VAR je dobrá pomôcka, pokiaľ do toho nevstupuje VARový rozhodca. A potom odrazu je všetko naopak! Neviem si predstaviť čo by robil Real, ak by proti nemu tak rozhodovali rozhodcovia. Pre Real príležitosť znížiť stratu na Barcu.........
Real? Mbappe ma viac podobnych na mm neuznanych golov za real z offsidu ako yamal uznanych za celu karieru 😆
tesny offside, aj ked je to o chlp
Horsi scenar by bol keby poloautomaticky system povie - ano offside a rozhodca za varom povie Nie neni to offside
Je zaujímavé, že iné situácie ktoré riešil VAR, boli za chvíľu na obrazovke. A tie, ktoré by mohli VARoví rozhodcovia upraviť, tak tie ukážu až za hodnú chvíľu! Prečo? Aby tie čiary nastavili tak, ako chcú VARoví rozhodcovia! Jasný príklad sa stal Lewovi minulý rok, keď až neprirodzene mu predĺžili kopačku tak, aby kopačka rozhodla o hráčovi mimo hru. Môžete si myslieť čo chcete, ale ja to vidím tak...........
Presne to iste co minuly rok...framy kedy ide od nahravajuceho hraca lopta mozu stale krasne zneuzivat...a tak isto ako aj minuly rok ukazali tento "offside" az tak za 10 min...aj ked hra bola dovtedy xy krat prerusovana...
S tým slušným výkonom Manzána by som nesúhlasil. Už len to, že hráč domácich za brutálny priestupok na Pedriho vytiahol len ŽK, ktorú po prezretí či chcel, alebo nechcel, musel zmeniť na ČK! Chcel by som ťa RoAd vidieť, ako horlivo by si kritizoval rozhodcu, ktorý by odviedol taký nekorektný výkon proti Realu...........
Asi 5 minút som čumel na tvoju odpoveď, Jerguš. Ty si ma asi mýliš s niekým z inej stránky. Celý RM môže ísť vieš kam. Ja som len vravel, že Manzano sa veľmi nesnažil pískať proti nám. Viď penalta, Ferminov gól, atď. To isté ale neplatí pre toho pána z VARu.
Vieš, mne zamrzol stream v čase toho faulu, tak som už iba videl Manzana ako ide k monitoru. Takže ten faul som nevidel naživo v plnej rýchlosti, iba ako spomalený záber. A tam to vyzeralo úplne jasne. Čistá redka.
tesny offside, aj ked je to o chlp
Horsi scenar by bol keby poloautomaticky system povie - ano offside a rozhodca za varom povie Nie neni to offside