Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
8JK8 Premium
2026-01-16 10:17:56
Nerozumiem jednému prečo sa píše že v zime žiadne posily neprídu? Predsa keď majú také problémy o akých sa píše nevidím dôvod jedného dvoch hráčov poslať preč a jedného dvoch priviesť a zmeniť trochu klímu v kabíne predsa pri tých problémoch asi nechcú aby to takto pokračovalo ďalej či?
kluc Premium
2026-01-16 10:23:53
Želám im aby zostali pokope tak ako su, ak chcu úspech musela by prist velka prestavba, hrac na kazdy post a ked sa niekto najde kto by im predal hraca tak nech aspon real podoja dobre. A naopak, od nich hracov aby kupovali pod cenu... 🙂
2026-01-16 10:30:15
Ten tým mají neskutečně nabuseny, ale celkově je to bramboračka :D
Marian Premium
2026-01-16 12:09:48
No treba zatlačiť nielen na hráčov, ale aj na RMTV. Redaktori musia pridať, lebo vidno, že rozhodcovia stále neodvádzajú pre klub to najlepšie. Síce už pískajú simulanstvo hráčov v bielom ako fauly na nich , nadstavujú slušné porcie minút ku koncu polčasu a zápasu, avšak keď to nestačí, mali by pískať 1 či 2 penaltičky navrch, aby Real mohol opäť vyhrávať trofeje. Takže, redaktori RMTV, vyhrnút rukávy a šup šup do práce, za chvíľu je tu ďalší zápas a treba konečne začať vyhrávať, tak nech tí rozhodcovia konečne začnú poriadne pískať, ale že poriadne.
ViscaanolecraB Premium
2026-01-16 12:35:08
V poslednej dobe sa tu príliš rozoberá RM. Neviem, či je to správne rozhodnutie, Lukáš. Toto je predsa naša stránka, aby si si zasa niekoho nenahneval, ako minule s "Neviniatkami". O ich problémoch čítať tu? Neviem, pouvažuj. Niečo áno, prečo nie, ale ja tu chcem čítať "všetko" o našich chlapcoch, o našich problémoch, o našom živote v klube, preto som tu. O RM si viem pozrieť inde, ak ma to bude zaujímať. Neber to ako výčitku, len návrh a moje zamyslenie.
2026-01-16 14:39:55
O com bol tento clanok? Hned druha veta zacina:
Zistite, ktoré hviezdy majú v klube skončiť...
No, zial, nezistili sme. Iba ze dvaja su v poho a zbytok nie. Takze okrem tych dvoch koncia vsetci? Niekedy je menej viac...