Real zistil, že po strane Koundého je to omnoho nebezpečnejšie, ako po strane Baldeho. Koundemu včera zápas nevyšiel, možno aj pre straty Yamala pri zakladaní nášho útoku.
Najslabsi hrac Barcelony. Aj podla flashscore, sice oni dali De Jonga, ale keby nedostal cervenu v nadstavenom case, tak by jeho vykon bol oznamkovany vyrazne lepsie.
Akoze ta Frankieho cervena bola taka... sa tam smykol ale este chcel zasiahnut a potom tam nekontrolovatelne zamaval nohou a skoncila na Mbapeho kolene. Hlavne ze zastavil rozbehnuteho Mbapeho. Za mna smola a za mna to jeho znamku neovplyvnilo.
Uvediem ti to ako hodnotili odborníci výkon Lewu v tom finále: Robert Lewandowski – 7,1
Sotva ho bolo vidieť, až kým v záverečnej časti prvého polčasu nevyužil prihrávku od Pedriho a nezakončil veľkolepým lobom pred Courtoisom. Mal k dispozícii málo priestoru a bol vystriedaný Ferranom Torresom s cieľom získať čerstvé nohy.
Eldy, neodpovedal si mi na koniec môjho komentu. Lewa v tom zápase okrem gólu sa niečím podobným činom neprezentoval........alebo ja som pozeral iný zápas?
Nie si môj foter aby som ti odpovedal ..... pozri si to ešte raz a uvidíš ..... hrotový hráč je od toho aby dával góly.... tento podľa teba nepotrebný hráč ich dal za Barcu 110 a je to viac ako napr. Ronaldinho a za menej zápasov. A ešte nejaké určite dá. Nemôžem za to že ty a tebe podobní mudrlanti máte z neho fóbiu iba za to že je poliak.
Zase tvoje fóbie, že Lewu tak hodnotíme tak, že je Poliak. To si už nevieš pomôcť niečím iným? A naposledy, Lewovu kariéru v minulosti som určite sledoval viac ako ty. Áno v Dortmunde a Bayerne to bol excelentný hráč! Ale z minulosti sú len spomienky a nie výkony .......Barca si zo spomienok dnes nepomôže. Končím s tebou debatu, nakoľko si neprípustný k iným myšlienkam ako sú tvoje. Prajem ti krásny deň.❤
Barca a spomienky? 110 gólov je realita ...... ty si budeš mleť svoje bláboly dokola. Lewa už nie je čo býval veď má 37 rokov. Ale teraz tam nemáme nikoho lepšieho,keby sme mali tak ten od neho lepší by to dávno dokázal. Ale bohužiaľ to nedokázal že je lepší. Môj názor....tvoj ti neberiem ty mudrlant
Sotva ho bolo vidieť, až kým v záverečnej časti prvého polčasu nevyužil prihrávku od Pedriho a nezakončil veľkolepým lobom pred Courtoisom. Mal k dispozícii málo priestoru a bol vystriedaný Ferranom Torresom s cieľom získať čerstvé nohy.