ak spravne pocitam, tak ak vyhrame s vysokym skore so Slaviou aj s Kodanou, a predbehneme PSG, ktori maju skore +10 (my mame +3) tak mame postup.
ak LFC, Atletico zavahaju a nezoberu 3 body, tak by nam mali stacit dva vyhry
PSG ťažko predbehneme, ak vyhrajú s Newcastle, skóre im narastie min. o gól. Museli by sme v oboch zápasoch navýšiť skóre min. o 8 gólov, čo bude asi nereálne.
asi tak, ale sanca je. pred par rokmi by to bolo lahsie, teraz uz aj slabsie timy vedia potrapit favorita, ale verim tomu, ze do zapasov pojdeme s tym, ze to skusime. stratit nemame co
Roony by mal v základe nastúpiť okamžite v takomto zápase, ten vypracuje perfektné šance pre raphu či lewu, len nech nedáva olmo do útoku ako naposledy proti Sociedadu
Olmo bol aktívny počas celého zápasu v Sociedad,mal smolu že nedal ale určite chcel dať a nebyť jeho aktivity tak sa do tých šancí vôbec nedostane. Takýto ako vy čo ho tu hejtujete nemáte o fotbale ani šajnu. Za aktivitu sa mu vysmievajú a ostatným za pasivitu nepovedia ani pol slova.
ja sa mu nevysmievam, šance mal, nevyšli.. je tu roony, ktorý môže hrať na pravej strane a kvalitne zastúpiť yamala, už sme to všetci videli, že to vie.. a raphinha, ktorý na ľavej strane klasicky hráva, Olmo nie je krídlo, čiže keď postavíme za lewu fermina tak môže sedieť :) ja len vravím nech Olma nedáva na krídlo, thats all
Eldy22, presne si to napísal........v podobnom duchu som prispel i ja a hlavný argument som použil, že prečo sa Olmo dostal do 4 gólových situácii a nie niekto iný. Nevedeli mi odpovedať.........
Zostava na papieri je niečo iné, ako postavenie na ihrisku. Olmo mal len jednu šancu zľava, keď trafil tyčku. Ja som ho videl hrať všade, nie len ľavé krídlo.............
Ten čo bol najaktivnejší (Olmo) to tu schytal že nedal. Taký Ferran čo bol najpasívnejší a nemal prakticky nič tak to mu prešlo bez komentu. Keby bol Olmo pasívny ako Ferran tak si ho v komentoch ani nevšimnete. Nechápem jeblé komenty typu ,, Olmo by mal ostať doma a učiť sa trafiť bránu .... trapné
Treba proste naplno zabrať, neobzerať sa a nekalkulovať, kto by mohol zaváhať. My sme tí, ktorí nemôžu zaváhať ani trochu, ak nechceme 2 zápasy navyše. Visca Barca
ak LFC, Atletico zavahaju a nezoberu 3 body, tak by nam mali stacit dva vyhry