Araujo je zostatok "histórie", niečo ako bol Roberto alebo Vazquez v Reale... s ostatnými súhlasím, potvrdzujú poziciu minimálne svojou kvalitou na ihrisku
Cachino - a nemala by byt psychicka odolnost a liderstvo jednym z prvych aspektov, preco je niekto kapitan? Ci to funguje jak na urade prace - kto dlhsie vysedi na prepazkou, ten bude povyseny za odkrutene hodiny?
Tak když začínal vypadalo to, že přesně tyhle vlastnosti má. Lídrosvtví a sebedůvěra z něj sršely na všechny strany. Proto se stal jedním z kapitánů. Ztráta sebedůvěry a výhrůžky kdovíčím na internetu mu po těch chybách moc nepomohly a prostě potřeboval pryč od všeho. Naprosto pochopitelný. To, že má odvahu se na to nevys*rat a vrátit se do toho kolotoče by měl být jeden z důvodů, proč toho kapitána dostat měl. Za odkoucený minuty, to dostal Roberto. Tohle, podle mě, není ten případ. On to v sobě má, jen to musí znovuobjevit.
Ja viem, je to strasne chutnucke ze podporujeme Ronalda. Ale preboha, najlabilnejsi hrac v kadri kapitanom? Jak hovori pan statnik R.F - co uz nam dr*e?
Chill. Hádam mu nedajú dole v jeho situácii pásku. Zase pôjde na 2 mesiace meditovať. Potrebujeme každého zdravého hráča a do obrany sa hodí do nejakej rotácie. Hoci neviem proti akým súperom bude hrať. Možno Albacete? Gerard Maldini nevyzeral včera dobre, toho by mohol posadiť :)
Ale ja nevravím, že mu majú pásku úplne odobrať, len toľko, že on jednoznačne nie je dnes náš prvý kapitán a nemá zmysel sa tváriť, ako keby bol. Nie je to pre nikoho dobré. Ani pre neho.
Ja by som tiež rád videl v pozícii 1.kapitána Raphinu, ale my tu vieme prd o tom, aké sú vzťahy a osobnostné predpoklady jednotlivých hráčov v šatni. Hráči asi vedia, koho si volia.
Za mna by mal byt prvy kapitan De jong a druhy Raphinha. Tam neni o com. Treti samozrejme Pedri a Stvrty Garcia. Su to vsetko hraci ktory su zakladne kamene a teda je 99% sanca ze budu vzdy na travniku.
Minúty sú dôležité, ale nie najpodstatnejšie, rozhoduje líderstvo a charakter. Z tých 4ch všetci sú v základe, FDJ je flegmatik a klidas bez charizmy, ten na prvého kapitána určite nemá.
Rafinha
Garcia
Pedri/gavi ak by bol zdravý
FDJ
Moja vizia
Rafinha
Garcia
Pedri/gavi ak by bol zdravý
FDJ
Moja vizia