Áno, každý čakal od neho aspoň nejaký dribling, ale nepredviedol nič. Škoda. A hneď za ním v mizerných výkonoch nasledovali naši krajní obrancovia. Koundé s Baldém hrajú strašne túto sezónu, bez kvalitných krajných bekov sa moderný futbal nedá hrať.
Nebyl nejlepší, ale určitě ne ani nejhorší. Horší byl určitě Kounde, Balde a řekl bych, že i Lewandowski (i přes ten doklepávací gól). Raphinha taky žádná hitparáda. Tenhle zápas nesedl skoro nikomu, dobrý výkon převedli snad jen Eric Garcia, Fermín a Frenkie + pak Olmo taky fajn.
Nechápem prečo musí byť v Barce vždy aspoň jeden hráč ktorý sa bojí lopty. To čo bol kedysi univerzál je teraz Gerard. Hráč, ktorý si musí špeciálne nastaviť celé telo tak, aby mohol prihrať iba tou nohou ktorou to vie a ak mu to ide na druhú tak zaluftuje ako hneď v prvých minútach. Keď príde niekto z Premier ligy, tak si z neho spravia kuželky. Vždy keď má loptu sa potím či sa stihne vyskladať na prihrávku. Hovorím o pridanej hodnote hráča smerom dopredu. Nula. Podľa mňa tu iba trpí keď si všimnete vždy gestikuluje že nech nahrávajú na druhú stranu, lebo "ak mi nahráš aj tak ti to vrátim z prvej". Už nech sa vrátia Ronald a Andreas, resp. možno pomôže aj Cancelo, inak budú strety s Britonmi smutné.
Nelámal by som palicu po tomto zápase. Včera na tom ihrisku mali problém viacerí hráči. Dokonca Pedri bol včera priemerný, možno až podpriemerný...Rapha na druhej strane toho tiež nepredviedol oveľa viac, ten to ale aspoň tradične odmakal a odbehal. Slabší výkon celkovo od všetkých, s výnimkou Fermína, Frenkieho a Erica. Aj keď posledný dvaja majú prsty v prvom góle Slávie. Prvý zbrklo odkopol čistú loptu na zbytočný roh, po ktorom si FDJ neustrážil hráča. Napriek tomu slušný výkon od oboch....
Každopdáně po posledních zápasech a tomto ze Slavií bych v příštím zápase posadil jak Baldého, tak Koundeho a dal do základu Torrentse a Cancela, protože ty naše kraje obrany to je něco strašného. Případně dát Erica na pravého obránce a vlevo Cancela.
Veď Roony má len 18, čo by ste chceli od tak mladého hráča.