Až pred poslednými dvomi zápasmi môžeme banovať, že sme s Clubom Bruggy stratili dva body. Pri zisku troch bodov namiesto jedného, by som veril, že sa zmestíme do prvej osmičky.........Teoreticky možno aj s tou remízou, ale len teoreticky. Bol by som ale veľmi rád, ak by sa to podarilo.........
Mňa mrzí, že ten postup nezávisí len od dvoch výhier Barci. Závisí to od ostatných výsledkov, ktoré nevieme nejak ovplyvniť. Preto som poukázal i na teoretickú možnosť postupu.
erdzo, zápas sa začína od 0 : 0. LM nie je súťaž, kde výhru o 5 gólov dosiahneš len tak , kedy chceš..........uvidíme, či sa dnes predstavíme v najlepšej streleckej forme! Bolo by to fajn.
erdzo v prvej osmicke dnes nebudeme nijak
Jergus1 ano so skvelym skore a dvoma vyhrami postupujeme naisto, ale atletico zavahalo, takze uz to nemusia byt velke vysledky, stacia dva vyhry s nejakym + 4 az 5 skore, ale na ihrisku to zia vyzera zatial inac
Prečo by sme nemohli by nijak v prvej osmičke dnes??? Už teraz sme aktuálne deviaty len o skóre... ak by sme vyhrali o tri tak tam s veľkou pravdepodobnosťou budeme...
myslel som, ze Atalanta vyhravala s bilbaom a dostali 3 goly. ani v najlepsom sne pred dvoma tyzdnami nikto nepocital, ze by sme po dnesku mohli byt osmi. superi nam pomohli vysledkami. s Kodanou nam staci vyhrat a sme tam.
Hra obrany nie je pre Barcu smola.......je to slabá stránka hry Barci. A to ideme do zápasov LM, kde už nehrajú slabé mužstvá. Tam sa spoliehať len na to, že dáme viac gólov ako dostaneme je seba zničujúce. Je potrebné dúfať, že sa hra obrany vylepší, lebo inak nemáme šancu na LM!
tak tie goly boli smolne. prvy jak v hokeji dotlaceny do brany a druhy vlastny. co s tym ako obrana mala robit? ale ano mas pravdu, v lete musi prist TOP stoper, keby to bolo na mne tak aj dvaja.
Áno, prvú šancu premárnil, ale ďalšími dvomi gólmi pomohol mužstvu ako najlepšie vedel! Ty vidíš len niečo, čo nevyjde? Stačilo pridať koment, že Fermín sa postaral o navrátenie Barci do hry.
A komu má fandiť týpek na českej tv keď nie českému tímu preboha? Fakt ti to kuruje? Čo je na tom, že sa komentátor prispôsobí domácemu publiku a nie tebe?
Súkromná tv ktorá má primárne českých fanúšikov ktorym sa prispôsobuje obsah. Fakt ste tu padli z jahody viacerí...kurva vždy ten obsah prispôsobíš divákom. Či keď dávali futbal, kvalifikáciu MS na Dajto, tak si tiež picoval, že komentátor fandí slovenskej repre?
Jergus1 ano so skvelym skore a dvoma vyhrami postupujeme naisto, ale atletico zavahalo, takze uz to nemusia byt velke vysledky, stacia dva vyhry s nejakym + 4 az 5 skore, ale na ihrisku to zia vyzera zatial inac