Bohužel očekávání nadešlo a je mimo na měsíc ahhh… ale zase si odpočine aspoň. Těch těžkých zápasů krom venku proti Elche a Albacete(Cdr) zas nebude, takže s přehledem to zvládneme bez něj. :))
jozef: a nieje? ziadny topklub vonku nas necaka a domace zapasy co mame by sme mali vyhrat aj bez pedriho...tak mi povedz, ktory super patri medzi fakt tazkych??? elche??? ziadny villareal, sevilla ci atletico...
Jergus1 ked je nieco mozne to neznamena, ze je to pravdepodobne, ale mozne. vyhrali sme o dva, klubne to mohlo byt viac ...
a ked niekto napise, ze los je relativne lahky, tak to "relativne" znamena : mohol byt a tazsi. - nieje tam ziadny super z pvej kategorie timov
Barca57 nemyslim si, ze ten zakrok na kotnik nejak ovplyvnil to zranenie, ale so studenym pocasim suhlasim. Pedri bol v tom zapase dost mimo, co bolo vidno aj na jeho pohybe a aj na jeho hre. To gesto Flicka mi prislo ako ku.va akurat som ho chcel striedat. ale mozno sa mylim
a ked niekto napise, ze los je relativne lahky, tak to "relativne" znamena : mohol byt a tazsi. - nieje tam ziadny super z pvej kategorie timov