Nico schloterback+rashford a alvarez by bol ideal. ale asi nerealne...skor by som to videl Nico+rash+guirassy a nemuselo by to byt nejak extra drahe. akurat neviem aku ma vystupku guirassy...vsetci tito traja by stali to co samotny alvarez....
Nooo kamarát Harry Kane je fantastický. Pozrime sa na Lewu kedy prišiel a ako sa Barce vyplatil. A to Kane je NEPOMERNE lepší do medzihry, skvelý strelec ale aj nahrávač. Osobne si myslím že lepší a všestrannejší ako Lewa. Netreba skúšať nejakého 130 miliónového sopliaka, mladých je tu dosť. Treba aj skúsenosť.
Alvarez a deviatka? Deco by mal troška zľavniť s chľastom... Alvareaz je dobrý tam kde je, ak on má byť tou "deviatkou" tak to máme Ferrana ktorý dal DVAKRÁT toľko gólov ako Alvarez. Áno, Ferran odohral o niekoľko viac zápasov ale veľa ako striedajúci hráč. Načo vytrieskať 150 miliónov za horšieho hráča na tú pozíciu keď by si na neho ešte mali aj požičiavať, veď to je choré toto už z čej hlavy sa tieto veci rodia v tom klube?!????
Jediná ozajstná skúsená kvalita, a to top kvalita ktorú by si Barca aj mohla dovoliť je Harry Kane. To je skvelý hráč, lepší ako Lewa kedy bol do medzihry, vie sa aj stiahnuť a krásne rozohrať a aj dlhé lopty, zabijak v 16ke je to jeden z mála ak nie jediný čo je takýto momentálne. Barca má dosť mladý káder, nepotrebuje zas ďalší 140-150 miliónový omyl.
Za mňa škoda že sme stále neskúsili častejšie Rashforda na 9-ke , podľa mňa má na to aby nahradil Lewu a bol gólovejší ako Alvaréz. A hlavne máme ho doma za drobné :)
Barca by mohla osloviť Kaneho a získať ho pre Barcu. Má 32 rokov a ako som videl pár zápasov v Bundeslige a aj vo včerajšom zápase LM, podal veľmi dobrý výkon. U neho, aj vďaka anglickej náture si myslím, že ešte min. 3 roky by bol platný v útoku Barci! ❤
100% Kane by sa veľmi vyplatil. On a dobrý stopér a Barca môže zaútočiť na všetko. Ako som písal vyššie lepšia možnosť na trhu nie je ako Harry Kane. Vynikajúci futbalista.
Jediná ozajstná skúsená kvalita, a to top kvalita ktorú by si Barca aj mohla dovoliť je Harry Kane. To je skvelý hráč, lepší ako Lewa kedy bol do medzihry, vie sa aj stiahnuť a krásne rozohrať a aj dlhé lopty, zabijak v 16ke je to jeden z mála ak nie jediný čo je takýto momentálne. Barca má dosť mladý káder, nepotrebuje zas ďalší 140-150 miliónový omyl.