Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-01-17 15:37:38
Velmi slusny clanok,bravo.
Este sa oplati spomenut pri LM,ze ide o sutaz,kde sa nestretavas s rovnakymi supermi a nemas dve sance. (doma vonku,ako v lige). Finale je na jeden zapas a ak ta stihne vec,akou bolo napr vyrdenie Salaha Ramosovym zapasnickym hmatom,alebo skrat brankara (Liverpool),tak prides o vsetko v jednom okamihu.
Sam Zidane povedal,ze vyhrat ligu je tazsie,ako vyhrat LM,lebo tam je to viac o statsi. Mozno by bola ozaj najferovejsou sutazou Superliga ,top timy a kazdy s kazdym aj 4x do roka a potom sa uvidi.
Co ale plati je,ze len dominantne muzstva dokazu dat treble. Nie je ich vela a len dve maju double treble (Barca a Bayern) a "velky" Madrid je dodnes bez treble,po vyse 100 rokoch existencie :)
JanyR111 Premium
2026-01-17 15:41:53
Uznávam toniho ako hráča to je fakt ..ale jeho vyjadrenia sú často za hranicou voči barcelone ...je to fanatik Madridu..mam par kamarátov takých a po nedávnych výsledkoch uz na mňa ani nereagujú..(veľmi si to užívam) :-D haha
leonidas129 Premium
2026-01-17 15:58:48
nech si hovoria ... cim viacej sa hadzu o zem a skusaju roznymi sposobmi rozhodit barcelonu, tak tym viac vidno, ako im tecie do topanok.
v poslednom case robia hanbu nielen sebe, ale uz aj samotnemu futbalu.
my budujeme dalsi supertim. Hraci ako Garcia, Balde, Cubarsi, Kounde, Pedri, Fermin, Yamal a dalsi (a ktovie, co nam navyse da akademia) tu budu aj o 5 rokov a v najlepsom veku, kdezto Real aj ked ma kvalitu je v rozklade a nikto nevie ako bude ich tim vyzerat o sezonu, dva
btw Real - Levante 58. minuta 1:0 Mbappe (p)
Rasto Premium
2026-01-17 16:36:38
Užívam si tie hlúposti z druhej strany, vidno, v akých sra.kach sú.
2026-01-17 19:41:54
Ja som považoval Kroosa za jedného (spolu s Modričom) z rozumných hráčov Realu, ale ako vidím, mýlil som sa. Tá krv bielych hovien sa nezaprie ani u Kroosa.