Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Opat sa potvrdili moje slova,ked som krotil euforiu po par zapasoch.Videl msom chalana viac krat nazivo a prisiel mi ako lekvar.Chybala mi mladicka bojovnost,dravost a drzost.Skor na mna posobil pohybom a nasadenim ako veteran na zraze starych panov.
Toto je, zdá sa, 'stratený prípad'. Vyzerá to tak, že nám zostane na krku do konca svojej zmluvy. Škoda, že to vypálilo takto.
Zdá sa mi, že Fatiho kariéra ako rýchlo vystrelila, tak rýchlo aj padá do nenávratna. Vyzerá to, že jeho kariéra skončí skôr ako sa začala...ak sa nestane zázrak. Horšie je, že nám zostane na krku aj zo svojim vysokým platom, ktorý mu budeme musieť vyplácať aj keď bude neustále sedieť na tribúne. Ak s ním Flick nepočíta bolo by najlepšie sa ho zbaviť...ale ako? Pri súčasnej forme a zraneniach ho nikto nekúpi ani len za 2M. Ak to nebude mať pozitívny vzostup, tak by bolo najlepšie vypovedať jeho zmluvu. Viem že je ešte mladý, ale ako vidieť aj v Monacu sa neuplatnil a nakoniec zostal na lavičke a naviac zo zraneniami. Jeho budúcnosť nevidím veľmi nádejne!
Velká škoda …. Start mel neuvěřitelný a stejně mi vždy naskočí husí kůže při představě že levé a pravé křídlo jsou právě Fati a Lamine