Cubrasi získává slušné hodnocení díky vlastnímu alibismu ? Bohužel jste v hodnocení zřejmě přehlédli jeho fatální bránění při rohu, které znamenalo druhý gól v naší síti. Bohužel se tento chlapec momentálně dost trápí a můžeme mu jen přát ať se z toho co nejdříve oklepe. Konkrétní čísla u jednotlivých hráčů nikdy nehodnotim. Přijde mi to spíše jako legrační hra s čísly.
Trošku na jeho obhajobu, aj keď pre teba to bude iba srandovná hra s číslami...Podľa Sofascore je jediným hráčom LL, ktorý od sezóny 2015/2016 zaznamenal v jedinom zápase 85+ prihrávok so 100% úspešnosťou. Konkrétne v tomto zápase ich mal 87.
A nezabúdajme že má iba 18 rokov, čiže dovoľme aj jemu robiť chyby a učiť sa z nich. Prime Barca nás natoľko rozmaznala, že od každého nového hráča máme očakávania, že bude ďalší Puyol, Pique, Xavi, či Messi...
Já to vůbec nemyslím zle, a už vůbec ne proti Cubarsimu. Rozporuji jen ta čísla. Naopak, držím mu palce. Na druhou stranu, když mluvíš o přihrávkách, tak on je to rychle odevzdá míč nejbližšímu sousedovi. To potom ta čísla dost zkresluje, nemyslíš?
To záleží od toho, ako sa na to pozeráš. Samozrejme, že každá z tých 87 prihrávok neboli kľúčové, prienikové, či budujúce útoky. Na druhej strane máš hráčov, ktorí pokazia prihrávku na 2 metre, videli sme to proti Atleticu, aký problém môžu narobiť jednoduché prihrávky medzi obrancami. Rovnako keď Cubarsi nevyniká v driblingu (čo si aj sám uvedomuje), tak nebude riskovať stratu lopty a púšťať sa od 16tky 1 na 1, ale radšej to prihrá.
Áno, túto sezónu zatiaľ nemá takú istotu ako v minulej, pretože odišiel jeho mentor Inigo, pilier obrany a hráč, vďaka ktorému fungovala ofside pasca. Adekvátnu náhradu mu nedali, postavili vedľa neho mentála Arauja alebo Erica a jeho dali na ľavú stranu, kde mu to nejde.
Teraz tu máme experiment s Martinom a osobne si myslím, že by to mohlo fungovať a Cubarsi mi príde vyrovnanejší a istejší.
A čo sa druhého gólu týka, za mňa pochybil Ferran, ktorý neustrážil Abdeho a takisto Christensen, ktorý stál v päťke sám a nezachytil tú predĺženú loptu.
Hele, já v podstatě souhlasím úplně se vším co říkáš. Já ale mluvím o hodnocení hráčů a neobjektivite jeho číselného vyjádření. Máme mladý a hodně perspektivní kádr a kluci budou lepší a lepší. Pokud zdraví vydrží. Teď bylo možné sledovati Brnala jak udělal zase pár kroků vpřed, Martin taky na stoperu nevypadá úplně zle, otázka je samozřejmě co zranění a zdraví viz Fati, Gavi, Olmo a další. Do té obranné linie budeme muset tak jako tak někoho přivést, zatím to takzvaně Flickujeme..😁😁😁😁
Jasné, ja takisto s týmto súhlasím a hodnotenia ani nepozerám, lebo jednak pozerám každý zápas a vidím ako kto hrá a jednak tá známka je mne zbytočná, pre mňa sú 3 body dôležité 😄
A Bernal ma veľmi príjemne prekvapil driblingom a ako sa nebál do neho ísť. Už pred zranením som v ňom videl Busquetsa 2.0 a má k tomu slušne namierené.
Áno, túto sezónu zatiaľ nemá takú istotu ako v minulej, pretože odišiel jeho mentor Inigo, pilier obrany a hráč, vďaka ktorému fungovala ofside pasca. Adekvátnu náhradu mu nedali, postavili vedľa neho mentála Arauja alebo Erica a jeho dali na ľavú stranu, kde mu to nejde.
Teraz tu máme experiment s Martinom a osobne si myslím, že by to mohlo fungovať a Cubarsi mi príde vyrovnanejší a istejší.
A čo sa druhého gólu týka, za mňa pochybil Ferran, ktorý neustrážil Abdeho a takisto Christensen, ktorý stál v päťke sám a nezachytil tú predĺženú loptu.
A Bernal ma veľmi príjemne prekvapil driblingom a ako sa nebál do neho ísť. Už pred zranením som v ňom videl Busquetsa 2.0 a má k tomu slušne namierené.