doložiť ešte niečo a uz sa dá nájsť celkom slušného hráča.