asi si ten zapas pozriem este raz lebo to hodbotenie a opis pri yamalovy mi nejako nesedi
snahu a chut mu nezapriem mozno som len velmi kriticky ani okuliare nenosim zeby som videl zle ...
Já už jsem si to dovolil zpochybnit posledně a to jsem nezpochybňoval výkon, který byl za mě velmi dobrý, ale jen známku 7,8. A vzbudil jsem velkou dávku nevole.. Pohárový zápas známka 7,5. No asi ji vylepšuje ta vstřelená branka v závěru. Já ale říkám dlouhodobě, že známkování je jen taková atrakce pro čtenáře. 😁
velmi dobry vykon a znamka 7.8 idu dokopy.
ale tentokrat suhlasim, ze znamka je u Yamala prehnana. v tom zapase mu vyslo fakt malo co, a ano... myslim si, ze mu ju hodne navysil ten gol. ja som daval 6
Byl to v každém ohledu těžký zápas. Santander hrál doma, hrál z hlubokého bloku, to se vždy prolamuje špatně, ještě to zažijeme mockrát. A navíc to nejsou žádní nazdarci. Momentálně vedou druhou ligu jestli se nemylim? Yamalovi zkrátka nelze upřít snahu něco vytvořit. Tentokrát to vyznělo poněkud doztracena. Třeba by pomohl odpočinek. Nevím jak vážné jsou jeho zdravotní potíže, ale v každém případě rozhodovat bude hlava. Když to bude mít v hlavě srovnané, má potenciál stát se nesmrtelným. Všem hezký víkend. Forca Barca. 💙❤️
Neviem ktorý zápas je tu hodnotený, pretože tie známky mi akosi nesedia. Taký Balde, Martin, Bernal, Casado a Yamal dostali známky, nezodpovedajúce ich výkonom. Súhlasím jedine zo známkou Joana Garciu a aj tam...možno mohla byť aj vyššia.
snahu a chut mu nezapriem mozno som len velmi kriticky ani okuliare nenosim zeby som videl zle ...
ale tentokrat suhlasim, ze znamka je u Yamala prehnana. v tom zapase mu vyslo fakt malo co, a ano... myslim si, ze mu ju hodne navysil ten gol. ja som daval 6