adindvatri, Pepe nebol hajzel, to bol čistý psychopat. A tento akože ich "nový tréner" je skoro rovnaký psychuš ako Pepe. To budú EC a nadávky a vyhováranie sa na rozhodcov!!!
FCB .. ano mas pravdu psychopat je presnejsie a podla mojho mazoru ten " novy" trener je zrejme iba docasny
ratam s tym ze reval dotiahne casom zvucne meno
zvucnejsie meno, ako bol po minulom roku Alonso to uz je asi len Zidane, alebo mozno Kloop, ale neviem ci by hoc aj niekto z nich zmenil nieco v sucasnom reale, alebo by ho po pol roku vykopli ako handru.
leonidas129, včera som náhodou niekde natrafil na rozhovor s Kloopaom a ten na otázku o trénovaní Realu sa len dobre zasmial a povedal, že tak rozhádané mužstvo resp. kabínu, kde jeden hráč svojím egom preskakuje druhého je veľmi ťažké trénovať a pokiaľ v mužstve budú také rozbušky, ako je Vinicius a k nemu Mbapé, nikto v krátkom čase toto mužstvo nedá dokopy. Zároveň sa vyjadril, že si užíva trénersky dôchodok ale sleduje trenérsky trh, ale nad Realom neuvažuje a nikdy uvažovať nebude. Tým dal vlastne najavo o Reale to, čo si všetci culés o bielych hovnách myslíme.
Typologicky a ľudskými kvalitami výborne zapadne do kabíny.
Ale pre samotný RM by bolo možno užitočnejšie, keby vymenili Péreza. Starý pán už toho vykonal dosť a možno by bolo na čase sa zase chvíľu viac venovať športovej stránke, než intrigám a politikárčeniu.
Včera som len tak pre zaujímavosť čekol stránku hala Madrid....pobavil som sa...a viacerí tam tvrdili, že papa Perez ťahá za nitky úplne všade....tréner sa musí prispôsobiť jemu...argumentovali, že koľko trénerov sa vymenilo a hra je stále rovnaká.....
Perez asi senilnie. vyhodili trenera ktory vyhral minuly rok takmer vsetko co sa dalo akokeby real bol ten tim, ktory vyhral co sa dalo, ale asi nejak zabudol, ze real nevyhral nic pri biednej hre.
Ale ferguson nehral ani “profesionalny” futbal a pozri kde united skoncili po jeho odchode 😄 ani guardiola nebol world class player a stal sa mozno aj najlepsim trenerom historie
Ako hráč bol Arbeloa zákerný ,spolu s Pepem,Ramosom. Vždy boli nejaké problémy na EC zápasoch. A teraz tiež sú tam zákerný, namyslený hráči, ktorý iba provokujú a plačú. Keď tam prirátame aj RMTV,tlak na rozhodcov, prezidenta Peréza,tak Real Madrid bude všetko, len nie pekný futbal 😒
ratam s tym ze reval dotiahne casom zvucne meno
Ale pre samotný RM by bolo možno užitočnejšie, keby vymenili Péreza. Starý pán už toho vykonal dosť a možno by bolo na čase sa zase chvíľu viac venovať športovej stránke, než intrigám a politikárčeniu.