Vítězství se počítá. García v bráně fantastický....dát mu gól je opravdu hodně těžký. Fermín super, Daní Olmo parádní zakončení. Ostatní se vrátí do formy.
No, do 80.min. to až tak nevyzeralo. Boli fázy stretnutia, kde domáci boli na ihrisku lepší. No našťastie záver bol neuveriteľný. 7 striel na bránu domácich, domáci 0 striel. Verme, že Flickovi sa podarí to zdravé sebavedomie po zápase zužitkovať na to, aby sme dominovali celý zápas. 😉😉
casto sme na MATSa alebo Teka hovorili, ze nemohol za goly, ale nechytil nic navyse. Garcia chytava ciste goly. som velmi rad, ze sme ho priviedli. absolutne brankar na dalsich aspon 10 rokov
Jergus1 absolutne suhlasim. ten reflex pri hlavicke z blizka to bol zakrok, ktory ho radi ku brankarom ako Buffon, Cassilias, Curtois, Alisson, Oblak, proste absolutna svetova trieda a len par brankarov na svete dokazalo, alebo dokaze robit take zakroky.
na videu je vidno ako sa hrac Espanyolu uz tesil z golu. je skvele ze ho mame
Ak by bola šanca ja by som v lete ešte aj toho dimitrovica zobral ako dvojku, neskutočný brankár, už ho dlhšie registrujem ako proti nám skoro vždy vychytal aj nemožné..
na videu je vidno ako sa hrac Espanyolu uz tesil z golu. je skvele ze ho mame