Naše záloha je bez Pedriho naprosto jalová, takže nečekám vůbec dobrej výkon. Snad bude moc Pedri jít do hry na druhej poločas. Raphinha ze zálohy je dle mě největší blbost z těch variant co Flick zkoušel a Eric je sice platný do obrany, ale neumí dát přihrávku nahoru.
Já prostě nechápu proč trenéři zkouší v zápasech takovéhle nesmysly v sestavě. Dlouhodobě víme že Raphinha v záloze venku nefunguje a Rashford už vůbec nemůže v takovém zápase nastoupit, protože je marnej...............
Pedri musí do hry, Raphinha na křídlo a začít zakončovat akce. Trochu z toho mám pocit že jsme přijeli pro plichtu a chceme mít ten zápas rychle za náma.
Yamalovi musí vysvětlit, že z takových úhlů ty střely nemají šanci na úspěch.
Doterajsi priebeh zapasu najlepsie vystihne anekdota Jorgeho Sampaoliho:" One night, I went to a bar accompanied by a beautiful woman. We sat and talked for a long time, and I was kind to her. I told her about my life and i wanted to get to know her better. I evend paid for a drinks we had... At that moment, a handsome man came and sat next to us. He talked to her for about 5 minutes, then she excused herself and went with him to the bathroom, where they had sex. That night, I realized that ball posession doesn´t matter in life..."
Borci dneska vážně hroznej zápas,s krásným koncem,víc bych se v tom nešťoural,jen jedno si nemůžu odpustit,klidně mě za to pošlete do pr…ale sorry Lamine není LEO a podle mě ani nikdy nebude,dneska nejpozději v poločase měl jít dolů,protože je úplně jalovej,hvězda nezhvězda…
Pedri musí do hry, Raphinha na křídlo a začít zakončovat akce. Trochu z toho mám pocit že jsme přijeli pro plichtu a chceme mít ten zápas rychle za náma.
Yamalovi musí vysvětlit, že z takových úhlů ty střely nemají šanci na úspěch.