no tak si zkuste dát 4x sprint na 50m a pak mi povězte, jak se cítíte. Byl hned po sprintu, to ty nohy snadno ztěžknou, pak je potřeba nějaké vyklusání.
Za mě oba velký přínos, Joan samozřejmě větší (troufám si tvrdit, že nám sám mohl vychytat cca 9 bodů v lize), ale i Marcus se hodí hlavně při vedení do unavené obrany, hezky tam dělá vítr svojí rychlostí + zpočátku svého angažmá měl i dobrou tvorbu hry.
jj Cachino presne na to som myslel, skoda, ze to nevzal viac stredom, chcel to mat na silnejsiu nohu + v prvej chvili akoby vahal ci ma radsej drzat loptu alebo to skusit na brankara...
Cule90 presne to zaváhanie som si všimol a podľa mňa to bol problém. Ja to tipujem že napriek veku a všetkému tak as toho zľakol. Kľudne mohol ešte pridať a vylepšiť si pozíciu, mal na to mrte náskoku... mám pocit že aj Yamal by to dorval, oni tieto jasné situácie vôbec nedávajú... špekulujú, chýba im jednoduchosť.
Presne tak, mal zabiť zápas. Rovnako tak tam boli dve nevydarené prihrávky v závere zápasu do rozhodenej obrany Realu od Olma a Yamala na Raphinhu a tuším Ferrana, ktorí by išli sami na brankára. Tieto situácie treba jednoznačne lepšie riešiť. Teraz sa nám to našťastie nevypomstilo a máme prvú trofej v 2026.
Jojo to si taky vybavuju, tam obří prostor na přihrávku a mohli by jít sami na brankáře a ta přihrávka tak pomalá, že by ten balón předběhla i želva. Ty 2 možnosti byly navíc jen chvilku po sobě.
Myslím si že keď mu Hansi časom nechá voľnú ruku ako Raphovi, tak jeho potenciál rapídne naberie na obrátkach. Ale je na hosťovaní tak musí hrať podľa toho čo sa mu povie. Myslím si že o 2-3 stupne úrovne môže ísť vyššie Marcus.
Joan zasa klobúk dole tam nieje čo komentovať 😎
Joan zasa klobúk dole tam nieje čo komentovať 😎