Nalejme si čistého vína.
Ronald si môže zahrať v Copa del Rey a v la lige, ak budeme mať dostatočný náskok pred súpermi.
Všetko ostatné je rizikom pre klub aj psychiku samotného hráča.
A stoperska dvojica cubarsi-martin v takej LM podla teba nie je rizikom?podla mna je uplne jedno kto v obrane bude hrat na stoperovi na LM to aj tak neni
Ach ... toto už ma fakt vytáča je tam a pritom nie je ... kedy konečne bude hrať? O chvíľu dôjde na neho druhá vlna kritiky za to, že nehrá a odletí na ďalšiu duchovnú dovolenku sebapoznania.
je s týmem, to je taky důležitý. Pro jeho pohodu a klid. Že nebude hrát semifinále a ani případné finále je snad jasný i jemu. V takovým zápase může jediná chyba spustit lavinu, kterou nikdo nechce... Ať sbírá sebevědomí pomalu, v menších zápasech, ale hlavně ať je součástí týmu a cítí tu podporu.
nebud tak neprajny ani ja som nebol nadseny z jeho skratu ale s tou obranou co mame ja osobne dufam ze sa chlapec da dokopy a pomoze kludne aj v tom finale ako pises
Roni, veď pred chvíľou si písal, že je úplne jedno, kto bude v tej obrane. A teraz zrazu na neho útočíš? Nemal by naskočiť v rámci Super Pohára, pretože ide o veľa a mohlo by to zle dopadnúť pre všetkých. Okrem toho, ešte nie sme vo finále!
Ten komentar trebalo brat trochu s rezervou chlapci a ne hned ze som neprajny…kapitan muzstva s xy kiksami v dolezitych zapasoch to uz nevydrzal a psychicky sa zrutil jak maly chlapec a odisiel na dusevnu ocistu do jeruzalema…tak prepac ale myslim si ze ma skor blizsie byt problemovym clankom vzadu jak opacne aj ked by som si velmi prial…si myslite ze si dal mesacnu pauzu a zrazu z neho bude puyol?…😀
Práveže nie, každý rozumný človek chápe, že nemôže po dlhej pauze nastúpiť do rozhodujúcich zápasov. O to viac, keď jeho problémy sú sčasti psychické. To ale neznamená, že sa mu treba posmievať. Je to stále náš hráč a prechádza ťažkým obdobím.
Naprd je, že má stejný plat i bonusy jako Pedri a hráč za 12,5 mega plus bonusy 3,5m- smlouva do roku 31, to mi zkrátka nepřijde jako dobrý business. A to mu přeju jen to nejlepší, ale ta obava u něj, že přijde hrubá chyba/odejde hlavou už asi bude přetrvávat..
Arauja som si všimol na zábere na hráčov Barce, ktorý nehrajú pre zranenia v zápase s Espanyolom, keď sedeli na tribúne. Araujo sa díval do prázdna, akoby bol mysľou absolútne neprítomný. Neviem neviem, či s ním budeme môcť počítať v ťažkých zápasoch ak by sa nedajbože zranili dvaja stopéri!!!
Ronald si môže zahrať v Copa del Rey a v la lige, ak budeme mať dostatočný náskok pred súpermi.
Všetko ostatné je rizikom pre klub aj psychiku samotného hráča.