vidno, ze sme v LM a nie v la lige. zlta karta za zdrziavanie pre hraca v poli v 27. minute. toto si prisaam bohu zo spanielskej ligy nepamatam, hoci vsetci vieme, ze velakrat by to bolo zasluzene
Na Flickovom mieste si zapnem na tej malej obrazovke kde sledujú fauly a offside-y nejaký film, slúchadlá do uší a hrajte sa. Veď nato sa zatiaľ nedá pozerať
stred pola je nulovy. absolutne tam nevieme co s loptou. vsetko co vieme je dat to na Yamala a pozerat na neho, ze ci spravi hraca a spravi nejaku sancu, alebo nie. Pedri a Frankie velmi chybaju
Balde ma snad zakazane narazacky, ten je uplne marny a lava strana bez spoluprace s bekom nema zmysel. Na to ako super brani s 11 tak nechava dost volneho priestoru, len sa nam nedari efektivita. Vacsina utokov ide bohuzial alebo nastastie cez Yamala, lebo je to jediny hrac, ktory dokaze nieco vymysliet a naviazat na seba 2+ hracov supera, zlyhava zas a opat len finalna faza. Prvych 10 minut mi bohuzial sekal prenos a pustal iba opakovane spomalene zabery nasich hracov, ktori sa ocitli sami pred ich brankarom, takze nejake sance si vytvorit vieme a 2. polcas to musime zlomit.
Ach tá naša obrana... V strede poľa nás úplne prevalcovali, tam sme takmer nuloví. Každá odrazená lopta je fuč. Všade sme neskoro. Lewa a Rapha- akosi ich nevidno. Lewa nezachytil ani jednu vysokú prihrávku. Prihrávame si len na najbližšieho voľného hráča. Prvý polčas čistá katastrofa.
Ved hej. Za mna by prave nemusel byt tento zapas v zostrihoch vobec, ked ho davaju zvlast. Ale ked prave tento zapas pustili v zostrihovom prenose 5 minut vkuse, aj ked sa tam nic nedialo, to je uz moc.
Aj ked teda mozno im krivdim. Neviem ci ten zostrihovy zapas ovladaju oni. Ak nie, tak nemozu za to, ze pre samostatny prenos si vybrali ten, ktory niekto iny najcastejsie pusta v zostrihoch, to je jasne.
Taky jsem jich potřeboval hodně. Na notasu jsem to nenašel, v opakovačce v TV nejdříve také ne, ale kontakt Suzukiho tam je Jinak by snad Lewa ten balón i trefil. 😁😁😁
videli ste Benficu? potrebovali akurat jeden gol naviac proti realu. rozhodca nastavil 5 minut, bola 7ma minuta, mali priamy, brankrar dal hlavickou na 4:2. to boli nervy ze real da z protiutoku do prazdnej
Môže byť krajší deň?
Pritom sa začal dosť blbo v práci. No večer som si po takmer dvojmesačnej pauze išiel zahrať futbal so susedmi (vyhrali sme a padalo mi to tam, aj keď som nevládal ani trt...) ...a potom Barcelona dala nádherný druhý polčas a vytiahla to do TOP 5. Útok zahral super, Araujo sa postupne vracia v dobrej forme a Real to "vytiahol" do top 10... kto by to býval povedal, že raz budem Josemu vďačný :D
Bude sa dnes výborne zaspávať :)
Pritom sa začal dosť blbo v práci. No večer som si po takmer dvojmesačnej pauze išiel zahrať futbal so susedmi (vyhrali sme a padalo mi to tam, aj keď som nevládal ani trt...) ...a potom Barcelona dala nádherný druhý polčas a vytiahla to do TOP 5. Útok zahral super, Araujo sa postupne vracia v dobrej forme a Real to "vytiahol" do top 10... kto by to býval povedal, že raz budem Josemu vďačný :D
Bude sa dnes výborne zaspávať :)