slaby vykon, lebo Espanyol mal viac sanci ako my, boli sme v obrane slabi a zmatocni a v predu jalovi a nebyt skveleho Garciu, tak by sme museli dotahovat.
nebudem ti oplacat rovnakou mincou ze chdp, ale radsej ti to vysvetim, aby si aj ty pochopil.
ja som sa nebavil o troch bodoch, ale o vykone. vyjadril som nazor, ze nebol dobry, co myslim si je celkom relevantne. ak sa ti nepacka, tak sa hod o zem
ps kritizovat po prehre vie hocikto a ak si pozries moje ostatne prispevky po zapase, tak v kazdom som chvalil
Zlaty Joan Garcia. Deco odviedol kus dobrej roboty, ze ho priviedol teraz, lebo po sezone by mal s takou formou cenovku min.60mil. Snad nas dnesny zapas nakopne, lebo to nebolo vobec dobre, viacerym hracom chybala iskra a Espanyol si zasluzil min.bod. Taketo zapasy vyhravaju ligu a dalsi narocny zapas za nami.
Klidně mi k tomu můžete něco připsat. Šulc se dobře rozehrál ve Francouzské lize už 11 gólů. Tím nechci tvrdit, že by měl jít do Barcelony, ale některé týmy o něj budou mít zájem pokud bude dále gólový.
Dovolím si tvrdiť ak by bol dnes mats v bráne tak o 3 bodoch by sme mohli kľudne zabudnúť. Super výkon.
Dobrý zápas, ale môžme zahrať aj oveľa lepšie.
Neviem ako vám, ale Erik na DM sa veľmi páči.
Gigi, veľmi nám vtedy pomohol bez debaty. Ale zároveň to bola tak bizarná sezóna, že proste do tej brány to jednoducho nešlo, či už markovym zapríčinenej alebo všetkým svätým.
Pamäť mám práve že veľmi dobrú, lebo keď si popocitam za tu jeho kariéru všetky tie jeho sochy a kiksy, bude skôr v negative než v pozitive.
kludne to mohlo byt 2:0 pre espanyol takto to je opacne 👍
ja som sa nebavil o troch bodoch, ale o vykone. vyjadril som nazor, ze nebol dobry, co myslim si je celkom relevantne. ak sa ti nepacka, tak sa hod o zem
ps kritizovat po prehre vie hocikto a ak si pozries moje ostatne prispevky po zapase, tak v kazdom som chvalil
Dobrý zápas, ale môžme zahrať aj oveľa lepšie.
Neviem ako vám, ale Erik na DM sa veľmi páči.
Pamäť mám práve že veľmi dobrú, lebo keď si popocitam za tu jeho kariéru všetky tie jeho sochy a kiksy, bude skôr v negative než v pozitive.