Gratulujem Lukáš. Nemám chuť citát žiadny článok lebo na konci už čakám ojeb ako u článku s Ter Stegenom. Ďakujem zobral si to čaro ako Var. Už sa netešim z gólov. Čakám na Var akú kokotinu vytiahne. Bude ruka ? Ofsajd ? Faul ? Bude platiť ? Nebude ? 🤷🏼♂️
Prvé roky na Force som sa tiež dal nachytať. Ale potom som to zobral, keďže to patrí ku Katalánska. Je pravda že pár infarktových sekúnd som zažil. Teraz to už očakávam. Treba trochu nadhľadu.😏
Ahoj Lucyus, mrzí ma, že ťa článok takto rozladil, to určite nebolo cieľom.
Úplne rozumiem, že ak človek čaká seriózne info, takýto vtip nepadne na úrodnú pôdu. Dovoľ mi však vysvetliť kontext: V Španielsku a Katalánsku je 28. december 'Dňom neviniatok', čo je ich ekvivalent nášho 1. apríla. Médiá, vrátane tých najväčších ako MD či Sport, vtedy tradične publikujú 'takéto správy'.
Mojím cieľom na ForcaBarca je prinášať nielen suché správy, ale kompletnú atmosféru okolo klubu – a k tej patrí aj táto ich kultúrna tradícia, ktorú sa snažím každý rok pripomenúť.
ForcaBarca je zároveň autorský projekt a odráža môj pohľad na svet – ten zahŕňa nadhľad, humor... Nehrám sa na suchú tlačovú agentúru a ani nezačnem.
Lucyus, nehnevaj sa, ale musím reagovať, zamysli sa nad sebou. Tvoje vulgarizmy, ktoré takisto mnohí nemusia a nikto ich nezmazal a sebectvo, ktoré nie je na mieste. Ak to, čo píšeš, myslíš naozaj vážne, tak tých 5 Eur miň niekde inde, sem nepatríš. Tieto chytáky sú tu už viac rokov a vnímavý človek sa nad tým pousmeje a ide ďalej. Táto stránka má práveže veľmi vysokú úroveň, žiadny iný klub takú nemá. Sú chyby, ale tie robí každý z nás. Prepáč, myslím to v dobrom, ale mýliš sa, preháňaš kritiku.
Ty sa zobuď môj. Vulagarizmy ????
Napísal som jeden pre správne vyjadrenie tých pocit ktoré sú na mieste… a už som to písal viac krát. Vyjadruj sa k článku nie k môjmu komentáru….. ja na tvoje drísty tiež nereagujem. Tiež sa nevyjadruj k mojim peniazom. Každý nech sa stará o seba…
A tie vulgarizmy Lukáš dobre vie prečo nezmazal. Lebo mám pravdu 🫡
Lucyus tie tvoje vulgarizmy sa dajú nahradiť aj slušnejšie. Škoda, že príspevky nie sú hodnotené + resp. - ako to bolo v minulosti. To by si bol prekvapení koľko by si mal mínusiek, lebo plusiek máš "až dve" a ViscaanolecraB "len 6" vďaka vulgarizmom
Vďaka chalani (a Maryann) za nadhľad. Presne o tom to je – sme tu pre radosť z futbalu, aj keď nás občas trafí šľak (či už zo zápasu alebo z dátumu v kalendári). Vážim si, že to beriete športovo, tak ako absolútne drvivá väčšina čitateľov na force ;)
Úplne rozumiem, že ak človek čaká seriózne info, takýto vtip nepadne na úrodnú pôdu. Dovoľ mi však vysvetliť kontext: V Španielsku a Katalánsku je 28. december 'Dňom neviniatok', čo je ich ekvivalent nášho 1. apríla. Médiá, vrátane tých najväčších ako MD či Sport, vtedy tradične publikujú 'takéto správy'.
Mojím cieľom na ForcaBarca je prinášať nielen suché správy, ale kompletnú atmosféru okolo klubu – a k tej patrí aj táto ich kultúrna tradícia, ktorú sa snažím každý rok pripomenúť.
ForcaBarca je zároveň autorský projekt a odráža môj pohľad na svet – ten zahŕňa nadhľad, humor... Nehrám sa na suchú tlačovú agentúru a ani nezačnem.
Tých 5€ mesačne viem minút aj inde . Ďakujem 🫡
Napísal som jeden pre správne vyjadrenie tých pocit ktoré sú na mieste… a už som to písal viac krát. Vyjadruj sa k článku nie k môjmu komentáru….. ja na tvoje drísty tiež nereagujem. Tiež sa nevyjadruj k mojim peniazom. Každý nech sa stará o seba…
A tie vulgarizmy Lukáš dobre vie prečo nezmazal. Lebo mám pravdu 🫡