jj trochu skoda, Kounde s Baldem a Cubarsim maju tiez solidny pocet km v nohach, takisto ocakavam neskor hore Roonyho a mozno Cancela. Aspon nasa "beckova" zaloha ma dostatocnu kvalitu a s nou som dnes bez obav.
stred pola az taky silny teda nie je bernal nerozohraty neskuseny casado bez formy ziaden kreativny hrac a olmo nuz snad on nieco vymysli pre mna ale velka skoda ze roony nedostal sancu od zaciatku
Zaujímavá zostáva a ja sa stotožňujem, keďže si nemôžme dovoliť podceniť súpera, ale Toony mohol nastúpiť na úkor Lamineho. Každopádne, poďme si pre postup, VISÇA EĻ BARÇA, SIEMPRE. 💙❤️🙏
no ale kedy ked nie v takychto zapasoch sa ma rozohrat? snad to nebude musiet pedri s de jongom v druhom polcase zachranovat. idealne by bolo keby si pedri/FdJ/raphina oddychli, a keby sa to vyvyjalo idealne tak aj yamal o polcase dole
Očekávané tragédie z naší strany. V těhlech zápasech nám to klasicky vůbec nejde a z tragickou zálohou Casado Bernal není nikdo kdo by dokázal dát průnikovku(Pedri musí do hry). Navíc Rashford má zase zápas, kdy je na hřišti úplně zbytečnej.
Ach ti nasi beci. Balde vobec netusim co tam dnes robi na svojej strane len sa tam mota bezmyslienkovite s loptou :D Kounde poslal snad 5 prihravok do sestnastky, keby to bol Jordi Alba uz by mal min. 3 asistencie. O dnesny zapas nemam obavy, staci tam prepasirovat jednu dobru prihravku a bude z toho gol, len to chce vyssi prevodovy stupen, aby sme zapas dohrali v klude.
megatalent yamal zapas co zapas horsie a horsie zacinam mat obavu ze skonci skor ako zacal stred zalohy bez myslienky kridla nulove ferana som ani nevidel nastastie domaci nemaju chut utocit
on to klucku ani nevie neprejde cez protihraca a ak si hodi dlhu loptu tak ten suboj neustoji tal leo si presiel 3 protihravov ako kuzelky yamal zial je v tomto nulovy jedine co ma naozaj dobre je prihravla bzw. lopta do behu a nart
a co si mal doteraz klapky? ved neodohral prvy zapas za Barcelonu. proste mu nevysiel zapas a kto pozera vidi, ze jeho forma nieje to, co bolo v minulej sezone.
ale napisat, ze nevie klucku je nonsens
ono to vekom pride. ta finalka aj kedy prihrat a kedy zrobit klucku sa vekom nauci. minulu sezonu mu vychadzalo takmer vsetko. zas nedalo sa cakat, ze to zopakuje aj tuto sezonu.
lebo musime mat minutu do konca ked vyhravame o gol obrancov na stredovom kruhu
niesom proti systemu s vysunutymi obrancami, ale aby sme tak dohravali zapasy, kde tesne vedieme tak to mi pride jednoducho zbytocne riziko a vobec nie mudre riesenie
dnad nam to nezlomi vaz vo vyradovacke LM
yeah: na youtube to davaju?
never to ze mu chcem zle ale ja ruzove okuliare nemienim nosit
ale napisat, ze nevie klucku je nonsens
niesom proti systemu s vysunutymi obrancami, ale aby sme tak dohravali zapasy, kde tesne vedieme tak to mi pride jednoducho zbytocne riziko a vobec nie mudre riesenie
dnad nam to nezlomi vaz vo vyradovacke LM