A prečo takýmto tónom, matewr? Ver mi, že sledujem, ale Laminov vplyv na zápas nebol hodný takej známky. To je môj názor na jeho výkon, nie na jeho futbalové schopnosti.
Lamine Yamal poztrácel sposutu míčů, a to neřeším dribling v poslední třetině hřiště, absolutně narozdíl od Raphinhy kašlal na bránění. Všechno zkrátka nejde házet na to, že je mu 19. Všichni máme rádi Lamina a těšíme se na jeho vystoupení, ale nevidím důvod k tomu, aby byly jeho známky takto nadhodnoceny. Nicméně já už jsem tady vícekrát říkal, že známkování je jen hra s čísly pro čtenáře, ale respektuji to. A chci věřit, že toto je prostor pro diskusi kde může každý říct otevřené svůj názor a ne prostor pro laciné nálepkování a nedej bože urážky. Někdo s mým názorem třeba bude souhlasit a někdo ne, to je úplně normální. Někdo se mě třeba pokusí vyvést z omylu. A já třeba i uznám , že má pravdu. Přeji všem hezký den..🌞🍀😁
hm som vedel, ze tu bude taky koment a hned prvy. Yamal ma na Forca 7.2 na ostatnych 8 a 8.1.
Raphinhovi nahraval na cisty gol, ten bohuzial nepremenil, Lewandowskemu tam daval takisto skvelu nahravku, podobnu ako mu dal Pedri na gol.
bol neustale nebezpecny a ak sa nemylim mal v zapase najviac uspesnych driblingov.
pozrite highlighty a uvidite, ze Yamal bol pri vacsine nasich sanci.
nevravim, ze vzdy zahral idealne, ale podla mna znamka je zasluzena, ja som daval 8
vsetky kluby sveta by si oblizali prsty keby mali takeho hraca a tuto na neho stale niekdo kyda.
Staci si pozriet sofascore, vy proste ak neda gol a nevytancuje pred tym pol superovho mancaftu, tak s nim mate problem...ano, ta fazona je o nieco horsia ako minuly rok, ale stale ma brutal impact, preco bol vyhlaseny hracom mesiaca December v LL ? Lebo hovno hra ? Kusok sa zamyslite...
No jo, vy to píšete, jakobych chtěl dát Yamalovi známku 6,5, ale to jsem nikde netvrdil. Jenom jsem zpochybnil známku 7,8 a to že je jinde ještě vyšší spíše potvrzuje fakt, že Lamin má vyšší známky tak nějak z principu. Lamin to nebude mít nikdy jednoduché, automaticky je minimálně zdvojován. Takže vůbec bych nechtěl, aby to vyznělo tak, že hrál snad špatně. To jsem nikde nenapsal. Ale jeho známka je opravdu nadhodnocená. Kdyby tam bylo 7,2 ( 7,4 ) asi bych to nechal být. Ale já mám obecně se známkami problém. Je složite ohodnotit komplexní výkon hráče v utkání číslem. Nicméně rozumím tomu, že je to atraktivní.
RoAd - promiň, už jsem z toho prostě jen unavený, jak se kouká jen na ty ztráty a zapomíná se na to jak je konstantní hrozbou, jak přihrál na několik čistých šancí na gól, jak sám měl několik velkých šancí, jak se na něj neustále musí lepit x obránců a tím uvolňuje ostatní spoluhráče... trochu riskovat musí a tím se pojí právě ty ztráty.
Tak ako píšeš, hodnotenie 7,8 je absolútne nasmiech. Hodnotiť tu driblingy keď po každom stratil loptu a nespravil nič. To kde sme. Absolútne otrasný výkon a nechápem čo tam vôbec hral 90min. Ale asi ako niekto poznamenal. Chlapec začína na 7,5 a nie na 6 ako všetci. Zápas čo zápas nerobí absolútne nič a aj tak nad 7,5.
Matewr, v pohode, nič sa nedeje. Po pozretí zápasu atď by som Yamalovi dal tak 7,0 až 7,3, ale nie 7,8. Ako píše DonBalon, ani ja som nikdy/nikde nespomenul nízku známku.
TheLucas ty budes jeden z tych o ktorych pisal AlonsoIsJoke ze neskoroval a nenahral, tak nespravil nic.
to, ze nahral na supersacnu Raphinhovi, ze obrana realu niekolkokrat horela ked mal loptu, ze neustale viazal na seba obrancov Realu ked mal loptu, ze Carreras mal dostat po faule na neho zltu v prvom polcase atd. je nic, lebo nedal gol
a to, ze zacina zo 7.5 to je co za hlupa teoria? kto mu to vybavil? preco to tak je?
este raz ... na ostatnych profi hodnotiacich portaloch mal este viac, priemer mu znizila len znamka na forcabarca od fans ako ty, co vidia len G/A
Lamine byl nebezpecny nejen pro soupere, ale i pro nasi obranu a zalohu .. po 2 jeho ztratach Pedri zluta (zachrana brzda), De Jong cervena - samozrejme to je ve finale jejich chyba, ale museli hasit, co "on" zpusobil
Raphinhovi nahraval na cisty gol, ten bohuzial nepremenil, Lewandowskemu tam daval takisto skvelu nahravku, podobnu ako mu dal Pedri na gol.
bol neustale nebezpecny a ak sa nemylim mal v zapase najviac uspesnych driblingov.
pozrite highlighty a uvidite, ze Yamal bol pri vacsine nasich sanci.
nevravim, ze vzdy zahral idealne, ale podla mna znamka je zasluzena, ja som daval 8
vsetky kluby sveta by si oblizali prsty keby mali takeho hraca a tuto na neho stale niekdo kyda.
to, ze nahral na supersacnu Raphinhovi, ze obrana realu niekolkokrat horela ked mal loptu, ze neustale viazal na seba obrancov Realu ked mal loptu, ze Carreras mal dostat po faule na neho zltu v prvom polcase atd. je nic, lebo nedal gol
a to, ze zacina zo 7.5 to je co za hlupa teoria? kto mu to vybavil? preco to tak je?
este raz ... na ostatnych profi hodnotiacich portaloch mal este viac, priemer mu znizila len znamka na forcabarca od fans ako ty, co vidia len G/A