Trenér je zodpovědný za výsledky, takže mu těžko něco vyčítat,že Droa nedal hrát v tom pohárovém zápasu. Hansi je top...jsem zvědav,jak se prosadí Dro v PSG...
Je to tak ako píšeš, ale ak bol naozaj taký top talent ako sa o ňom hovorí, dostal žalostne málo šancí. 89 minút v La Lige a 59 minút v Lige Majstrov v 5 zápasoch. Možno čakal, že vystrelí ako Gavi, Cubarsí či Yamal, ktorí v podstate hneď v 16, 17 rokoch začali hrávať plné porcie aj ťažkých zápasov.
Chapem jednu aj druhu stranu. Proste aktualne su miesta kde mohol hrat Dro velmi kvalitne obsadene. Ak by dostal Dro viac minut menej by hral Pedri, Fermin, Olmo ...
mozno aj to je jednym z dovodov preco odisiel. jeho post ofenzivneho zaloznika je obsadeny dvomi lepsimi hracmi, a mal by co robit, aby sa tam presadil. Olmo je v najlepsom veku, a Fermin extremne stupa, zadopadne je to pre barcu skoda
A čo to mení na veci? Prečo by nemohol Gavi povedať, že keby bol Dro dostal viac šancí, nebol by odišiel. Veď je to pravda, tiež som čakal v rozhodnutých zápasoch, že dostane viac minút. A navyše si myslím, že to novinári aj patrične nafúkli.
Ja nechapem co tu tolko vyplakavate za tym hracom, je mlady neskuseny tak sa u nas v tej konkurencii nepresadil, potrebujeme vyhravat zapasy a zbierat body tak potrebujeme aby hrali ti najlepsi, to ze on je lachvaty a ze odisiel to je jeho vec treba to respektovat..uz takt jeden bol co odisiel este skor nez by vobec dostal sancu v acku xavi simmons…a teraz hra niekde v trapnom tottenhame…cize chill chlapci
Chapem obe strany, ale Flick ma bohate skusenosti, vie kedy a ako su hraci pripraveni. Urcite sa neda povedat, ze by pod nim mladi hraci nedostavali prilezitosti, ale malokto v Acku vybuchne tak ako Yamal. Staci sa pozriet ako mladych zapracuvavaju v reale madrid, kazdy novacik prvy rok prakticky sedi na lavke od Viniciusa cez Gulera po Endricka, lebo najskor musi dosahovat nejaku uroven na treningu kde ma okolo seba najlepsich hracov na svete...Bavit sa tu o tom, ci by Dro odisiel, keby dostal nejake minuty proti Guadalajare uz nedava zmysel. Dro pred tym dostal nejake prilezitosti, mozno keby vedenie vedelo, ze nie je spokojny zvolilo by iny pristup, ale Dro nielenze nenaznacoval nespokojnost, prave naopak on sam iniciativne drzal Barcu v tom, ze na 18. narodeniny ma pripravene predlzenie zmluvy, ktore podpise. Nebol dovod s nim akokolvek netrpezlivo zaobchadzat. Ak sa rozhodol odist kvoli Guadalajare tak prosim, nie kazdy mu tu volu a trpezlivost za nas hrat ako Olmo, Fermin, Gavi...Zjavne prichadzame o velky talent, ale ak ho zlomila Guadalajara tak ktovie, co by ho zlomilo neskor a pre Barcu by to bolo ovela komplikovanejsie.
uz je zbytocne hladat " vinnika " hlavne je aby sa z toho vedenie a flick poucili
pre mna osobne ked som si pozrel statistiky z poslednych 26 zapasov nastupil 5x z toho iba raz viac ako polcas a raz iba 3 min cize vela priestoru nedostal
"uz je zbytocne hladat vinnika, hlavne je aby sa z toho vedenie a flick poucili" :D a.k.a. nechcem na nikoho ukazovat prstom, ale vedenie by si malo vstupit do svedomia :D
Kazdy rok je tu debata o odchode nejakeho "talentu" ako Dro, Guiu, Cucu, Mingueza, Grimaldo atd. Kader Acka ma 24 miest, konkurencia obrovska. Neda sa zapracovať každý trosku vacsi talent ...
Gavi nech si dáva pozor lebo aj on pôjde ta tam. Barcelona nieje RM že pôjde mužstvo proti trénerovi ktorý má výsledky, keď doniesol to čo nám chýbalo a to je disciplína a konečne trofeje . Dlho nehral tak nech si to nepokazí lebo lavička bude jeho druhým domovom. To píšem v dobrom.
Absolútny súhlas. Gavi by mal držať jazyk za zubami pretože nie je ani trénerom, ani športovým riaditeľom a ani jeho agentom. Sám sa tak rozhodol napriek tomu že mal pripravené predĺženie zmluvy, ale zrazu ho ovplyvnil Enrique a odskočil od zmluvy a rozhodol sa odísť do PSG. Asi si myslí, že tam hneď od prvého zápasu bude v základe a bude hrať každý zápas. Len aby nebol nemylo prekvapený a za krátky čas sa bude chcieť vrátiť rovnako ako Neymar. Ale brána späť už je nadobro zamknutá.
jeho pripad by som skor prirovnal k hracom ako Guiu, alebo Moriba - (co som musel googlit jeho meno) - mladi extremne nadejni hraci, ktori sa nechali presvedcit platom a mysleli si, ze inde uz hned budu hrat zaklad, a velmi im to nevyslo. Dro je mlady a aj ked nehraval tolko ako by chcel, malokde by nasiel a najde lepsie miesto na rozvoj ako barcelona
Dro toho vela za PSG neodohra. ti maju takisto kader nabity spickovymi hracmi, silnu lavicku pripravenu pobit sa o kazdu minutu
Pred 4 rokmi by Dro bezpochyby šancu dostal. Ale žiadny príčetný Top tréner nebude manažovať minúty 30 hráčom. Ak chceš získať tituly , musíš mať maximálne 19 hráčov v top kondícii ktorých rotuješ. Guardiola si na Tom zakladá , Conte taktiež , Ancelotti tak isto. Každý jeden fakt Top tréner. Dro má smolu , že kostru mužstva tvoria hráči do 25 rokov ktorých nepotrebuješ zbytočne šetriť . Garcia, Balde, Garcia, Araujo, Kounde, Fermín, Frenkie, Martin, Pedri, Yamal, Cubarsi, Olmo, Rapha, Ferran. No koho budeš nechávať na lavičke , aby si oddýchol na úkor Dra v zápase LM ? Všetci mladý a všetci na vyššej úrovni ako ten chlapec. Mohol počkať na šancu. Tu išlo o peniaze. Ak mal už ústnu dohodu a nakoniec si to rozmyslel , išlo jednoznačne o peniaze. Nič viac
Gavi nech je pekne tíško. Čo, alebo kto je on? Čo sa ma do toho čo starať? Premotivovany zasran, čo dva roky ani riadne nehral a nemá absolútne vplyv na hru a ani minuly rok. To, že je bojovník je ok, ale aj sa mu to vypomstilo a som zvedavý, či vôbec ešte bude môcť hrať tak bezhlavo a behať ako zajac. Lebo ak nie, hak veľa presnosti nemá. Jeho herne IQ nie je žiadna vyhrá. Momentálne ani on na zaklad nemá. FERMIN je úplne inde
A takých Drou sme už mali za plne vedra! A aj lepších, ale išli preč a ukázalo sa, že az tak skvelí neboli. S.r.o. aj keď hral, tak nič úžasne nie. Nebolo to zle, ale ani aby mohol vyskakovať. V 18 mohol byt rad za Áčko
pre mna osobne ked som si pozrel statistiky z poslednych 26 zapasov nastupil 5x z toho iba raz viac ako polcas a raz iba 3 min cize vela priestoru nedostal
Dro toho vela za PSG neodohra. ti maju takisto kader nabity spickovymi hracmi, silnu lavicku pripravenu pobit sa o kazdu minutu