Tou nepremenenou tutovkou torres a olmo len vysperkovali svoje katastrofalne vykony…sa nehnevajte ale ked torres ma byt utocnik c 1 tak dovi dopo…on sice dava goly ale v medzihre je totalne jalovy
Dnes těžký,dáme gól a obrana je ještě úplně mimo,takže hned dostaneme..😩🙈🙈 a narovinu,Lamine fakt neni nový messi,spis mi začíná připomínat Fatiho,bohužel..😩😩
A kdo je podle tebe rozdilovej hrac? Frajer ma acko a trochu vic stesti, tak zapas vypadal uplne jinak. Me bavi ty hejty na 18letyhi frajera. Kterej jedinej se snazi neco vymyslet. Neda kazdy zapas 3 fiky a je to traged😅😅😅
Borci,jen na vysvětlení,to není o nějakým hate,ja ho mam rad a fandím mu,jen mě za posledni zápasy docela zklamal,jasny nikdo není robot a poslední zápas jsme hráli i proti rozhodčímu evidentně,je mladej a ma všechno před sebou,jen jsem od něj čekal trochu víc,to je celý. A Rasto diky za radu,ale ja uz svou Julii dávno mam..😜😜
To nevravim, hovorim niektore.. konkretne teraz od priblizne 88 minuty - cervenej karty - kedy by sme mali robit tlak a takto sme zbytocne 3x stratili loptu.
5x brvno alebo tyč, smolný zápas. Treba sa otriasť a spraviť ďalšiu šnúru 10+ víťazstiev v rade a bude to dobré :) Lamine menej kľučkovať, Balde tiež potrebuje budíček.
Kdesi som počul, že keď si maličké dieťa dáva hovienko do pusy tak bude mať šťastie v živote. Tak hráči sociedadu museli v detstve furik hovien zožrať a hlavne to ich poleno oyarzabal co nevie niekedy ani loptu trafiť, akurát dnes proti nám musel takto parádne zavesiť .. ako sa toto dalo prehrať?!
Dúfam že dnes nás limit smoly na celú sezónu sme už vyčerpali.
nic no, skoda zahodenych sanci, ale dnes sme si fakt nezasluzili prehrat. Sezona bude este velmi dlha a real ma k dobru viac odpocinku, kedze uz nehra o "najmenej dolezite trofeje". Pozitiva su, ze lavicka to dnes trochu rozhybala, pacil sa mi Frenkie a Pedri nastastie odisiel bez vazneho zranenia. Inak u Lamina skoda, ze od Messiho neodkukal, ako sa dostat do sestnastky supera, mam pocit, ze vymysla zakazdym tie najzlozitejsie riesenia. Messi sa do sestnastky bud predribloval alebo si to s niekym narazil na kratku vzdialenost. Lamina prakticky nevidim s niekym si rychlo narazit loptu vsetci su od neho daleko a potom to skusa bud driblingom sam cez 2 a viac hracov alebo na niekoho centruje. Potrebuje k sebe partaka ako mal Messsi Alvesa alebo Albu, lebo sam to nezvladne.
skvely zapas pre oko divaka. skoda mali sme urcite na viac, niekolko krat konstrukcia, tesne ofsajdy a keby sme dali jasne sance, tak aj tak by sme mali minimalne bod. Olmo asi dnes nebude dobre spat
Lamine vidi, ze mu nejde, a namiesto toho, aby hral jednoducho skusa nemozne.
pozitivum je, ze ten hajzel nezranil Pedriho, ktory dnes hral opat uzasne, lebo to by bolo ovela horsie, ako tato prehra.
Ty co tu nadávají na Yamala koukali na zápas? Kdo byl jakože v útoku nebezpečnější? Kdyby to nebyl zápas blbec, který se občas proste stane měl by minimálně 1+3
Jop, ti lidi nejsou vůbec soudní. Co to je za dobu, že teenageri mají tahat velký kluby. Tam jako hrajou sami? Kde jsme byli my v jejich věku? Vždyť ten tlak je obrovský a jsou to stále jen lidi, ať jim dáte za týden klidně bambilion na účet. Pokud stojí celej klub jen na nich (což mi z některých vyjádření tu vychází, když hate jde na jednoho hráče v jednom komentáři), tak to asi není úplně o nich ale o klubu, ne?
Dúfam že dnes nás limit smoly na celú sezónu sme už vyčerpali.
Lamine vidi, ze mu nejde, a namiesto toho, aby hral jednoducho skusa nemozne.
pozitivum je, ze ten hajzel nezranil Pedriho, ktory dnes hral opat uzasne, lebo to by bolo ovela horsie, ako tato prehra.